10 Τύποι Ανθρώπων που ΟΛΕΣ οι Μαμάδες αρχίζουν να μισούν μετά τη Γέννα!

1. Οι εξυπηρετικοί άνθρωποι που δεν βοηθάνε. Θυμάστε τότε που ήσασταν στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και όλοι οι συγγενείς και φίλοι σας λέγανε ότι θα έρχονται να σας βοηθάνε όταν γεννηθεί το παιδί;

Αυτό που δεν σας είπαν μάλλον ήταν ότι με τον όρο «βοήθεια» εννοούσαν ότι θα έρχονται σπίτι και θα κάθονται πάνω από το μωρό, ενώ εσείς κάνετε τις δουλειές στις οποίες νομίζατε ότι θα σας βοηθούσαν. Δεν είναι αυτό εξυπηρετικό;

2. Οι επισκέπτες που νομίζουν ότι έχουν πάει διακοπές. Είναι τα θετά αδέρφια της παραπάνω κατηγορίας. Μένουν μακριά, ανυπομονούν να δουν το μωρό και θα έρθουν να μείνουν μαζί σας για να σας «βοηθάνε» συνέχεια. Αλλά περιμένουν, επίσης, να τους ταΐζεις, όταν δεν μπορείτε καν να φροντίσετε τον εαυτό σου.

Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί τους ζητάτε να πλύνουν τα ρούχα τους, ενώ είναι διακοπές. Έχετε τίποτα να προτείνετε για το βράδυ, ώστε να γυρίσουν στις 2 τα ξημερώματα, πάνω που σας πήρε ο ύπνος;

3. Οι φίλοι που έρχονται αργά. Σας λένε ότι θα έρθουν στις 12 για φαγητό κι εσείς τους περιμένετε με ανυπομονησία. Πάει 11 και το παιδί κοιμάται. Σκέφτεστε ότι δεν πρέπει να κοιμηθείτε κι εσείς , γιατί περιμένετε κόσμο. Η ώρα περνά, ο θυμός μας μεγαλώνει και οι φίλοι σας άφαντοι. Γύρω στη 1 ο συνδυασμός πείνας και έλλειψης ύπνου έχει φτάσει τα νεύρα σας στα άκρα.

4. Αυτός που έφερε κέικ. Στην αρχή δεν θα τον μισήσετε. Ο θηλασμός σας κάνει να πεινάτε και χρειάζεστε μερικές παραπάνω θερμίδες. Μετά όμως, στις 3 τα ξημερώματα και ενώ έχετε μείνει άυπνη για μέρες, θα διαπιστώσετε ότι στέκεστε όρθια στην κουζίνα και έχετε φάει τα 3/4 του κέικ με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο προσπαθείτε να κοιμίσετε το νεογέννητο σας. Γεμίζετε τύψεις αμέσως. Δεν θα ξαναχωρέσετε στο τζιν σας. Γιατί να σας το κάνει αυτό;

5. Ο εφευρέτης του WebMD. Αυτό είναι ένα ακόμα πράγμα που σας τρελαίνει. Όταν γυρνάτε σπίτι από το νοσοκομείο όλα είναι παράξενα και καινούρια, αλλά στην πραγματικότητα είναι απολύτως φυσικά. Ωστόσο, όταν είστε ξύπνια στις 4 τα ξημερώματα και ψάχνετε πράγματα στο διαδίκτυο, όλα είναι χειρότερα από ό,τι φαίνονται. Μάλλον πρέπει απλά να αφήσετε το κινητό.

6. Οι απερίσκεπτοι άρρωστοι. Έρχονται σπίτι σας με την μύτη να τρέχει και με βήχα. «Δεν είναι κολλητικό», σας λένε. Άλλοι το ρίχνουν στις αλλεργίες. Πριν καν τους ζητήσετε να πλύνουν τα χέρια τους, έχουν ήδη πιάσει το ανυπεράσπιστο μωρό σας.

Όταν φτερνίζονται, βλέπετε τα μικρόβια να πέφτουν πάνω στο πρόσωπο του μωρού σας. Το να ανησυχείτε για το άρρωστο μωρό σας είναι ό,τι χειρότερο. Το να πρέπει να φροντίσετε το μωρό σας, ενώ είστε άρρωστη δεν είναι καλύτερο.

7. Η μητέρα που νομίζει ότι τα κάνετε όλα λάθος. Μπορεί να είναι η μαμά σας, η θεία ή μια φίλη. Δεν έχει σημασία. Κάνει τα πράγματα διαφορετικά… σωστά. Γιατί δεν το κάνετε κι εσείς έτσι;

8. Ο άντρας σας που κοιμάται βαθιά. Τις πρώτες εβδομάδες, οι περισσότερες μαμάδες ξυπνάνε με το παραμικρό. Κάποιοι πατεράδες, από την άλλη, κοιμάται βαθιά και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Μπορεί να μην μπορούσαν να κάνουν τίποτα, αν ξυπνούσαν, αλλά και πάλι, τους μισείτε, ειδικά αν παραπονιούνται την επόμενη μέρα ότι είναι κουρασμένοι.

9. Εσείς που δεν κάνατε αρκετές ασκήσεις Kegel πριν την γέννα. Ένα από τα θέματα στα οποία εστιάζουν τα μαθήματα τοκετού είναι οι ασκήσεις Kegel. Αισθάνεστε πολύ ωραία που κάνατε αυτό το μάθημα δύο φορές τη βδομάδα.

Δεν θυμόσασταν σχεδόν ποτέ να κάνετε τις ασκήσεις στο σπίτι, αλλά δεν πειράζει. Μετά τα κάνετε πάνω σας πρώτη φορά μετά την γέννα, και μετά δεύτερη. Τα πράγματα δεν πάνε καλά.

10. Ο υπάλληλος του κούριερ που χτυπά συνεχώς το κουδούνι σας. Αν γεννήσετε πριν τις διακοπές, αυτό θα σας συμβεί σε μεγαλύτερο βαθμό. Το κουδούνι μπορεί να μην ξυπνάει πάντα το μωρό σας, αλλά έρχεται πάντα την χειρότερη στιγμή!

Credit: scarymommy.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta