13 πανέξυπνες ιδέες για να καθαρίσετε και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία!

Όλοι μας όταν καθαρίζουμε το σπίτι πάντα μας ξεφεύγουν κάποια σημεία τα οποία δεν τα καθαρίζουμε καθώς δεν ξέρουμε το πως. Μην απογοητεύεστε λοιπόν καθώς εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τρόπους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε και τα πιο δύσβατα μέρη!

1. Καθαρίστε τη σκόνη από τα στόρια σας!

Τυλίξτε τις λαβίδες με πανί κουζίνας και στη συνέχεια περάστε τα στόρια σας. Αυτή τη συμβολή την έδωσε μια επαγγελματίας καμαριέρα.

2. Τα κενά στα παράθυρα

Πάρτε το χαρτόνι από το χαρτί τουαλέτας και βάλτε το σαν ακροφύσιο στην άκρη της ηλεκτρικής σκούπας, Θα πάρει εύκολα το σχήμα που θέλετε το χαρτόνι και έτσι θα καθαρίσετε πολύ εύκολα την επιφάνεια.

3. Τα δυσπρόσιτα σημεία στο αυτοκίνητο

4. Καθαρίστε το πληκτρολόγιο σας

Πάρτε ένα χαρτί, διπλώστε το στη μέση και βάλτε το ενδιάμεσα στα πλήκτρα και διώξτε ψίχουλα και σκόνη.

5. Διώξτε τη σκόνη από το στρώμα

Εφαρμόστε στο στρώμα σας μαγειρική σόδα, αφήστε τη να δράσει για 20 λεπτά και μετά αφαιρέστε τη με ηλεκτρική σκούπα. Πραγματικά τα μικρόβια θα έχουν εξολοθρευτεί!!

6. Αφαιρέστε τα άλατα με οδοντόβουρτσα

7. Αφαιρέστε τις βρωμιές από τη θήκη των μαχαιριών

Γεμίστε το νεροχύτη με ζεστό νερό και σαπούνι και βάλτε τη θήκη των μαχαιριών Περιμένετε 10 λεπτά, και σκουπίστε τη με ένα σφουγγάρι.

8. Αφαιρέστε τη σκόνη από τους διακόπτες

Πόσες φορές την ημέρα, μπορείτε να ανάψετε και να κλείσετε το φως στην κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο; Ναι, στο μπάνιο πλένετε τα χέρια σας, αλλά τι κάνετε αμέσως μετά από αυτό;. Κάθε εβδομάδα, χρησιμοποιήστε ένα απολυμαντικό σπρέι για να κάνετε τους διακόπτες σας,για την πρόληψη της εξάπλωσης των βακτηρίων.

9. Καθαρίστε το κενό στη ντουζέρια σας

Εφαρμόστε στα κενά ένα μείγμα μαγειρικής σόδας με χυμό λεμονιού, αφήστε το για 5 λεπτά, και τρίψτε το με μια βούρτσα με σκληρές τρίχες.

10. Καθαρίστε το ντούζ σας

Ανακατέψτε 1/3 φλιτζάνι μαγειρική σόδα με 1 φλιτζάνι ξίδι. Χύστε το διάλυμα σε μια πλαστική σακούλα και βυθίστε το στο ντουζ σας. Δέστε το χαλαρά, έτσι ώστε το υγρό να μην χύνεται. Αφήστε το για 2-3 ώρες για να δράσει.

11. Καθαρίστε τις πολλές τρυπούλες του καλοριφέρ σας

Η παλιά καλή μέθοδος της γιαγιά μας. Βάλτε ένα πανί βρεγμένο με απορρυπαντικό πάνω από ένα μαχαίρι. Πραγματικά θα είναι πανεύκολο πλέον να καθαρίσετε αυτό το μέρος.

12. Η κουρτίνα της μπανιέρας

Για να καθαρίσει η κουρτίνα καλά πρέπει να την βάλετε στο πλυντήριο. Βάλτε και καμιά πετσέτα μαζί για να σιγουρευτείτε οτι η κουρτίνα δεν θα σχιστεί.

13.Πως θα απαλλαγείτε από τους λεκέδες στο μουσαμά

Ξεφορτωθείτε τους λεκέδες απλά με μια παλιά σας γόμα!

πηγή

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta