12 Πλούσιοι και Διάσημοι Άνθρωποι που Ζουν Ταπεινά, παρά τα Εκατομμύρια στους Τραπεζικούς τους λογαριασμούς!

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα πολλά χρήματα συνδέονται με μια ζωή από μεγάλα σπίτια, πολυτελή αυτοκίνητα και άλλα σημάδια πλούτου. Ωστόσο, τα χρήματα δεν αλλάζουν πάντα τον άνθρωπο.

Παρακάτω, θα δείτε περίπου 12 διάσημους που έχουν μια πολύ οικονομική ζωή, παρά τα εκατομμύρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

12. Halle Berry

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την ευτυχία μου, αλλά ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου είναι ότι θα μπορούσα να χάσω όλα», δήλωσε η Halle. Όπως κάθε συνηθισμένη νοικοκυρά, ψωνίζει από σούπερ μάρκετ με το παιδί της. Μια από τις υψηλότερα αμειβόμενες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ χρησιμοποιεί τη δημόσια συγκοινωνία και θεωρεί αυτή τη συνήθεια απολύτως φυσιολογική.

11. Kate Middleton

Η Δούκισσα του Cambridge προτιμά να φορά απλά αλλά κομψά φορέματα όχι μόνο στη συνηθισμένη ζωή αλλά και στις δημόσιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Θεωρείται ότι είναι μια από τις πρώτες προσωπικότητες που άρχισαν να φορούν ρούχα μαζικής αγοράς. Η Kate έσπασε το πρωτόκολλο αρκετές φορές φορώντας το ίδιο φόρεμα περισσότερες από μία φορές. Αυτή η στάση της προσθέτει επιπλέον βαθμούς στη δημοτικότητάς της.

10. Matthew McConaughey

Είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά ο νικητής του Oscar, Matthew McConaughey, ζούσε σε ένα τροχόσπιτο, ακόμα και αφού έκανε τα πρώτα του εκατομμύρια. Είπε ότι το ρυμουλκό του περιέγραφε τον μινιμαλισμό στη ζωή του, το οποίο είναι το καλύτερο όπλο κατά του στρες γιατί ένα μεγάλο σπίτι απαιτεί μεγάλη προσοχή και ενέργεια.

9. Sarah Jessica Parker

Τα ρούχα της στην πραγματική ζωή της είναι πολύ απλά, αφού προτιμά τα άνετα ρούχα. Πιστεύει επίσης σε μια μέτρια ανατροφή για τα παιδιά της.

«Ο γιος μου φορά ρούχα από δεύτερο χέρι μιας και έχω πολλά ανίψια. Του αγοράζω μόνο παπούτσια γιατί τα πόδια του καθένα είναι διαφορετικά «, λέει το μεγάλο αστέρι.

8. Keanu Reeves

Ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιοί του κόσμου δεν ανησυχεί για το εισόδημά του από τις ταινίες του. Ο Keanu έδωσε σχεδόν το 85% των κερδών του από το Matrix στην ειδική ομάδα σχεδιασμού εφέ και κοστουμιών. «Τα χρήματα είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι, θα μπορούσα να ζήσω από αυτά που ήδη έχω για τους επόμενους αιώνες», είπε σε συνέντευξή του.

7. Julia Roberts

«Δεν είχα ποτέ αρκετά κυριλέ φορέματα», λέει η ηθοποιός. Μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς ηθοποιούς στο Χόλιγουντ απολαμβάνει την ζωή της με απλό τρόπο, καλλιεργεί βιολογικά λαχανικά στον κήπο της και πλέκει ρούχα για τα παιδιά της. Σε μια συνέντευξη, αποκάλυψε κάποτε ότι η αγαπημένη της θεραπεία για τα μαλλιά της ήταν απλά το σαμπουάν από ένα ξενοδοχείο.

6. Jennifer Lopez

Οι φήμες λένε ότι οι διασημότητες ξοδεύουν τεράστια ποσά χρημάτων για να αγοράζουν ρούχα για διαφορετικές κοινωνικές εκδηλώσεις. Η J.Lo κατέρριψε αυτό το μύθο, φορώντας ένα φόρεμα με 26 δολάρια σε ένα επεισόδιο του American Idol. Και σκεφτείτε ότι σύμφωνα με τη Forbes, η περιουσία της είναι σχεδόν 34 εκατομμύρια δολάρια.

5. Jose Mujica

Ο πρώην κυβερνήτης της Ουρουγουάης χαρακτηρίζεται συχνά «ο φτωχότερος πρόεδρος». Ο Jose Mujica αρνήθηκε να ζει στην επίσημη κατοικία του και μετακόμισε σε ένα αγρόκτημα με τη σύζυγό του. Εκεί καλλιεργεί λουλούδια προς πώληση. Ο πρώην πρόεδρος δωρίζει το 90% του μισθού του, 12.000 δολάρια σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Χαρακτηρίζεται ως «ο φτωχότερος πρόεδρος», αλλά δεν αισθάνομαι φτωχός. «Φτωχοί είναι οι άνθρωποι που εργάζονται μόνο για να προσπαθήσουν να διατηρήσουν έναν ακριβό τρόπο ζωής και πάντα θέλουν όλο και περισσότερα», λέει.

4. Tori Spelling

Ένα αστέρι της δεκαετίας του ’90, η Tori Spelling πούλησε το μεγάλο της σπίτι πριν από αρκετά χρόνια και μεταφέρθηκε σε ένα μπανγκαλόου. Η Tori καλλιεργεί λαχανικά και φρούτα για την οικογένειά της στον κήπο της. Πιστεύει ακράδαντα ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να μεγαλώσει τα 5 παιδιά της. Η Tori και η οικογένειά της, αγαπούν τα ζώα έχουν ένα κοτόπουλο που ονομάζεται Coco και έναν χοίρο που ονομάζεται Nutmeg.

3. Ingvar Kamprad

Ο ιδρυτής του ΙΚΕΑ παραμένει σταθερά ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη. Προτιμά τις πτήσεις οικονομικής θέσης, αγοράζει ρούχα από δεύτερο χέρι και οδηγεί ένα Volvo από το 1993. Ωστόσο, αυτός ο δισεκατομμυριούχος θεωρεί την ανάγκη του να αγοράσει ακριβά πράγματα μια κακή συνήθεια.

2. J.K. Rowling

Το 2012, η περιουσία της διάσημης συγγραφέα ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, αλλά αργότερα ένα μεγάλο μέρος αυτού του ποσού δωρήθηκε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. «Η ζωή μου είναι απολύτως συνηθισμένη, θα μπορούσε κανείς να την θεωρήσει βαρετή, αλλά αυτό μου αρέσει», λέει η J.K. Χρησιμοποιεί το επώνυμο του συζύγου της στην ιδιωτική της ζωή, φορά απλά ρούχα και προσπαθεί να διαχωρίσει τη φήμη της από την καθημερινή ρουτίνα της.

1. Lady Gaga

Η εικόνα της Lady Gaga έχει γίνει συνώνυμο του «υπερβολικού», αλλά μόνο στη σκηνή. Στην πραγματική της ζωή, φορά απλά ρούχα που αγοράζει μερικές φορές στις λαϊκές αγορές και αγαπάει το μαγείρεμα. «Οι άνθρωποι με κοιτούν σαν να είμαι τρελή όταν χρησιμοποιώ κουπόνια στο παντοπωλείο ή προσπαθώ να διαπραγματευτώ στην τιμή», γράφει στο twitter της.

Credit: BrightSide

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta