12 Διάσημοι Celebrities που Πιστεύουν στην Σκοτεινή Θρησκεία της Σαϊεντολογίας. Για την 4η δεν το Περιμέναμε με Τίποτα!

1. Ο Will Smith γνώρισε την Σαηεντολογία από τον καλύτερό του φίλο, τον Tom Cruise! Έχει αναφερθεί ότι έχει κάνει δωρεές εκατομμυρίων στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

2. Η Elisabeth Moss είναι μια περήφανη Σαηεντολόγος. Πηγές αναφέρουν ότι χώρισε με τον πρώην σύζυγό της Fred Armisen, επειδή αρνήθηκε να σφετεριστεί τη θρησκεία.

3. Όταν η Laura Prepon ήταν στην τηλεοπτική σειρά That ’70s Show, είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, τον Danny Masterson. Της γνώρισε την Σαηεντολογία και έκτοτε είναι θερμή υποστηρίκτρια.

4. Η Demi Moore ήταν μεγάλη υποστηρίκτρια της Σαηεντολογίας, μέχρι που αποφάσισε να φύγει όταν παντρεύτηκε τον Bruce Willis.

5. Η Erika Christensen είναι επίσης Σαηεντολόγος από μικρή ηλικία και έχει αναφέρει ότι μιλάει συχνά με τον Tom Cruise για την θρησκεία τους.

6. Η Kirstie Alley έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι η Σαηεντολογία τη βοήθησε να ξεπεράσει τον εθισμό της στη κοκαΐνη.

7. Ο τραγουδιστής Beck μεγάλωσε με την Σαηεντολογία. Αν και δε μιλάει ανοιχτά για τη θρησκεία, έχει δηλώσει ότι η εκκλησία έχει βοηθήσει πολλούς να ξεπεράσουν τον εθισμό του σε ουσίες.

8. Ο Patrick Swayze γνώρισε την Σαηεντολογία μετά το θάνατο του πατέρα του. Τον βοήθησε πνευματικά να ξεπεράσει το χαμό του.

9. Οι ηθοποιοί Chris, Alanna και Danny Masterson είναι αδέρφια και όλοι τους είναι Σαηεντολόγοι.

10. Ο Giovanni Ribisi είναι ενεργό μέλος της Σαηεντολογίας, που δηλώνει ανοιχτά για τη θρησκεία και κάνει χρηματικές δωρεές.

11. Η ηθοποιός Juliette Lewis έχει δηλώσει ότι είναι μέλος της Σαηεντολογίας. Έχει πει ότι η Σαηεντολογία της έχει αλλάξει τη ζωή και της έχει επιτρέψει να εξερευνήσει την ελευθερία της στη ζωή.

12. Ο Jeffrey Tambor ήταν Σαηεντολόγος όταν έκανε τα γυρίσματα της σειράς Arrested Development, αλλά έχει δηλώσει ότι πλέον δεν ακολουθεί τη θρησκεία.

Credit: Diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta