13 Θρυλικά Γεγονότα για την Αδικοχαμένη Πριγκίπισσα του Star Wars, Κάρι Φίσερ. Το #12 Δείχνει ΠΟΣΟ σπουδαία ήταν!

Η Carrie Fisher είναι μία ηθοποιός που θα παραμείνει για πάντα διάσημη, όσος καιρός και να περάσει. Ο ρόλος της στις ταινίες Star Wars ήταν θρυλικός και η πριγκίπισσα Λέια θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας. Σας παρουσιάζουμε κάποια γεγονότα της ζωής της που πιθανόν δεν γνωρίζατε.

1. Ο πατέρας της ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής Eddie Fisher, και η μητέρα της η ηθοποιός Debbie Reynolds. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πήρε καλλιτεχνικό ταλέντο από τους γονείς της!

2. Ο πατέρας της άφησε την μητέρα της για την Elizabeth Taylor. Οι γονείς της Carrie ήραν διαζύγιο όταν ήταν δύο ετών και ο πατέρας της επιδίωξε να συνάψει σχέση με την καλύτερη φίλη της πρώην συζύγου του.

3. Παράτησε το σχολείο για να ζήσει μαζί με τη μητέρα της σε περιοδείες. Εμφανίστηκε μαζί της στο Broadway το 1973.

4. Ο πρώτος της ρόλος στον κινηματογράφο ήταν στην ταινία Shampoo το 1975. Συμπρωταγωνιστές της ήταν η Goldie Hawn και ο Warren Beatty.

5. Της άρεσε το σενάριο του Star Wars, αλλά δεν θεώρησε ότι θα γίνει επιτυχία. Η ταινία την έκανε διεθνές ίνδαλμα του κινηματογράφου.

6. Είχε σχέση με τον Paul Simon. Οι δυο τους είχαν σχέση για μερικά χρόνια, πριν παντρευτούν το 1983. Ωστόσο, πήραν διαζύγιο έπειτα από ένα χρόνο γάμου. Συνέχισαν να διατηρούν επαφές μετά το διαζύγιο, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ ξανά.

7. Κάποτε είχε αρραβωνιαστεί τον Dan Aykroyd. Της έκανε πρόταση γάμου στα γυρίσματα της ταινίας Blues Brothers, αλλά σύντομα η Carrie αναθέρμανε τη σχέση της με τον Paul Simon.

Ήταν πολύ αγαπητή στους άντρες!

8. Έχει δώσει τη φωνή της στον χαρακτήρα της Angela στη σειρά κινουμένων σχεδίων Family Guy. Αν πιστεύατε ότι η παλιά εργοδότρια του Peter είχε μια οικεία φωνή, τότε ήταν Carrie!

9. Είχε πολύ στενή σχέση με τον τραγουδιστή James Blunt. Συχνά τον φιλοξενούσε στο σπίτι της και εκείνη του πρότεινε να κάνει ψυχοθεραπεία.

10. Στο παρελθόν είχε πρόβλημα εθισμού με καταχρηστικές ουσίες. Το παραδέχθηκε σε ένα talk show ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας The Empire Strikes Back, έκανε χρήση κοκαΐνης και είχε πάρει υπερβολική δόση.

11. Είχε παράνομο δεσμό με τον Harrison Ford όσο έκαναν τα γυρίσματα της ταινίας Star Wars, καθώς εκείνος ήταν παντρεμένος. Το παραδέχθηκε στην αυτοβιογραφία της το 2016 στο βιβλίο The Princess Diarist.

12. Το 2016 το πανεπιστήμιο του Harvard την απένειμε με το βραβείο Συνολικής Προσφοράς στον Πολιτισμό. Θεώρησαν ότι ο ακτιβισμός και η ειλικρίνειά της για τον εθισμό και τη ψυχική ασθένεια άξιζε να αναγνωριστεί.

13. Έχει γράψει πέντε μυθιστορήματα. Επιπλέον, έχει γράψει τρεις πεζογραφίες, όπως και αρκετά σενάρια για ταινίες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο, αν είστε θαυμαστής της Carrie Fisher.

Credit: Diply

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta