11 Τρελές Ιδέες που έκαναν τεράστια Επιτυχία και Κέρδισαν Εκατομμύρια!

Το διαδίκτυο δίνει στον κόσμο πολλές ευκαιρίες να βγάλει χρήματα κάνοντας πράξη τις πιο αντισυμβατικές ιδέες. Υπάρχουν σελίδες που κάνουν την συγκέντρωση χρημάτων παιχνιδάκι, είτε πρόκειται για κάτι σοβαρό όπως τα «έξυπνα» ρολόγια, είτε για κάτι εκκεντρικό, όπως το νυχτερινό φως τουαλέτας.

Φτιάξαμε μια λίστα με 11 εκπληκτικά παραδείγματα που δείχνουν πώς κάποιοι εκκολαπτόμενοι επιχειρηματίες κέρδισαν αυτό που ήθελαν κι ακόμα παραπάνω. Στο τέλος του άρθρου θα βρείτε και ένα βίντεο με την πιο αναπάντεχη μηχανή εκγύμνασης στον κόσμο.

11. Νυχτερινό φως τουαλέτας

Με το IllumiBowl 2.0 θα βρίσκετε την τουαλέτα, ακόμα και στο σκοτάδι. Διαθέτει μια μικρή συσκευή με αισθητήρα κίνησης που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε τουαλέτα και η οποία ανάβει με το που μπείτε στο σκοτεινό σας μπάνιο. Κοστίζει μόλις 10 δολάρια, αλλά το ταμείο ανάπτυξης ιδεών έχει συγκεντρώσει συνολικά 226.000 δολάρια.

10. 100 νερομπάλονα σε λιγότερο από 1 λεπτό

Ένα από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ του Kickstarter συγκέντρωσε 929.160 δολάρια προκειμένου να έρθει αυτή η ιδέα στην ζωή. Δέστε και γεμίστε εκατοντάδες μπαλόνια σε λεπτά με το Bunch O Balloons. Πλέον μπορείτε να το αγοράσετε σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο!

9. Πατατοσαλάτα

Χρειάζονται μόλις 10 ευρώ για όλα τα υλικά μιας πατατοσαλάτας, αλλά ο Zack Brown σκέφτηκε κάτι ασυνήθιστο και άρχισε να μαζεύει χρήματα. Ο κύριος στόχος του ήταν να δείξει ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να μαζέψει χρήματα για να πραγματοποιήσει μια τρελή και άχρηστη ιδέα. Τελικά συγκέντρωσε πάνω από 55.000 δολάρια από σχεδόν 7.000 άτομα.

8. Πληκτρολόγιο για το μπρελόκ σας

Το MaKey MaKey Go μοιάζει με φλασάκι, αλλά κάνει πολλά περισσότερα. Μετατρέπει οτιδήποτε μπορεί να μεταφέρει ηλεκτρισμό σε φορητό πληκτρολόγιο! Λειτουργούν σχεδόν όλα τα υλικά που φέρουν ηλεκτρισμό. Ο δημιουργός του συγκέντρωσε σχεδόν 200.000 δολάρια για να πραγματοποιήσει την ιδέα.

7. Αυτόματη οδοντόβουρτσα

Το Amabrush είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο που πλένει τα δόντια αυτόματα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Βάζετε την συσκευή στο στόμα και πλένει τα δόντια σας όλα με τη μία χωρίς βοήθεια. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 3.200.000 ευρώ σε λιγότερο από έναν μήνα.

6. Ταψί για πίτα σε σχήμα Π

Μια πίτα σε σχήμα Π ήταν το όνειρο του Garrett Heath από τότε που μάθαινε γεωμετρία στο λύκειο. Ήταν σίγουρος ότι τα φυτά θα το λάτρευαν. Γι’αυτό και αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του πρότζεκτ και συγκέντρωσε 17.500 δολάρια για να πραγματοποιήσει το σχολικό του όνειρο.

5. Κερί σε σχήμα σκελετού γάτας

Η Ισλανδή σχεδιάστρια Thorunn Arnadottir σκέφτηκε μια απίθανη ιδέα για κερί: καθώς καίγεται το κερί σε σχήμα γάτας, αποκαλύπτει έναν τρομακτικό μεταλλικό σκελετό. Πλέον υπάρχουν κεριά στο σχήμα διάφορων ζών στην συλλογή της, αλλά το Kisa ήταν το πιο επιτυχημένο και η Thorunn συγκέντρωσε σχεδόν 102.000 δολάρια για την παραγωγή των κεριών της.

4. Παλτό-αρκούδα

Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα σπατάλης χρημάτων σε κάτι μη πρακτικό είναι το Griz Coat. Είναι φτιαγμένο από τεχνητή γούνα, κουκούλα σε σχήμα κεφαλιού αρκούδας και γάντια με νύχια. Οι κατασκευαστές του ήθελαν 2.500 δολάρια για να ξεκινήσουν το πρότζεκτ, αλλά κατέληξαν με πάνω από 29.000.

3. Η κάρτα που δεν σταματά να παίζει

Μοιάζει με συνηθισμένη κάρτα γενεθλίων με μια πρώτη ματιά και μπορεί να μην την προσέξετε. Αλλά αυτή η κάρτα είναι πραγματικός φαρσέρ: με το που την ανοίξετε, δεν σταματά να παίζει. Ακόμα και αν την κλείστε ή την βυθίσετε στο νερό, θα συνεχίσει να παίζει για πάνω από 3 ώρες. Δεν σταματά μέχρι να την σκίσετε. Ο δημιουργός της συγκέντρωσε 92.000 δολάρια από τις 7.500 που ήθελε αρχικά.

2. Το πιο απίθανο ημερολόγιο με γάτες

Το 2014, η Kate Funk και ο Brennan Groh αποφάσισαν να δημιουργήσουν το “Τhe World’s Most Super Amazing 100% Awesome Cat Calendar”. Κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 25.000 δολάρια, παρ’όλο που σχεδίαζαν να ξεκινήσουν με μόλις 3.500.

1. Βούρτσα για να γλείφετε την γάτα σας

Μπορεί να μην είναι από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ του Kickstarter, αλλά είναι το πιο αξιαγάπητο. Το LICKI Brush δημιουργήθηκε για να μιμείται το γλείψιμο καθώς παίζετε με την γάτα σας. Το πρότζεκτ συγκέντρωσε 52.000 δολάρια.

Μπόνους: ρόδα για την εκγύμναση της γάτας σας

Οι σχεδιαστές του One Fast Cat παρατήρησαν ότι κάποιες γάτες δεν γυμνάζονται και γι’αυτό δημιούργησαν μια ρόδα για διασκεδαστική και ασφαλή γυμναστική μέσα στο σπίτι. Φαίνεται απλή και ασήμαντη ιδέα, αλλά ο κόσμος το ήθελε τόσο πολύ, που κατέληξαν να συγκεντρώσουν 334.000 δολάρια από τα 10.000 που είχαν ζητήσει.

Credit: brightside.me

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta