11 Αλήθειες για τον Γυναικείο Κόλπο που Κανείς Δεν σου είπε και σίγουρα θα σε Εντυπωσιάσουν!

1. Ο κόλπος, κατά τη διάρκεια του $εξ, στην πραγματικότητα διαστέλλεται.  

Κάτι που μας φαίνεται αρκετά λογικό, αλλιώς δεν θα χωρούσε τίποτα εκεί μέσα… Όταν ερεθίζεται, αυξημένη ένταση στους μυς βοηθάει να τραβηχτεί η μήτρα πιο ψηλά και να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος.

2. Ο κόλπος μπορέι να πει πότε βρίσκεστε στις γόνιμες μέρες. 

Εάν δεν χρησιμοποιείτε αντισυλληπτικά,  ο κόλπος θα λέει πότε έχει ωορρηξία. Θα έχει πολλές εκκρίσεις από ένα διάφανο υγρό, το οποίο θα έχει ελαφρώς διαφορετική μυρωδιά από ότι συνήθως.

3. Ο κόλπος στην ουσία καθαρίζεται και ρυθμίζεται από μόνος του.

Σκεφτείτε τον σαν μία αυτοκαθαριζόμενη κουζίνα. Είναι ένα απίστευτα ισορροπημένο οικοσύστημα από βακτήρια και τα επίπεδα του pH (3,8-4,5) είναι ιδανικά για να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Στην πραγματικότητα τα μωρομάντιλα μπορούν να αλλάξουν την ισορροπία του pH και να προκαλέσουν μολύνσεις και ερεθισμούς.

Δεν λέμε πως δεν πρέπει να διατηρείτε την εξωτερική περιοχή καθαρή, αλλά με λίγο νερό και σαπούνι θα είστε μια χαρά.

4. Οι κόλποι παράγουν το δικό τους λιπαντικό. 

Όταν ερεθίζεται, περισσότερο αίμα ρέει προς την περιοχή, που οδηγεί στο να υγρανθεί. Πολλά πράγματα μπορούν να επηρεάσουν την ικανότητα αυτή που έχει όπως χάπια αντισύλληψης, αντιαλλεργικά, θηλασμός και εμμηνόπαυση.

5. Οι κόλποι έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη 

Δεν είναι μόνο η εξωτερική περιοχή που διαφέρει. Οι κόλποι έχουν επίσης μικρές παραλλαγές. Υπάρχουν διαφορές στο βάθος, το πλάτος και την κλίση.

6. Ο κόλπος σου δεν θα σε αφήσει να χάσεις κάτι εκεί. 

Στο τέλος του κόλπου είναι ο τράχηλος, που στην ουσία είναι ο πορτιέρης και δεν αφήνει οποιονδήποτε να περάσει. Οπότε μην αγχώνεστε εάν μείνει μέσα ένα πpοφυλακτικό ή ένα ταμπόν. Με λίγη υπομονή θα βγει.

7. Υπάρχουν πολλών ειδών διαφορετικά μέρη μέσα και γύρω από τον κόλπο που μπορούν να σας προσφέρουν ευχαρίστηση.

Υπάρχουν χιλιάδες νευρικές απολήξεις στην κλειτοpίδα και στην μήτρα. Φανταστείτε τον κόλπο σαν ένα τεράστιο λούνα παρκ με πολλές ατραξιόν και απλά θα πρέπει να περάσεις λίγο από όλα για να δεις τι σου αρέσει καλύτερα.

8. Μπορείτε να ενδυναμώσετε τον κόλπο σας. 

Οι μυς και οι σύνδεσμοι που υπάρχουν στην περιοχή είναι αυτοί που κρατάνε τον κόλπο, τη μήτρα, την ουροδόχο κύστη και τον πpωκτό. Εάν δεν ξέρετε τις ασκήσεις Kegel, καλό θα ήταν να τις κοιτάξετε. Κάνουν θαύματα!

9. Οι κόλποι μπορούν να μαστουρώσουν.

Λιπαντικό με κάνναβη υπάρχει και λέγεται πως θα σας κάνει να ‘την ακούσετε’. Περίπου. ‘Το ενεργό συστατικό που υπάρχει στην μαριχουάνα απορροφάται από τους ιστούς του κόλπου. Βέβαια οι περισσότεροι περιγράφουν την εμπειρία αυτή σαν αυξημένη ευαισθησία στην περιοχή, παρά το αίσθημα του να είσαι ‘φτιαγμένος’.

10. Οι κόλποι μπορούν να δημιουργηθούν και να επιμηκυνθούν μέσω χειρουργικής επέμβασης. 

Με την κολποπλαστική, μπορεί ένα πέoς να μετατραπεί σε έναν κόλπο. Πλέον είναι μία αρκετά συνηθισμένη πρακτική που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο σε περιπτώσεις αλλαγής φύλλου.

11. Οι κόλποι μπορούν κυριολεκτικά να αφήνουν έναν ολόκληρο άνθρωπο να βγει από μέσα τους.

Το θαύμα της γέννησης είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ενός κόλπου και πάντα θα μας μαγεύει!

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta