10 Ανατριχιαστικές Φωτογραφίες που όποιος τις είδε δεν μπόρεσε να κοιμηθεί για μέρες από τον φόβο του. Εσύ θα τολμήσεις;

Τα μεταφυσικά φαινόμενα ενδιέφεραν πάντα και τους σκεπτικιστές και τους ρομαντικούς. Κάποιοι πιστεύουν σε αυτά, ενώ άλλοι όχι. Μερικές φορές, απλές φωτογραφίες κρύβουν εκπλήξεις.

Συγκεντρώσαμε 10 φωτογραφίες τις οποίες κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει. Ίσως κάποιος αναγνώστης να μπορεί να λύσει το μυστήριο.

1. Το μυστήριο της οικογένειας Cooper παραμένει άλυτο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά την διάρκειας μιας γιορτής στο καινούριο τους σπίτι στο Τέξας. Την στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία, η οικογένεια δεν είδε τίποτα τα ασυνήθιστο. Αλλά δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι υπάρχει κάποιος που πέφτει από το ταβάνι.

2. Το βίντεο αυτό έχει χιλιάδες προβολές και προκάλεσε σοβαρή διαμάχη: πρόκειται για σεισμό ή φάντασμα; Στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο απλό: ήταν διαφήμιση για την μαλαισιανή ταινία “Bangunan”.

3. Αυτή είναι μία από τις πιο διάσημες και αμφιλεγόμενες φωτογραφίες φαντασμάτων. Πιστεύεται ότι σε αυτή την φωτογραφία απεικονίζεται η Dorothy Walpore, η «καφέ γυναίκα». Ο άντρας της υποπτευόταν ότι τον απατούσε και την φυλάκισε στο Raynham Hall για πάντα. Μετά τον θάνατο της, υπάρχουν αρκετές αναφορές ανθρώπων που έχουν δει το φάντασμα της.

4. Αυτή η φωτογραφία έχει σοκάρει πολλούς ευαίσθητους ανθρώπους. Μπορείτε να δείτε ένα δαίμονα να χορεύει στο κρεβάτι του ασθενούς; Φαίνεται ότι τελικά δεν είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμαπάτη. Το πόδι του δαίμονα είναι το πόδι του ασθενούς, ο γοφός είναι η κουπαστή του κρεβατιού και το κεφάλι και το πάνω μέρος του σώματος είναι ιατρικά απόβλητα.

Ιατρικά απόβλητα
Κουπαστή κρεβατιού
Πόδι ασθενούς

5. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πάνω στο πετρελαιοφόρο Watertown το 1924. Υπάρχουν πολλές θεωρίες για τα πρόσωπα στο νερό, αλλά καμία απόδειξη. Πιστεύεται ότι είναι τα πρόσωπα των James Courtney και Michael Meehan, οι οποίοι πέθαναν σε τραγικό δυστύχημα.

6. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1962, αλλά κανείς δεν έχει καταφέρει να αποδείξει ότι είναι ψεύτικη. Το 1978, το Central Intelligence Agency ήρε το απόρρητο εκατοντάδων εγγράφων σχετικά με ATIA. Ανάμεσα σε άλλα, δημοσιεύτηκε και αυτή η φωτογραφία.

7. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από την Mabel Chinnery το 1959. Μαζί με τον άντρα της πήγαιναν στο νεκροταφείο για να επισκεφτούν την μητέρα της και η Mabel ήθελε μια φωτογραφία του άντρα της στο αυτοκίνητο. Όταν την εκτύπωσε, είδε την μητέρα της στο πίσω κάθισμα. Υπάρχουν πολλές θεωρίες, αλλά η αλήθεια παραμένει άγνωστη.

8. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σε στρατιωτική βάση στόλου στο Somerset της Αγγλίας το 1987. Η γυναίκα ήταν μόνη, αλλά αργότερα είπε ότι ένιωσε κρύο, παρά το ζεστό καιρό εκείνη τη μέρα. Ανακάλυψε ότι κάποιος καθόταν δίπλα της σε αυτή την φωτογραφία. Ακόμη δεν υπάρχει απόδειξη αν είναι πραγματική ή ψεύτικη.

9. Ένας ιερέας τράβηξε φωτογραφία τον βωμό σε μια εκκλησία στο βόρειο Yorkshire της Αγγλίας. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει ένα τρομακτικό φάντασμα στην φωτογραφία. Έρευνα έχει δείξει ότι είναι αληθινή και ότι δεν έχει υποστεί επεξεργασία.

10. Πολλοί είπαν ότι αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά την διάρκεια μιας μεταφυσικής παράστασης στην Ιαπωνία. Ωστόσο, τελικά είναι ψεύτικη. Βρέθηκε το πραγματικό βίντεο το οποίο δείχνει ότι η κοπέλα απλά χαμογελά στην κάμερα.

Credit: brightside.me

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta