15 Πασίγνωστοι Σταρ του Χόλιγκουντ που είναι Υιοθετημένοι και Κανείς ΔΕΝ το Γνώριζε Μέχρι Σήμερα!

Ποιος λέει ότι και οι διάσημοι δεν έχουν περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια; Οι παρακάτω διάσημοι, πριν γίνουν γνωστοί παγκοσμίως, μεγάλωσαν σε ανάδοχες οικογένειες για διάφορους λόγους. 

1. H Kristin Davis υιοθετήθηκε από τον πατριό της όταν ήταν 3 ετών. Έχει δηλώσει ότι δε μπορεί να φανταστεί να φωνάζει κάποιον άλλον “μπαμπά”.

2. Ο JC Chasez ήταν μέλος του συγκροτήματος NSYNC και τον μεγάλωσαν ανάδοχοι γονείς, που τελικά τον υιοθέτησαν σε ηλικία 5 ετών.

3. Ο Jamie Foxx υιοθετήθηκε από τη γιαγιά του όταν ήταν 7 μηνών, μετά το χωρισμό των γονιών του.

4. Η Faith Hill υιοθετήθηκε αμέσως μετά τη γέννησή της και αποφάσισε να ψάξει την βιολογική της οικογένεια όταν έγινε διάσημη. Ήλπιζε ότι θα επικοινωνούσαν μαζί της, αλλά δε τους βρήκε ποτέ.

5. Ο Michael Bay, ο διάσημος σκηνοθέτης, υιοθετήθηκε ως παιδί. Αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι πέρασε το περισσότερο μέρος της ζωής του ψάχνοντας τους βιολογικούς του γονείς. Ποτέ δεν τους βρήκε. Του αρέσει να αστειεύεται ότι ο Steven Spielberg είναι ο μπαμπάς του επειδή μοιράζονται “δημιουργικό DNA.”

6. Η Nicole Richie υιοθετήθηκε από τον Lionel Richie σε ηλικία 9 ετών. Οι βιολογικοί γονείς της έκαναν περιοδεία μαζί με τον Lionel και τότε εκείνος παρατήρησε ότι δεν της συμπεριφέρονταν καλά. Οι γονείς δεν ενδιαφέρονταν για εκείνη και έτσι ο Lionel πρότεινε να υιοθετήσει την Nicole.

7. Η Kristin Chenoweth υιοθετήθηκε σε ηλικία μόλις 5 ημερών!

8. Ο σύζυγος της Faith Hill, ο Tim McGraw, επίσης είναι υιοθετημένος. Τον μεγάλωσε η μητέρα του και ο πατριός του και πίστευε ότι είναι ο πραγματικός του μπαμπάς! Τον υιοθέτησε ο πατριός του σε ηλικία 3 ετών. Ανακάλυψε πολύ αργότερα, ότι ο πατριός του δεν ήταν ο βιολογικός του γονιός.

9. Η Nicole “Snooki” Polizzi γεννήθηκε στη Χιλή και όταν ήταν 6 μηνών, την υιοθέτησαν Ιταλο-Αμερικανοί και μεγάλωσε στο New Jersey!

10. Ο Steve Jobs, ο αποθανών διευθύνων σύμβουλος της Apple, υιοθετήθηκε από τον Paul και τη Clara Jobs, που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά.

11. Ο Ice T, πολύ πριν παίξει στη σειρά Law & Order, τον είχαν υιοθετήσει οι θείοι του. Σε ηλικία 8 ετών, πέθανε η μητέρα του από καρδιακή προσβολή και 4 χρόνια αργότερα πέθανε ο πατέρας του από την ίδια αιτία. Οι θείοι του στη συνέχεια τον πήραν κοντά τους.

12. Η ηθοποιός Frances McDormand, που έγινε γνωστή στην ταινία Fargo, υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι στον Καναδά. Ο πατριός της ήταν πάστορας και η Frances πιστεύει ότι η βιολογική της μητέρα ήταν ενορίτισσα στην εκκλησία του!

13. Ο Keegan-Michael Key είναι από τους καλύτερους κωμικούς του Χόλιγουντ! Πριν γίνει όμως κωμικός, είχε υιοθετηθεί και βρήκε τη βιολογική του μητέρα σε ηλικία 25 ετών!

14. Η Debbie Harry, η τραγουδίστρια των Blondie, είχε υιοθετηθεί από ένα ζευγάρι που την ενθάρρυνε να κυνηγήσει καριέρα στο τραγούδι.

15. Και τέλος, η Soon-Yi Previn είχε υιοθετηθεί από τη Mia Farrow. Η Mia και ο Woody Allen δεν είχαν παντρευτεί ποτέ, και έτσι ο Woody δεν είναι στην πραγματικότητα πατριός της Soon-Yi, αλλά συνέβαλλε στο μεγάλωμά της. Τώρα είναι παντρεμένοι και έχουν δύο κόρες.

Credit: diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta