10 κόμικς που συνοψίζουν τέλεια πως είναι να είσαι εσωστρεφής

Σας καταλαβαίνουμε.

Μπορεί να είναι κουραστικό να ζείτε σε ένα πολυσύχναστο, θορυβώδη κόσμο, όταν η προσωπικότητά σας, όχι μόνο προτιμά αλλά ποθεί λίγη μοναξιά. Δυστυχώς, μπορεί να θεωρηθείτε ως απόμακρος ή ντροπαλός για όσους δεν κατανοούν τον τύπο της προσωπικότητας σας.

Αυτός είναι ο λόγος που ο καλλιτέχνης Aaron Caycedo-Kimura μετέτρεψε σε μια δημιουργική διέξοδο για να εξηγήσει την ήσυχη φύση του με τον υπόλοιπο κόσμο. Το αποτέλεσμα; Αυτά μικρά κόμικς που τέλεια συλλαμβάνουν πως είναι ένας εσωστρεφής.

“Η εσωστρέφεια είναι μια προτίμηση που έχει να κάνει με το πού κατευθύνετε την ενέργειά σας (προς τα μέσα) και πώς επαναφορτίζετε (συνήθως το να είστε μόνος),” είπε ο Caycedo-Kimura . «Δεν είναι κάτι που πρέπει να θεραπευτεί. Είναι ακριβώς το πώς μερικοί άνθρωποι είναι από τη φύση τους και πώς έχουν σχεδιαστεί να είναι.”

Σας θυμίζει κάτι; Ρίξτε μια ματιά σε όλες τα σκιτσάκια του Caycedo-Kimura παρακάτω, τα οποία περιγράφουν λεπτομερώς τα δεινά και τους θριάμβους των εσωστρεφών που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta