13 Παμπόνηρες Πρωταπριλιάτικες Φάρσες για να Κάνετε σήμερα στους Φίλους σας και την Οικογένειά σας. Η 7η είναι Κορυφή!

Αν αγαπάτε να κάνετε φάρσες στους άλλους και περιμένετε την Πρωταπριλιά για να το κάνετε «νόμιμα», αυτό το άρθρο είναι για σας. Για όσους δεν τους αρέσουν οι φάρσες: διαβάστε το για να μάθετε τι θα αποφύγετε τη συγκεκριμένη αυτή μέρα.

Ανακαλύψαμε για σας 13 μάλλον ακίνδυνες, αλλά αστείες φάρσες που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι, σε φίλους, ή ακόμα και στη δουλειά.

Ντους με καραμέλα

Για αυτή τη φάρσα, θα χρειαστείτε καραμέλες χωρίς γέμιση. Όσο το «θύμα» σας ακόμα κοιμάται, ξεβιδώστε το κεφάλι του ντους, βάλτε μια καραμέλα μέσα στο εσωτερικό και βιδώστε ξανά προσεκτικά. Αλλά μην κάνετε το κόλπο, αν γνωρίζετε ότι το άτομο είναι αλλεργικό.

Μήλα με έκπληξη

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τα κρεμμύδια από τα μήλα με την πρώτη ματιά, ειδικά αν είναι καλυμμένα με καραμέλα ή σοκολάτα. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να αποφύγετε τα καραμελωμένα μήλα την Πρωταπριλιά.

Ενυδρείο στο γραφείο

Ο συνάδελφός σας πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει ένα ενυδρείο; Κάντε το όνειρό τους πραγματικότητα: τυλίξτε ένα συρτάρι με αδιάβροχη μεμβράνη, ρίξτε μέσα μερικές πέτρες , προσθέστε νερό, και ρίξτε ένα ψεύτικο ψάρι ή ακόμα και ένα πραγματικό, εφ ‘όσον είστε έτοιμοι να το φροντίζετε αργότερα.

«Εκρηκτική τούρτα»

Χωρίς εκρηκτικές ύλες. Για αυτή τη τούρτα, θα χρειαστείτε ένα άδειο κουτί από δημητριακά, ένα μπαλόνι, κολλητική ταινία, και μπόλικη σαντιγί ή άλλη κρέμα. Φτιάξτε μια τούρτα από αυτά τα συστατικά, και ζητήστε από το «θύμα» σας να κόψει την τούρτα.

Ντόνατς με γέμιση μαγιονέζα

Αν στο συγκάτοικό σας αρέσει να κλέβει το φαγητό σας, η Πρωταπριλιά είναι η τέλεια μέρα για να σταματήσετε αυτή τη συνήθεια. Αγοράστε ένα κουτί με λαχταριστά ντόνατς χωρίς γέμιση και ένα βάζο μαγιονέζα, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής για να τα γεμίσετε.

Ένα κουτάκι που δεν ανοίγει

Προσφέρετε στο φίλο σας ένα κουτάκι αναψυκτικό, έχοντας γυρίσει το καπάκι από την άλλη μεριά για να μην ανοίξει. Κάποιος παρατηρητικός θα προσέξει αμέσως τι είναι λάθος, αλλά εξακολουθεί να είναι αστείο, έτσι δεν είναι;

Ψεύτικα χρήματα

Κόψτε τη γωνία ενός χαρτονομίσματος (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψεύτικα χρήματα από ένα παιχνίδι, αντί να χαλάσετε αληθινά), κολλήστε μια αστεία εικόνα ή ένα σημείωμα, βάλτε το να ξεπροβάλλει από ένα βιβλίο, και αφήστε σε κοινή θέα. Κάποιος θα απογοητευτεί!

Ψεύτικη αράχνη

Οι περισσότεροι φοβούνται τις αράχνες, και αν δουν μία αράχνη σε χαρτί τουαλέτας που είναι ρεαλιστικά ζωγραφισμένη, σίγουρα θα ουρλιάξουν.

Εφιάλτης στο ταβάνι

Μια ψευδοροφή στο γραφείο είναι μια καλή ευκαιρία για να τρομάξετε τους συναδέλφους σας. Αντικαταστήστε ένα από τα κεραμίδια οροφής με μια τρομακτική εικόνα από το Ring ή την Κατάρα, και περιμένετε μέχρι το «θύμα» σας να τσιρίξει.

Τοστιέρα με φωνητική λειτουργία

Πώς λειτουργεί: κολλήστε ένα σημείωμα ότι «λειτουργεί φωνητικά» πάνω στην τοστιέρα ή την καφετιέρα του γραφείου, και περάσετε ένα ωραίο πρωινό, βλέποντας τους άλλους να φωνάζουν στη «κακιά» συσκευή.

Ζωντανός εκτυπωτής

Αν ο γείτονάς σας έχει ένα απροστάτευτο ασύρματο εκτυπωτή, στείλτε ένα μήνυμα για εκτύπωση, σαν να το έγραψε ο ίδιος ο εκτυπωτής. Θα εκπλαγείτε!

Μια καρέκλα για τον πιο πολυάσχολο άτομο

Αν έχετε μια εφεδρική λεκάνη τουαλέτας και έναν συνάδελφο που παραπονιέται συνεχώς ότι δεν έχει χρόνο στη δουλειά, αυτή η φάρσα είναι για σας. Μην ξεχάσετε λεπτομέρειες όπως χαρτί τουαλέτας, αποσμητικά χώρου, και μια βούρτσα τουαλέτας.

Μια λεκάνη τουαλέτας, που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Τέλος, ένα από τα κλασικά «αστεία τουαλέτας» μπορείτε να δοκιμάσετε με δική σας ευθύνη. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε διάφανη μεμβράνη τροφίμων και φυσικά, μια λεκάνη τουαλέτας. Σηκώστε το κάθισμα, τυλίξτε την τουαλέτα με την μεμβράνη, επιστρέψτε το κάθισμα στην αρχική του θέση, περιμένετε το πιο απρόσεκτο «θύμα» και να είστε προετοιμασμένοι να καθαρίσετε το χάος λίγο αργότερα.

Credit: BrightSide

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta