12 απίστευτες λεπτομέρειες από «τα φιλαράκια», που σίγουρα δεν είχατε προσέξει και θα σας κάνουν να δείτε τη σειρά με άλλο μάτι!

Η σειρά «Φιλαράκια» τελείωσε πριν από 13 χρόνια, αλλά δεν σταματάμε ξανά και ξανά να βλέπουμε με το ίδιο ενδιαφέρον την ιστορία των αγαπημένων μας χαρακτήρων. Αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που ίσως να μην έχουν παρατηρήσει, ακόμη και οι πιο πιστοί οπαδοί της σειράς.

Κάναμε κάποια έρευνα και εντοπίσαμε μερικά ενδιαφέροντα σημεία, τα οποία δεν είχαμε προσέξει.

12. Ο διάσημος καναπέ στη καφετέρια ήταν άτυπα δεσμευμένος

Όποτε και να ήθελαν οι φίλοι να έρθουν στην αγαπημένη τους καφετέρια, ο θρυλικός πορτοκαλί καναπές ήταν πάντα στη διάθεσή τους. Αλλά οι προσεκτικοί θεατές παρατήρησαν ότι στα πρώτα επεισόδια υπήρχε μια ταμπέλα που έγραφε «ρεζερβέ». Και αργότερα, προφανώς, η κράτηση ήταν δεδομένη και η ταμπέλα εξαφανίστηκε.

11. Στο πρώτο επεισόδιο, η Μόνικα συστήνει την Ρέιτσελ και τον Τσάντλερ, παρ’ όλο που γνωρίζονταν από παλιά.

Στο πρώτο επεισόδιο, όταν η Ρέιτσελ το σκάει από τον γάμο της και έρχεται στην καφετέρια, η Μόνικα την συστήνει με τον Τζόι, τη τη Φοίβη και τον Τσάντλερ. Όμως, χάρη στις αναδρομές στο παρελθόν, οι οποίες εμφανίζονται αργότερα στη σειρά, γίνεται σαφές ότι η Ρέιτσελ και ο Τσάντλερ γνωρίζονταν από παλιά, καθώς ο Ρος ήταν φίλος με τον Τσάντλερ.

10. Στη δουλειά, η Μόνικα έχει έναν κουμπαρά για ποινές.

Η Μόνικα πάντα διακρινόταν για τις απαιτήσεις της από τους άλλους και οι παρατηρητικοί τηλεθεατές πρόσεξαν ότι στη δουλειά της έχει έναν κουμπαρά για πρόστιμα. Κάθε φορά που φωνάζει σε κάποιον, στη συνέχεια, βάζει ένα δολάριο στο βάζο. Φαίνεται ότι η σεφ δεν μπορούσε να συγκρατηθεί.

9. Το μαγικό παράθυρο

Το παράθυρο της κουζίνας στο διαμέρισμα της Μόνικα, ελάχιστοι έχουν προσέξει ότι έχει μαγικές ιδιότητες: η θέα σε αυτό αλλάζει συνεχώς.

8. Στον πίνακα της πόρτας του Τσάντλερ και του Τζόι εμφανίζονταν συχνά αστεία μηνύματα

Στο διαμέρισμα του Τζόι και του Τσάντλερ, στην πόρτα κρεμόταν ένας πίνακα όπου οι δημιουργοί της σειράς άφηναν κρυφά μηνύματα – τα σχέδια άλλαζαν σχεδόν σε κάθε επεισόδιο, και μερικές φορές αρκετές φορές στο ίδιο επεισόδιο. Για παράδειγμα, όταν ο Τσάντλερ και η Μόνικα ανακοίνωσαν στους φίλους τους ότι έχουν σχέση, στον πίνακα εμφανίστηκαν τα αρχικά τους μέσα σε μια καρδιά. Και μερικές φορές ο Τσάντλερ υπενθύμιζε μέσω του πίνακα να τηλεφωνήσει σε κάποια κοπέλα.

7. Τα ονόματα των ηθοποιών άλλαξαν σε ένα συγκεκριμένο επεισόδιο.

Στο 1ο επεισόδιο της 6ης σεζόν στους τίτλους αρχής, στα ονόματα των ηθοποιών προστέθηκε το επίθετο «Αρκέτ»: ήταν μια αναφορά στον πρόσφατο γάμο της Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία είχε παντρευτεί και άλλαξε το επίθετό της σε Κοξ-Αρκέτ.

6. Η σύγχυση με τα γενέθλια του Ρος

Ενώ όλοι οι φίλοι γιόρταζαν τα γενέθλιά τους και μεγάλωναν, ο Ρος έμενε για πάντα νέος – αλλιώς πώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι στην 3η, 4η και 5η σεζόν ο Ρος ήταν πάντα 29 χρονών; Και υπήρχε μια σύγχυση με την ημερομηνία γενεθλίων καθώς λέει ότι γεννήθηκε το Δεκέμβριο, αλλά τα γενέθλιά του είναι στις 18 Οκτωβρίου.

5. Οι φίλοι σχεδόν ποτέ δεν γελούν με τα αστεία του Τσάντλερ

Είναι δύσκολο να παραμείνει κανείς αδιάφορος στα αστεία του Τσάντλερ, καθώς τα περισσότερα είναι ξεκαρδιστικά. Και αυτό θεωρούν όλοι γύρω, εκτός από τους φίλους του. Σχεδόν ποτέ δεν γελούν με τα αστεία του, αλλά υπάρχει μια λογική εξήγηση: κατά πάσα πιθανότητα, οι δημιουργοί της σειράς δεν ήθελαν να διακόψουν την εξέλιξη των δρώμενων με τα συνεχή γέλια. Άδικο, αλλά τι μπορεί να κάνει κανείς;

4. Η νοσοκόμα και η ατζέντης του Τζόι είναι η ίδια ηθοποιός

Θυμάστε που ο Τζόι είχε μια εκκεντρική ατζέντη που ονομάζεται Estelle; Παραδόξως, η ίδια η ηθοποιός έπαιξε τη μαία που ξεγέννησε την την πρώην σύζυγό του Ρος στην πρώτη σεζόν.

3. Ασυνήθιστη γωνία

Σε ένα επεισόδιο όπου π Τσάντλερ προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα στη μυστική ντουλάπα της Μόνικα, δείχνουν μια ασυνήθιστη γωνία στο διαμέρισμα – από αυτή την πλευρά στέκεται το κινηματογραφικό συνεργείο και αυτό το πλάνο είναι σχεδόν μοναδικό.

2. Άλλα νυφικά φορέματα

Θυμάστε το επεισόδιο που η Μόνικα αποφάσισε να δοκιμάσει το νυφικό Emily, και στη συνέχεια έπεισε την Φοίβη και την Ρέιτσελ να της κάνουν παρέα φορώντας και αυτές νυφικά; Το νυφικό της Emily ήταν ελαφρώς διαφορετικό τη μέρα του γάμου της, και το νυφικό που φορούσε η Ρέισελ, αν και μοιάζει πολύ με το αρχικό δικό της, ήταν όμως διαφορετικό από εκείνο που παράτησε τον Μπάρυ στο πρώτο επεισόδιο.

1. Η Κόρτνεϊ Κοξ ήταν έγκυος στα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν.

Η εγκυμοσύνη της Φοίβη στην 3η σεζόν είχε εφευρεθεί για να κρύψει την πραγματική εγκυμοσύνη της ηθοποιού Λίζα Κούντροου. Αλλά όταν στην τελευταία σεζόν έμεινε έγκυος η Κόρτνεϊ Κοξ, τα πράγματα δυσκόλεψαν: η Μόνικα και ο Τσάντλερ δεν μπορούν να αποκτήσουν δικά τους παιδιά και υιοθετούν δίδυμα. Η ηθοποιός φορούσε φαρδιά ρούχα, αλλά η μεταμφίεση της δεν έκρυβε τα πάντα: σε ορισμένα επεισόδια η κοιλιά της φαίνεται πολύ καλά.

Credit: Adme

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta