13 Υπέροχες Φωτογραφίες με Πρόωρα Μωρά που Χαμογελούν αποδεικνύοντας μας πως είναι οι Μεγαλύτεροι Μαχητές της Ζωής!

Πρόωρα είναι τα μωρά που γεννήθηκαν πριν τις 37 εβδομάδες. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι πιο αδύναμα και ότι έχουν λιγότερες πιθανότητες να επιβιώσουν, αλλά στην πραγματικότητα τα πρόωρα μωρά είναι μαχητές. Έχουν ήδη γεννηθεί στη μέση μιας μάχης και βάζουν τα δυνατά τους να τα καταφέρουν.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από το χαμόγελο ενός μωρού – ειδικά ενός πρόωρου μωρού. Γιατί όταν χαμογελάνε φαίνεται ότι όλα θα πάνω καλά. Παρακάτω θα δείτε 13 πρόωρα μωρά τα οποία χαμογελάνε επειδή είναι πολύ χαρούμενα που είναι ζωντανά.

Γεννημένο με βάρος μόλις 1.250 γραμμάρια. Δείτε χαμόγελο!

Γεννήθηκε στις 33 εβδομάδες και είπαν στην μητέρα της ότι δεν θα χαμογελάσει ξανά αφότου έπαθε εγκεφαλικό. Το μεγάλο της χαμόγελο απέδειξε σε όλους ότι έκαναν λάθος.

Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά αυτός ο άντρας γεννήθηκε 9 βδομάδες πρόωρα. Ζύγιζε 2 κιλά και 40 γραμμάρια. Σύντομα θα αποφοιτήσει από την ιατρική και θα ειδικευτεί στην οστεοπαθητική ιατρική.

Γεννήθηκε στις 34 εβδομάδες και ζύγιζε 2.380 γραμμάρια. Μετά από 2 βδομάδες στην εντατική τα πηγαίνει μια χαρά.

Πόση διαφορά μπορούν να κάνουν μερικές εβδομάδες. Αυτή η δεσποινίς γεννήθηκε ζυγίζοντας 1.155 γραμμάρια. Μερικές εβδομάδες μετά, ποιος να το φανταζόταν;

Η Evelyn γεννήθηκε στις 25 βδομάδες και ζύγιζε 680 γραμμάρια. Την επανέφεραν στην ζωή πολλές φορές μέσα σε 6 μήνες και πλέον είναι ένα δυνατό και όμορφο κορίτσι αποφασισμένο να ζήσει.

Η Kennedy γεννήθηκε στις 31 εβδομάδες με βάρος 1.417 κιλά. Αυτό όμως δεν κατάφερε να σβήσει το λαμπερό της χαμόγελο.

Αυτά τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 26 εβδομάδες και ζύγιζαν 765 γραμμάρια η καθεμιά. Μετά από 80 μέρες στην εντατική γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια!

Αυτή η κυρία γεννήθηκε με βάρος 1.750 γραμμάρια. Το χαμόγελο της δείχνει πόσο χαρούμενη είναι που είναι ζωντανή.

Γεννήθηκε ζυγίζοντας 1.530 γραμμάρια. Πλέον είναι 7 χρονών!

Αυτός ο μικρούλης γεννήθηκε με βάρος 2.060 γραμμάρια. Πλέον είναι 17 μηνών και δείχνει ότι τα πρόωρα μωρά είναι πολύ δυνατά!

Γεννήθηκε 7 βδομάδες πρόωρα, αλλά δεν τα παρατάει. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή της υπέροχης ζωής του!

Δεν τον νοιάζει τίποτα! Γεννήθηκε στις 25 εβδομάδες με βάρος 960 γραμμάρια. Έχει σκάσει πάρα πολλά χαμόγελα μέσα σε έναν μήνα!

Ποιο σας άρεσε περισσότερο;

Credit: diply.net

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta