10 Αποκαλυπτικά Φωτογραφικά Στιγμιότυπα από την Καταστροφή των Δίδυμων Πύργων της 11η Σεπτεμβρίου. Δείτε τα πριν τα Κατεβάσουν!

Έχουν περάσει 16 χρόνια από την καταστροφική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Τα μέσα είχαν ως προτεραιότητα την κάλυψη της τραγωδίας στην οποία πέθαναν περίπου 3.000 άτομα (τις σκηνές αυτές είδαν περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι – το 1/3 της ανθρωπότητας). Υπάρχει άπειρο επαγγελματικό και ερασιτεχνικό υλικό και μέρος αυτού δεν το έχει δει σχεδόν κανένας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο σπάνιες φωτογραφίες της 11ης Σεπτεμβρίου που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Αυτές οι αξέχαστες φωτογραφίες αποκαλύπτουν νέες πτυχές της φρικτής εκείνης μέρας που άλλαξε τον κόσμο για πάντα.

1. Περαστικοί κοιτάζουν τον Νότιο Πύργο να καταρρέει

2. Ένας φωτογράφος έγειρε από το παράθυρο του με μια κάμερα μεσαίου μεγέθους και κατέγραψε την στιγμή πριν πέσει το δεύτερο αεροπλάνο.

3. Άνθρωποι πέφτουν από τους πύργους.

4. Κόσμος τρέχει στην οδό Broadway, καθώς απλώνονται ο καπνός και η σκόνη από την κατάρρευση των πύργων.

5. Η θέα από ένα διαμέρισμα τέσσερα τετράγωνα μακριά από τους πύργους. Καπνοί βγαίνουν από τον Βόρειο Πύργο λίγα λεπτά μετά την επίθεση του αεροπλάνου.

6. Ένας άντρας κάνει την δουλειά του.

7. Η πτήση 11 των American Airlines (στο πάνω δεξί μέρος της εικόνας), πλησιάζει τον Βόρειο Πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου την 11η Σεπτεμβρίου 2001.

8. Ο Νότιος Πύργος καταρρέει, πετώντας συντρίμμια πάνω από τον σταυρό της Εκκλησίας της Αγίας Τριάδας.

9. O Νότιος Πύργος του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου καταρρέει.

10. Μη έχοντας συνειδητοποιήσει ακόμη την τρομοκρατική επίθεση, η αρχιτέκτονας και ερασιτέχνιδα πιλότος Isabel Daser, 8 μηνών έγκυος, ζήτησε από έναν συνάδελφο να την φωτογραφίσει για να θυμάται τη μέρα.

Credit: boredpanda.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta