12 πολύ διάσημα ζευγάρια Τότε και Τώρα…

Sarah Michelle Gellar και Freddie Prinze Jr
Αυτοί οι δύο ηθοποιοί λοιπόν και γονείς 3 παιδιών, γιόρτασαν 13 ολόκληρα χρόνια γάμου αυτήν την εβδομάδα, με την Sarah να ποστάρει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία πολύ γλυκιά φωτογραφία από τον γάμο της και ένα απόσπασμα από ένα ποίημα του Roy Croft:”Σ’αγαπώ όχι μόνο γι’αυτό που είσαι, αλλά γι’αυτό που είμαι εγώ όταν είμαι μαζί σου.Σ’αγαπώ όχι μόνο γι’αυτά που έχεις κάνει εσύ, αλλά και για αυτά που έχεις κάνει για μένα”

David και Victoria Beckham
Το διάσημο αυτό ζευγάρι άρχισε να βγαίνει από το 1997, όταν εκείνη ήταν ακόμη στις Spice Girls κι εκείνος ένας άσσος στο ποδόσφαιρο.Η τωρινή σχεδιάστρια μόδας αναφέρει:”Δεν ήξερα καν ποιος ήταν,δεν έβλεπα ποτέ ποδόσφαιρο.” Ο David λέει ότι η Victoria είναι το ίδιο όμορφη όπως τότε που την πρωτογνώρισε.

Colin Firth και Livia Giuggioli
Γνωρίστηκαν στα παρασκήνια της ταινίας Nostromo το 1996, παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα στην Τοσκάνη και τώρα μοιράζουν την διαδρομή ανάμεσα σε Λονδίνο και Ιταλία με τα δύο τους παιδιά. Όταν πήρε το δικό του αστέρι στο Hall of Fame του Hollywood, ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν να φτάσει μέχρι εκεί, αλλά μόλις κοιτάει το αστέρι, το μόνο που βλέπει είναι το όνομά της.

Celine Dion και Rene Angelil
Η Celine γνώρισε τον άντρα και μάνατζέρ της όταν ήταν ακόμα στην εφηβεία, αλλά άρχισαν να βγαίνουν όταν εκείνη ήταν 19. Είναι παντρεμένοι από το 1994 κι έχουν 3 παιδιά μαζί.Η Celine ξαναγύρισε στο παλιό της show για να φροντίζει τον άντρα της, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα.Σε πολλές συνεντεύξεις του, έχει πει ότι θέλει να πεθάνει στα χέρια της.

Faith Hill και Tim Mcgraw
Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της country μουσικής δε θα μπορούσαν να γνωριστούν αλλού παρά μόνο σε περιοδεία.Άρχισαν να βγαίνουν, παντρεύτηκαν το 1996 και έχουν 3 κόρες. Πέρα από διάφορες φήμες για χωρισμό, είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

Iman και David Bowie
Αν και ο γάμος τους παραμένει μακρυά από τα φώτα της διασημότητας, η αγάπη τους διαρκεί εδώ και 13 χρόνια τώρα. Γνωρίστηκαν από την κοινή τους κομμώτρια το 1990 και παντρεύτηκαν το 1992. Τη νύχτα που γνωρίστηκαν έγραφε το Mirror ο Bowie είχε ήδη αρχίσει να δίνει ονόματα στα μελλοντικά τους παιδιά.

Kirk Cameron και Chelsea Noble
Μετά την ταινία Growing Pains όπου υποδύονταν το ζευγάρι, το πάθος τους μεταφέρθηκε και στην πραγματική τους ζωή. Παντρεύτηκαν το 1991 και πρόσφατα γιόρτασαν τα 24 χρόνια γάμους τους.

lisa Kudrow και Michel Stern
Γνώρισε τον Michel όταν εκείνος έβγαινε με μία φίλη της ραντεβού, με αποτέλεσμα να περιμένει να χωρίσουν για να κάνει κίνηση. Σε μία συνεντευξή της είχε πει πώς δεν έχουν υποσχεθεί ο ένας στον άλλον αιώνια αγάπη αλλά ότι όποια προβλήματα και να προκύψουν θα προσπαθήσουν να τα λύσουν. Γιατί ο γάμος χρειάζεται δουλειά και η αγάπη παίρνει άλλη μορφή.

Kelly Ripa και Mark Consuelos
Οι δυό τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας All my Children το 1995, είναι 20 χρόνια παντρεμένοι, με δύο επιτυχημένες καριέρες και 3 παιδιά.

Jerry και Jessica Seinfeld
Εκείνη μόλις είχε γυρίσει από το μήνα του μέλιτος με τον πρώτο της σύζυγο όταν άρχισε να βλέπει τον Jerry. Ο γάμος της έληξε άδοξα μετά από 4 μήνες. Εκείνη είπε πως ο Jerry δεν ήταν η αιτία του χωρισμού της αλλά της στάθηκε όσο κανείς άλλος. Είναι παντρεμένοι από το 1999 και έχουν 3 παιδιά.

Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick
Ένα από τα αδέρφια της ήταν η αιτία να γνωριστούν αυτοί οι δύο. Έδεσαν κατευθείαν. Είναι φίλοι πέρα από ζευγάρι και μιλούν συχνά για οτιδήποτε τους απασχολεί.

Will Smith και Jada Pinkett Smith
Κι αυτοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας The Fresh Prince of Bel air, εκείνη δεν πήρε τον ρόλο αλλά ξεκίνησαν να βγαίνουν πολύ σύντομα. Είναι παντρεμένοι 17 χρόνια.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta