15 Παράξενα Πράγματα που έχουν Συμβεί από Τότε που Κυκλοφόρησε το Pokémon Go. Το Νο.8 είναι Τραγικό!

Μιας και η φρενίτιδα του Pokémon Go έχει καταλάβει ολόκληρο το κόσμο, ήταν επόμενο να συμβούν και πολλά παράξενα πράγματα στους παίκτες του. Τα 15 παρακάτω παραδείγματα έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν και τις πιο τρελές μας προσδοκίες.

1. Ένας υπάλληλος απολύθηκε εξαιτίας του παιχνιδιού.

Ένας Αυστραλός που εργάζεται στη Σιγκαπούρη δημοσίευσε στο Facebook μια προσβλητική ανάρτηση ότι η πόλη έχει ελάχιστα pokemon στάσεις, κοινώς pokéstops. Οι ντόπιοι χρήστες προσβεβλημένοι εντόπισαν τον υπάλληλο και δημοσίευσαν όσα τους έγραψε. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας όπου εργαζόταν ο Αυστραλός δημοσίευσε μια απολογία και ανακοίνωσε την απόλυση του υπαλλήλου.

2. Παίκτες έχουν καταλάβει το Σέντραλ Πάρκ της Νέας Υόρκης.

Ένα σύντομο βίντεο δείχνει πλήθος ανθρώπων να τρέχουν προς το πάρκο με σκοπό να πιάσουν ένα σπάνιο pokemon. Τουλάχιστον είναι ευκαιρία για βόλτα και περπάτημα.

3. Έχουν υπάρξει τραυματισμοί εξαιτίας του Pokémon Go.

Έχουν αναφερθεί στραμπουλήγματα σε αστραγάλους και συγκρούσεις σε δέντρα, αλλά ένας παίκτης κόπηκε όταν προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι πάνω σε σκέιτμπορντ.

4. Υπάρχει pokemon gym σε Βαπτιστική Εκκλησία.

Τα pokemon gym είναι σταθμοί, όπου οι εκπαιδευτές των pokemon εκπαιδεύουν τα pokemon τους. Οι Βαπτιστές είναι γνωστό ότι μισούν τους ομοφυλόφιλους και έτσι δεν είναι και το καλύτερο μέρος να παίξει κανείς ένα παιχνίδι.

5. Μια έφηβη ανακάλυψε ένα πτώμα ενώ προσπαθούσε να πιάσει ένα pokemon. 

Η αναζήτηση για pokemon της Shayla Wiggins την οδήγησε στις όχθες ενός ποταμού, όπου βρήκε τη σωρό ενός άντρα στο νερό και κάλεσε την αστυνομία.

6. Μια χακαρισμένη έκδοση του παιχνιδιού έχει κακόβουλο λογισμικό.   

Ενώ κάτι τέτοιο δείχνει ότι πρέπει να διαθέτετε την έγκυρη έκδοση του παιχνιδιού, το πρόβλημα είναι ότι το Pokémon Go δεν είναι διαθέσιμο παντού ακόμα. Οι παίκτες θα πρέπει να ελέγχουν τα δικαιώματα της εφαρμόγής και να μη το κατεβάζουν αν ζητάει να κάνει κλήσεις και να επεξεργάζεται τα μηνύματα. Μόνο τα κακόβουλα λογισμικά το ζητάνε αυτό.

7. Το παιχνίδι φέρνει σε δύσκολη θέση την αστυνομία.

Ένα αστυνομικό τμήμα της Ουάσιγκτον ανακάλυψε ότι ήταν pokéstop όταν οι αστυνομικοί έπιασαν παίκτες να κρύβονται πίσω από το τμήμα. Μιας και δεν είναι ασφαλές, το αστυνομικό τμήμα έβγαλε ανακοίνωση στο Facebook ζητώντας στους παίκτες να αναφέρονται στο τμήμα πριν ψάξουν για Pokémon.

8. Οπλισμένοι ληστές δελεάζουν παίκτες σε παγίδες.

4 έφηβοι στο Μιζούρι των ΗΠΑ κατηγορούνται ότι σημάδεψαν με όπλο παίκτες, όταν έβαλαν δόλωμα σε pokéstop για να γίνει πιο δημοφιλές.

9. Κάποιοι πρωτοποριακοί οδηγοί γίνονται Pokémon Go σωφέρ.

Οι παίκτες συχνά παραπονιούνται για το περπάτημα που πρέπει να κάνουν στο Pokémon Go, έτσι μια σειρά από διαφημίσεις έχουν δημιουργηθεί για να τους οδηγούν στη πόλη.

10. Το Pokémon Go μπορεί να έχει ψυχολογικά οφέλη. 

Όσοι παίκτες πάσχουν από κατάθλιψη, άγχος και άλλες ψυχολογικές διαταραχές με το παιχνίδι πλέον έχουν ένα κίνητρο να βγουν έξω, να ασκηθούν και να κοινωνικοποιηθούν.

11. Ένας παίκτης βρήκε τρόπο πως να ξεγελάσει το παιχνίδι. 

Με τη χρήση ενός drone, και μιας εφαρμογής που του επιτρέπει να ελέγχει το κινητό του από άλλο υπολογιστή, ένας προγραμματιστής βρήκε τρόπο να πιάσει Pokémon χωρίς να κινείται. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η εφαρμογή δουλεύει ότι το drone είναι σε ακτίνα WiFi.

12. Ta Pokémon εμφανίζονται στα πιο περίεργα μέρη.

Κάποιοι χρήστες ανέφεραν ότι έπιασαν Pokémon στο μπάνιο τους, και ένας παίκτης φωτογράφισε ένα Pokémon στο νοσοκομείο την ώρα που γεννούσε η γυναίκα του. Και ναι το έπιασε.

13. Ένας παίκτης ανακάλυψε ότι το σπίτι του ήταν Pokémon gym.

Τα Gyms συνήθως είναι σε δημόσια μέρη, και αυτό συνέβη στον Boon Sheridan που παλιά το σπίτι του ήταν εκκλησία και έγινε σημείο συγκέντρωσης παικτών.

14. Οι πελάτες επιλέγουν εστιατόρια με βάση το Pokémon Go.

Μπαρ και εστιατόρια με κοντινά pokéstops έχουν αναφερθεί ότι γίνονται πιο δημοφιλή χάρη στη τοποθεσία τους. Έτσι δελεάζουν με διάφορα κόλπα τους παίκτες.

15. Και το πιο πιο σημαντικό, το παιχνίδι βγάζει το κόσμο έξω και κάνουν νέες γνωριμίες. 

Credit: diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta