15 Καλά Κρυμμένα Μυστικά για τον Τομ Κρουζ, που θα σας Αφήσουν με το Στόμα Ανοιχτό!

Ο Τομ Κρουζ είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Επίσης, θεωρείται ένας από τους πιο σπουδαίους σταρ ταινιών δράσης. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτό τον τίτλο! Όλες οι ταινίες του Τομ Κρουζ σπάνε τα ταμεία, παρά όμως το γεγονός ότι ο πασίγνωστος ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε ταινίες από τη δεκαετία του ’80, υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που μπορεί να μην γνωρίζατε για τον πρώτης κλάσης ηθοποιό. 

1. Το Τομ Κρουζ αγαπάει να γυρίζει μόνος του όλες τις επικίνδυνες σκηνές, χωρίς κασκαντέρ. Θυμάστε τη σκηνή στη ταινία Mission Impossible: Rogue Nation, όπου ο Τομ κρέμεται από την πόρτα του αεροπλάνου; Είναι ο ίδιος ο Τομ.

2. Ο Τομ ασχολήθηκε με την πάλη στο σχολείο και σχεδίαζε να συνεχίσει και επαγγελματικά. Ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο, που τον ανάγκασε να παρατήσει την πάλη!

3. Θέλετε να αποκτήσετε μια φιγούρα δράσης του Τομ Κρουζ; Δεν υπάρχει! Ο Τομ αρνείται να επιτρέψει τη μορφή του να χρησιμοποιηθεί σε βιντεοπαιχνίδια ή σε φιγούρες.

4. Ο Τομ σκέφτηκε τον χαρακτήρα Les Grossman στη ταινία Tropic Thunder. Είχε πει στον Ben Stiller ότι ο Les θα έπρεπε να είναι καραφλός και να αγαπάει να χορεύει.

5. Ο Τομ πάντα έπαιζε ήρωες στη μεγάλη οθόνη, αλλά έχει υπάρξει και στην πραγματική ζωή! Το 1998, έσωσε μια γυναίκα από ληστεία και κυνήγησε τους δράστες μαζί με τους σωματοφύλακές του.

6. Χρειάζεστε και άλλες αποδείξει ότι ο Τομ είναι πραγματικός ήρωας; Είδε μια γυναίκα που τη χτύπησε αμάξι και την μετέφερε στο νοσοκομείο. Όταν έμαθε ότι δεν είχε ιατρική ασφάλιση, πλήρωσε το λογαριασμό της, αξίας 7.000 δολαρίων.

7. Πριν ο Robert Downey Jr. κάνει κάστινγκ ως Tony Stark, ο ρόλος του Iron Man είχε προσφερθεί στον Τομ Κρουζ!

8. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Τομ ασχολείται με την Σαϊεντολογία. Στην πραγματικότητα, δεν έχει δει τη κόρη του Σούρι για 3 χρόνια, επειδή η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας επιμένει ότι θα τον έκανε να παρατήσει τη θρησκεία.

9. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Στα όρια του αύριο (Edge of Tomorrow) αρχικά επέμενε ένας κασκαντέρ να κάνει τις επικίνδυνες σκηνές του Τομ. Ο Τομ αρνήθηκε και ο σκηνοθέτης εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ, που του είπε να κάνει όλες τις επικίνδυνες σκηνές σε όλες του τις ταινίες!

10. Είναι πραγματικά ο Μάβερικ! Ο Τομ απέκτησε άδεια πιλότου μετά τα γυρίσματα της ταινίας Top Gun.

11. Ο Τομ έκανε όλες τις σκηνές οδήγησης στη ταινία Jack Reacher. Είναι τόσο καλός στα γυρίσματα αυτών των σκηνών, που όταν έκανε ένα λάθος σε μια σκηνή, όπου το αυτοκίνητό του χτυπάει πάνω σε βαρέλια, ο σκηνοθέτης την άφησε στη ταινία πάραυτα.

12. Είναι ένας από τους πιο υψηλά αμειβόμενους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Βγάζει περισσότερα σε ένα χρόνο, από όσα βγάζουν οι περισσότεροι ηθοποιοί σε όλη τους τη ζωή! Υπολογίζεται ότι η συνολική του περιουσία φτάνει τα 480 εκατομμύρια δολάρια!

13. Τα γυαλιά ηλίου που φοράει ο χαρακτήρας του Τομ στη ταινία Risky Business έγιναν τόσο δημοφιλή, που οι πωλήσεις της εταιρείας Ray-Ban αυξήθηκαν κατά 2000%.

14. Όταν ήταν 14, ο Τομ είχε πάρει υποτροφία και σκεφτόταν σοβαρά να γίνει ιερέας. Αλλά τον απέβαλαν επειδή τον έπιασαν με αλκοόλ.

15. Ο Τομ ήθελε να παίξει στη ταινία Valkyrie, όταν είδε ότι ο στρατηγός von Stauffenberg έμοιαζε πάρα πολύ με τον ίδιο!

Ας ελπίσουμε ο Τομ να συνεχίσει να γυρίζει περισσότερες ταινίες δράσης! Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας, αν σας αρέσει ο ηθοποιός Τομ Κρουζ! 

Credit: diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta