15 Ηθοποιοί που έκαναν Τεράστιες Θυσίες για να Υποδυθούν τους Απαιτητικούς Ρόλους τους. Δείτε ΤΙ έπαθε η Σαρλίζ Θερόν!

Έχετε αναρωτηθεί τι περνάνε οι ηθοποιοί για να ερμηνεύσουν συγκεκριμένους δύσκολους ρόλους; Οι παρακάτω ηθοποιοί έζησαν το ρόλο πραγματικά και έδωσαν το είναι τους για την πειστική ερμηνεία τους.

1. Η Natalie Portman ζούσε και ανέπνεε τη ζωή μιας μπαλερίνας για τον ρόλο της στον Μαύρο Κύκνο. Έκανε εντατική προπόνηση μπαλέτου όλη μέρα, έχασε πολύ βάρος και υπέφερε από έναν τραυματισμό στα γυρίσματα από μια μετατόπιση πλευρού.

2. Υπάρχει μια πιο γραφική σκηνή από το ξεκίνημα της ταινίας Scream με την Drew Barrymore; Για να την κάνει να φαίνεται τρομαγμένη και να ουρλιάζει από φόβο σε κάθε λήψη, η Drew και ο σκηνοθέτης Wes Craven είχαν μια «κρυφή ιστορία» που της την εξιστορούσε και την έκανε να κλαίει! Αυτά τα δάκρυα είναι αυθεντικά!

3. Ο Cuba Gooding Jr. μεταμόρφωσε τον εαυτό του για να παίξει τον OJ Simpson, αλλάζοντας τη φωνή του. Δυστυχώς, το έκανε σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων και έτσι πιστεύει ότι προκάλεσε βλάβη στις φωνητικές του χορδές. Πήγε σε γιατρό, αλλά δεν βρέθηκε κάτι και έτσι πιθανόν να ήταν εντύπωση του μυαλού του.

4. O Christian Bale στην ταινία The Machinist είναι ο ορισμός της σωματικής μεταμόρφωσης. Ο Christian έχασε σχεδόν 30 κιλά και αμέσως άρχισε να παίρνει βάρος για να παίξει τον Μπάτμαν. Δυστυχώς, το στομάχι του είχε συρρικνώσει και είχε αρρωστήσει για κάποιο διάστημα.

5. Ο Leonardo DiCaprio πέρασε δύσκολα γυρίσματα για την ταινία The Revenant. Κοιμήθηκε μέσα σε κουφάρι αλόγου, πήδηξε μέσα σε παγωμένα ποτάμια, και έφαγε ωμό κρέας βίσωνα αν και είναι χορτοφάγος. Χάρη όμως σε αυτόν τον ρόλο κέρδισε Όσκαρ Α’ αντρικού ρόλου!

6. Η Linda Blair δήλωσε ότι δεν την τραυμάτισε ψυχολογικά ο ρόλος της στον Εξορκιστή, αλλά η προώθηση της ταινίας που ακολούθησε. Της έκαναν συνεχώς ερωτήσεις για την πίστη της, τη θρησκεία που δεν μπορούσε να αντέξει.

7. Το Κουρδιστό Πορτοκάλι είναι μία από τις πιο τρομακτικές ταινίες των εποχών. Ο Malcolm McDowell υπέφερε κατά τη διάρκεια της σκηνής της πλύσης εγκεφάλου. Βίωσε προσωρινή τύφλωση και γδάρθηκε ο κερατοειδής του.

8. Η ερμηνεία του Jamie Foxx ως Ray ήταν τόσο καλή, που κέρδισε βραβείο Όσκαρ. Αλλά τα γυρίσματα της ταινίας δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία, επειδή ο Jamie υπέφερε από κρίσεις πανικούς, εξαιτίας των προσθετικών καλυμμάτων για τα μάτια του.

9. Η Kyle Richards τραυματίστηκε ψυχολογικά στην ταινία Halloween. Έφτασε στο σημείο να κοιμάται με τη μητέρα της μέχρι την ηλικία των 15.

10. Η Anne Hathaway ράγισε τις καρδιές μας όταν έπαιξε την Fantine στους Άθλιους. Για να παίξει τον ρόλο, έκανε μια ακραία διατροφή για να χάσει βάρος και παραδέχτηκε ότι ένιωθε εκτός εαυτού σωματικά και ψυχολογικά.

11. Ο Patrick Wilson τρομοκρατήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας The Conjuring 2 όταν μια κουρτίνα άρχισε να κουνιέται μόνη της, αν και δεν κρυβόταν κανείς πίσω της και δεν υπήρχαν ανεμιστήρες. Τώρα πιστεύει ότι το σπίτι του μπορεί να είναι στοιχειωμένο!

12. Ο Ashton Kutcher αναγκάστηκε να πάει σε νοσοκομείο όταν έκανε αυστηρή δίαιτα για να παίξει τον Steve Jobs στη ταινία Jobs.

13. Στα γυρίσματα της ταινία το Μωρό της Ροζμαρί, ο σκηνοθέτης Roman Polanski ζήτησε από τη Mia Farrow να φάει ωμό συκώτι για για σκηνή, παρόλο που ήταν χορτοφάγος. Αναγκάστηκε να το κάνει αρκετές φορές για χάρη διαφορετικών λήψεων.

14. Η Charlize Theron γυρνούσε μια επικίνδυνη σκηνή στα γυρίσματα της ταινίας Aeon Flux, όταν τραυματίστηκε σοβαρά. «Αυτός ο τραυματισμός με τρόμαξε. Παραλίγο να μείνω παράλυτη»

15. Δεν ήταν εύκολο να γυρίσει τα Πάθη του Χριστού ο Jim Caviezel. Στα γυρίσματα τον χτύπησε κεραυνός και υπέφερε από υποθερμία και πνευμονία.

Credit: Diply

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta