13 Έξυπνοι Τρόποι για να πάρετε έναν Υπνάκο στο Γραφείο χωρίς να σας Καταλάβει Κανείς!

Ας το παραδεχτούμε, η δουλειά σε ένα γραφείο μπορεί να γίνει πολύ βαρετή… Γι’αυτό βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τρόπους για να πάρετε έναν Υπνάκο στο γραφείο χωρίς να σας καταλάβει ΚΑΝΕΙΣ!

Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…

Απολαύστε τους!

1.Αυτή είναι η καλύτερη στρατηγική. Όσο έχετε τα χέρια σας στο πληκτρολόγιο, όλοι θα νομίζουν ότι δουλεύετε σκληρά. Επίσης το να φοράτε ακουστικά είναι μια πολύ καλή εξήγηση στο γιατί δεν ακούσατε τις φωνές του αφεντικού.

2. Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι που κάποιος μπορεί να κοιτάει το κινητό του. Μπορεί να σας ήρθε ένα email ή απλά να σας πήρε ο ύπνος.

3. Η ησυχία της τουαλέτας την καθιστά το τέλειο μέρος για έναν υπνάκο. Το μόνο πρόβλημα είναι πως πρέπει να κοιμηθείτε στην τουαλέτα… Και οι μυρωδιές…

4. Εάν η τουαλέτα είναι αρκετά μεγάλη, μπορείτε να κουλουριαστείτε σε μια γωνία της. Απλά πρέπει να ελπίζετε να μην κοιτάξει κανείς κάτω από την πόρτα.

5. Το γραφείο σας είναι σαν το προσωπικό σας λιμανάκι. Αξιοποιήστε το.

6. Εκμεταλλευτείτε κάθε ντουλάπι που μπορεί να σας προσφέρει το γραφείο σας. Εάν χωράτε μέσα, έχετε βρει ένα επίγειο παράδεισο. Υπάρχει βέβαια το ρίσκο να νομίζει ο κόσμος ότι είστε νεκροί.

7. Η κάλυψη είναι το σημαντικότερο όταν θέλετε να κοιμηθείτε στη δουλειά. Εάν μπορείτε να βρείτε μια κουβέρτα που να ταιριάζει με το πάτωμα, μπορείτε να κοιμηθείτε κάτω και κανείς να μην σας καταλάβει.

8. Το καλύτερο μέρος για να κοιμηθεί κανείς σε ένα γραφείο είναι πίσω από μια κλειστή πόρτα. Χρησιμοποιήστε μια καρέκλα γραφείου για περισσότερη κάλυψη και προσευχηθείτε να μην ανοίξει κανείς την πόρτα.

9. Η άνεση είναι σημαντική. Βρείτε κάτι να γείρετε πάνω του. Ο ψύκτης νερού είναι μια πολύ καλή λύση. Όσοι έρχονται εκεί είναι απλά πολύ διψασμένοι για να ρωτήσουν το οτιδήποτε.

10. Το να κοιμηθείτε στον καναπέ είναι για ερασιτέχνες. Αλλά το να κοιμηθείτε πάνω στον καναπέ είναι ο καλύτερος τρόπος να παραμείνετε απαρατήρητοι.

11. Έχετε συνάδελφους που φλυαρούν όλη τη μέρα αντί να δουλεύουν; Εκμεταλλευτείτε τους. Κουλουριαστείτε γύρω από τα πόδια τους και πιθανότατα να μην σας παρατηρήσουν καν…

12. Το γραφείο μπορεί να λειτουργήσει και ως κρεβάτι. Είναι μια πολύ δύσκολη τεχνική ύπνου γιατί είστε πολύ εκτεθειμένοι. Μπορούμε να προτείνουμε αυτήν την στάση μόνο εάν προσπαθείτε απεγνωσμένα να σας απολύσουν από τη βαρετή δουλειά σας.

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta