15 Αιφνίδιοι Θάνατοι Διασήμων που συνέβησαν το 2016. Γιατί όμως Ξέρετε;

Δεν είναι μυστικό πως το 2016 ήταν γεμάτο από θανάτους διάσημων. Κάθε φορά που διάβαζες τα νέα, μάθαινες και για άλλο ένα είδωλο που έχασε τη ζωή του. Όλοι που υπάρχουν σε αυτή τη λίστα είχαν αφήσει το σημάδι του, μεγάλο ή μικρό. Είχαν οικογένεια, φίλους και θαυμαστές που θρήνησαν πικρά για τον χαμό τους. 

Ας σιγουρέψουμε πως δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ!

1. Ο θάνατος του Alan Rickman ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους. Είχε κρατήσει κρυφό το γεγονός πως είχε καρκίνο στο πάγκρεας από πολλούς, έτσι ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε.

2. Ο Ron Lester έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως Billy Bob στο Varsity Blues. Πέθανε λόγω νεφρικής και ηπατικής ανεπάρκειας ενώ ήταν μόλις 45 ετών.

3. Ο Muhammad Ali πέθανε στα 74 από σηπτικό σοκ, αφού μπήκε στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο αναπνευστικό σύστημα.

4. Ο Prince βρέθηκε αναίσθητος στο ασανσέρ του σπιτιού του. Ανακοινώθηκε πρόσφατα πως η αιτία του θανάτου του ήταν από υπερβολική δόση φαιντανύλης.

5. Η Doris Roberts έφυγε στον ύπνο της σε ηλικία 90 ετών μετά από εγκεφαλικό.

6. Η φιναλίστ του The Voice, Christina Grimmie, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ενώ χαιρετούσε θαυμαστές της. Ήταν μόλις 22 ετών.

7. Ο David Bowie έχει υπάρξει για δεκαετίες μουσικό είδωλο. Πέθανε όμως από καρκίνο του ήπατος 2 μέρες πριν τα 69 γενέθλιά του. Ο θάνατός του σόκαρε τους θαυμαστές του παγκοσμίως.

8. Ο Anton Yelchin έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως Pavel Chekov στο Star Trek. Ήταν μόλις 27 ετών όταν βρέθηκε νεκρός. Πέθανε τραγικά, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω του χτυπώντας τον στο σπίτι του.

9. Η επαγγελματίας παλαιστής Chyna βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Ήταν μόλις 46 ετών και ήταν γνωστή για την μεγάλη της καριέρα στην πάλη όπως και για το ότι πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες πopvό.

10. Η Harper Lee έγινε διάσημη επειδή έγραψε το ‘To Kill a Mockingbird.’ Πέθανε στον ύπνο της, στην ηλικία των 89 ετών.

11. Ο Glenn Frey ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Eagles και πέθανε στην ηλικία των 67 μετά από επιπλοκές σε επέμβαση στον γαστρεντερικό σωλήνα.

12. Ο εγκέφαλος πίσω από την μπάντα Motörhead ήταν ο Lemmy Kilmister. Διαγνώστηκε με μία πολύ επιθετική μορφή καρκίνου και πέθανε δύο μέρες αργότερα, στην ηλικία των 70.

13. Ο René Angélil ήταν ο άντρας και ατζέντης της Celine Dion. Πέθανε δύο μέρες πριν γίνει 74 από καρκίνο στον λαιμό.

14. Η Joey Feek πέθανε στην ηλικία των 40 μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

15. Ο επαγγελματίας παίχτης του χόκεϊ Gordie Howe πέθανε στο σπίτι του στην ηλικία των 88 ετών. Είχε παίξει σε 26 σεζόν και ήταν γνωστός ως ο μεγαλύτερος παίχτης χόκεϊ όλων των εποχών.

Credit: diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta