10 Σκληρές Αλήθειες για την Σχέση ενός Άντρα με μια Γυναίκα που Ισχύουν για Όλους και ΔΕΝ μπορείτε να Αποφύγετε

Οποιαδήποτε σχέση αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Όσο περισσότερο καιρό είστε μαζί, τόσο περισσότερο αλλάζει. Μερικές αλλαγές μπορεί να σας τρομάξουν ή να σας ενοχλήσουν, αλλά αν δείτε συνολικά, γίνεται σαφές ότι είναι το επόμενο βήμα της αγάπης σας.

Σας δίνουμε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στους 10 σκληρούς νόμους της αγάπης, που αντιμετωπίζουν όλα τα ζευγάρια.

10. Η εμπιστοσύνη είναι ένα τρομερά εύθραυστο πράγμα

Οποιαδήποτε σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη, και μερικές φορές το θεμέλιο αρχίζει να φαίνεται ακλόνητο. Αυτή είναι μια επικίνδυνη και ψευδή αίσθηση: η εμπιστοσύνη του συντρόφου μπορεί να χαθεί σε μια στιγμή.

9. Μερικές φορές θα βαριέστε μαζί

Το ιδανικό ζευγάρι κάνει τα πάντα μαζί, έχουν κοινά ενδιαφέροντα και δεν βαριούνται ποτέ. Στη ζωή, μερικές φορές μπορεί να ενδιαφέρεστε περισσότερο να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να βρεθείτε με φίλους, παρά να περάσετε μια βραδιά με τον αγαπημένο σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε απομακρυνθεί. Ηρεμήστε χώρια, και σύντομα θα νιώθετε και πάλι ευχάριστα μαζί.

8. Δεν θα είστε πάντα στην ίδια πλευρά

Ακόμα κι αν ομόφωνα συμφωνείτε σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις, αργά ή γρήγορα θα έρθει μια στιγμή που θα βρεθείτε σε αντίθετες πλευρές σε κάποια διαφωνία. Είναι σημαντικό να μην θυμώσετε με το άλλο σας μισό σας και να βρείτε μια διέξοδο από κοινού.

7. Ο γάμος και τα παιδιά δεν είναι η μια απόφαση, και μια δοκιμή

Πολλοί πιστεύουν λανθασμένα ότι η σχέση του γάμου θα γίνει ισχυρότερη ή ότι τα παιδιά θα φέρουν το ζευγάρι πιο κοντά. Αλλά σε ένα γάμο και κατά την απόκτηση παιδιών, το ζευγάρι δοκιμάζει την αντοχή του. Μαθαίνετε να είστε ένας καλός σύντροφος και γονιός, όπως κάποτε μάθατε να κάνετε ποδήλατο: μπορεί να πέσετε, αλλά μετά ξανασηκώνεστε και συνεχίζετε.

6. Δεν θα αισθάνεστε πάντα έλξη.

Το πάθος υπάρχει μόνο τον πρώτο καιρό. Στη συνέχεια, αντικαθίσταται από μια πιο χαλαρή και οικεία ζωή, ή μπορεί να μετατραπεί σε μια πολύπλοκη κατάσταση. Το πιο βασικό είναι να μην απελπίζεστε και να μην νομίζετε ότι δεν είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, όλα μπορούν να διορθωθούν.

5. Μερικές φορές θα νιώθετε μοναξιά

Φαίνεται ότι η σχέση και πιο πολύ ο γάμος είναι το αντίθετο της μοναξιάς, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Μερικές φορές θα εξακολουθείτε να νιώθετε μοναξιά, θα σας φαίνεται ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και δεν ενδιαφέρεται για σας. Αυτές οι σκέψεις περνούν από όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την οικογενειακή τους κατάσταση.

4. Θα έχετε αμφίβολες σκέψεις

«Μήπως να πάρω διαζύγιο;» ή «Και αν ο άλλος είναι καλύτερος;» – τέτοιες σκέψεις μπορούν να σπείρουν τη διχόνοια στο μυαλό και της πιο ευτυχισμένης γυναίκας. Αλλά μην τις δίνετε μεγαλύτερη σημασία από ό, τι το ερώτημα, «Πως θα ήταν η ζωή μου, αν γεννιόμουν στη Γαλλία;»

3. Μερικές φορές θα χάσετε την αίσθηση της σύνδεσης

Μερικές φορές νιώθετε τον εαυτό σας, το πεπρωμένο σας και την καρδιά σας αλληλένδετη με τον αγαπημένο σας. Και μερικές φορές η σχέση αυτή φαίνεται να εξαφανίζεται. Αυτό είναι φυσιολογικό, και η αιτία είναι συχνά μια ψυχολογική κούραση.

2. Θα πληγώσετε ο ένας τον άλλον

Κανείς δεν πληγώνει περισσότερο από τον σύντροφό μας. Και παίρνετε τα λόγια του εγκάρδια, και ο σύντροφός σας εν βρασμώ ψυχής μπορεί να χτυπήσει στο αδύνατο σημείο σας για να σας πληγώσει. Το πιο βασικό είναι να τα βρείτε αμέσως και να μη συσσωρεύετε προσβολές, μέχρι να ξεσπάσετε.

1. Η αγάπη δεν μπορεί να επιβιώσει μόνη της

Η αγάπη είναι ενέργεια, δεν είναι απλά ένα συναίσθημα. Όσον αφορά τις σχέσεις χρειάζονται πάντα δουλειά. Μαζί, φυσικά: αν ο ένας από τους δύο μπορέσει να «δουλέψει» την αγάπη σας, τότε, δυστυχώς, θα είναι για πολύ.

Credit: Adme

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta