10 Αλλαγές στην συμπεριφορά του Συντρόφου σου που αποδεικνύουν ότι σε Κοροϊδεύει. Αν κάνει το 5ο είναι άσχημα τα πράγματα..

Οι σχέσεις είναι περίπλοκες και εύθραυστες, ειδικά όταν δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι. Όταν φεύγει το συναίσθημα, δεν έχουν όλη την γενναιότητα να δώσουν τέλος κι έτσι αρχίζουν τα ψέματα.

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω 10 αλλαγές της συμπεριφοράς που αποτελούν προειδοποιητικά σημάδια.

10. Ανησυχεί όταν παίρνετε το κινητό του

Δεν ανέχονται όλοι να παίρνουν οι άλλοι τα προσωπικά τους αντικείμενα. Δεν τους είναι πολύ ευχάριστο. Ωστόσο, αν πάρετε κατά λάθος το κινητό του συντρόφου σας και η αντίδραση του είναι ιδιαίτερα αρνητική, τότε δεν πρόκειται για νεύρωση, αλλά μάλλον σας κρύβει κάτι.

9. Συχνά μένει στην δουλειά ως αργά

«Σε περιμένω σπίτι, γλυκέ μου. Έχω φτιάξει μακαρόνια.»
«Έχω πολλή δουλειά. Θα αργήσω.»

Μερικές φορές, όσοι λένε ότι θα μείνουν ως αργά στην δουλειά, μένουν ως αργά στην δουλειά. Αλλά μερικές φορές πρόκειται για κοινότυπη δικαιολογία κάλυψης παράνομης σχέσης στο γραφείο ή απροθυμία να δει κανείς τον σύντροφο του. Γιατί συμβαίνει; Αναζητήστε την απάντηση μέσα από μια ήρεμη συζήτηση. Στην τελική, κάποτε φεύγατε γρήγορα από την δουλειά για να γυρίσετε να φάτε μαζί.

8. Σας ζηλεύει χωρίς λόγο

Η ζήλεια είναι καλή σε μικρές δόσεις. Τα πρώτα χρόνια μιας σχέσης είναι ευχάριστη, γιατί δείχνει ότι ο άλλος σας αγαπά. Ωστόσο, αν ο σύντροφος σας αρχίσει να ζηλεύει μετά από χρόνια από το πουθενά, ίσως τα χέρια του να μην είναι καθαρά.

7. Τον ενοχλεί η υπερβολική προσοχή και φροντίδα

Συχνά υπάρχει έλλειψη επίδειξης αγάπης από το αγαπημένο μας πρόσωπο, παρ’όλο που είναι κάτι που οι περισσότεροι το απολαμβάνουν. Ωστόσο, αν δείχνετε υπερβολική αγάπη στον σύντροφο σας και ενοχλείται ή δυσαρεστείται, τότε καλό είναι να σταματήσετε και να αναζητήσετε την αιτία.

6. Έχει χαθεί η οικειότητα εδώ και καιρό

Η οικειότητα είναι σημαντικό κομμάτι μιας αρμονικής σχέσης. Αν υπάρχει πολύ πάθος στην αρχή της σχέσης, μπορεί να σβήσει με τον καιρό. Η πλήρης απώλεια οικειότητας είναι ανησυχητικό σημάδι. Για να σώσετε την σχέση σας, μιλήστε με τον σύντροφο σας. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι έχει στην καρδιά του και γιατί ψυχράνθηκε.

5. Δεν κάνετε σχέδια για ένα κοινό μέλλον

Στους συντρόφους αρέσει να συζητάνε τα σχέδια τους για το μέλλον, ειδικά τα πρώτα χρόνια μιας σχέσης. Πού θα μείνουν, πού θα ταξιδέψουν, τι κατοικίδιο θα πάρουν. Αν με τον καιρό ο ένας από εσάς δεν ενδιαφέρεται για το κοινό σας μέλλον, προσπαθήστε να βρείτε την αιτία.

4. Σας κάνει πολλά δώρα χωρίς λόγο

Σε όλους αρέσουν τα δώρα, ειδικά στις γυναίκες, γιατί τις κάνουν να αισθάνονται σαν θεές. Τι συμβαίνει, όμως, αν δέχεστε πάρα πολλά δώρα από τον σύντροφο σας και πιο συχνά από ότι συνήθως; Αρχικά, ενθουσιάζεστε. Αλλά αργότερα ξυπνάνε οι αμφιβολίες και τα λογικά ερωτήματα: γιατί συμπεριφέρεται έτσι; Έχει κάνει κάτι για το οποίο ντρέπεται;

3. Έχει έντονες εναλλαγές διάθεσης

Υπάρχουν πολλές δύσκολες καταστάσεις στις ζωές μας. Είμαστε όλοι εκτεθειμένοι στο άγχος και την πίεση. Γι’αυτό και κανείς δεν είναι προστατευμένος από τις εναλλαγές διάθεσης. Ωστόσο, αν ο σύντροφος σας έχει πολλές εναλλαγές διάθεσης και δεν είστε σίγουροι αν έχει προβλήματα στην δουλειά, ίσως είναι καλύτερο να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του για να καταλάβετε τι συμβαίνει.

2. Αλλάζει θέμα σε μια σοβαρή συζήτηση

«Χρειαζόμαστε ένα σπίτι για να ζήσουμε μαζί. Μήπως να νοικιάσουμε διαμέρισμα;»
«Ας το συζητήσουμε αργότερα. Ή ας πάμε για ταινία.»

Δεν είναι και η καλύτερη ώρα για μια σοβαρή συζήτηση μετά την δουλειά ή πριν πέσετε για ύπνο. Ωστόσο, αν ο σύντροφος σας αρνείται ξεκάθαρα να συζητήσει σοβαρά θέματα ακόμη και την σωστή στιγμή, ίσως απλά προσπαθεί να αποφύγει αυτές τις συζητήσεις. Μπορεί να είναι σημάδι που πρέπει να σας ανησυχήσει για το μέλλον της σχέσης σας.

1. Δεν είναι έτοιμος να σας συστήσει στους γονείς ή τους φίλους του

Αν βγαίνετε εδώ και καιρό, αλλά ο σύντροφος σας δεν βιάζεται να σας συστήσει στους κολλητούς ή τους γονείς του, τότε αυτό είναι κάτι το ανησυχητικό. Αν είναι σοβαρά μαζί σας, δεν θα έπρεπε να διστάζει. Λέει ότι δεν είναι έτοιμος και εσείς δικαιολογείτε συνεχώς την συμπεριφορά του; Ίσως απλά δεν θέλετε να αντικρίσετε την αλήθεια: ο σύντροφος σας δεν έχει ξεχωριστό μέρος για εσάς στην καρδιά του.

Credit: brightside.me

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta