10 Αδιαμφισβήτητα Σημάδια ότι ο Άντρας σου σε Κερατώνει. Εάν Κάνει το 5, πρέπει να τον Χωρίσεις ΑΜΕΣΩΣ!

Πάνε αυτές οι μέρες που βρίσκατε σημάδια κραγιόν ή ίχνη μαλλιών και καταλαβαίνατε ότι ο σύντροφός σας σας απατά.

Σήμερα, οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο έξυπνοι και πάντα καταλαβαίνουν τα ύποπτα ίχνη μιας απιστίας. Με τη σύγχρονη εποχή και την τεχνολογία, οι άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο για gadgets και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης διαδραματίζουν βασικό ρόλο στο να τους κάνετε τσακωτούς.

Πριν κατρακυλίσετε στις αμφιβολίες σας, ρωτήστε τον εαυτό σας μια ερώτηση: «Ο σύντροφος σας σας αγαπά και ενδιαφέρεται για τα συναισθήματά σας;» Αν η απάντηση είναι ναι, τότε ο σύντροφός σας δεν σας απατά. Δώστε του / της απλά λίγο χώρο.

Διαφορετικά, ξεκαθαρίστε τις αμφιβολίες σας με τις παρακάτω ενδείξεις.

1. Ο σύντροφος σας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση του / της.

Όταν ξαφνικά ο σύντροφος σας αρχίζει να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνισή του ή προσπαθεί να γίνει πιο ελκυστικός σωματικά, αυτό είναι ένα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο σύντροφός σας πρέπει να δίνει αλλού το ενδιαφέρον του.

2. Ο σύντροφός σας αρχίζει να σας κατηγορεί

Για να ξεπεραστεί η ενοχή της εξαπάτησης, ο σύντροφός σας θα ξεκινήσει να σας κατηγορεί για μικρά πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο, θα μετατοπίσει το βάρος της εξαπάτησης.

3. Ο σύντροφος σας απαιτεί το ιδιωτικό απόρρητο, αποκρύπτει μηνύματα και άλλα δεδομένα από εσάς.

Οι άπιστοι κλειδώνουν το τηλέφωνό τους και αλλάζουν τους κωδικούς πρόσβασης που μοιράζεστε και οι δύο έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένας τρόπος να παγιδευτεί.

Ένα άλλο σημάδι είναι ότι ο σύντροφός σας θα καλέσει ή θα στείλει μήνυμα όταν δεν παρακολουθείτε ή όταν κοιμάστε. Ελέγξτε εάν διαγράφει τα αρχεία καταγραφής κλήσεων ή τα μηνύματα και αν έχει κλειδώσει κάποιες κρυφές εφαρμογές. Ο σύντροφός σας μπορεί να αποθηκεύσει τον αριθμό του αγαπημένου του/της με ένα ψεύτικο όνομα, άρα να είστε προσεκτικοί για να βρείτε τον ύποπτο.

4. Ο σύντροφός σας σας εκπλήσσει με απροσδόκητα δώρα

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεραστεί η ενοχή της εξαπάτησης είναι να σας δίνει αναπάντεχα δώρα για να καλύψει την απιστία του / της. Θα το βρείτε τόσο ρομαντικό, αλλά μπορεί να σημαίνει ότι ο σύντροφός σας κρύβει κάτι από εσάς.

5. Ο σύντροφός σας δεν δείχνει ενδιαφέρον για εσάς

Εάν ο σύντροφός σας σας απατά, θα βρει τρόπους να περνάει λιγότερο χρόνο μαζί σας και όποτε τον πιάνετε σε μια συνάντηση με άγνωστους ανθρώπους θα δίνει την δικαιολογία ότι πρόκειται για μια επίσημη συνάντηση της δουλειάς του. Να βρίσκεστε πάντα σε εγρήγορση για να μην εξαπατηθείτε.

6. Ο σύντροφός σας είναι χαρούμενος όταν επιστρέφει στο σπίτι

Εάν ο σύντροφός σας σας απατήσει τότε αυτός / αυτή θα είναι ευτυχισμένος χωρίς κανένα λόγο. Αντί να γυρίζει κουρασμένος, θα επιστρέφει στο σπίτι με αναζωογονημένη διάθεση.

7. Ο σύντροφος σας σχεδιάζει ένα επαγγελματικό ταξίδι ή σας ζητά να πάει διακοπές

Ο σύντροφός σας μπορεί να χρειαστεί ένα διάλλειμα κατά τη διάρκεια της σχέσης σας. Για το σκοπό αυτό, ο / η σύντροφός σας θα σχεδιάζει συχνά επαγγελματικό ταξίδι μόνος του. Έτσι, την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσετε μια τέτοια συμπεριφορά, προγραμματίστε μια επίσκεψη-έκπληξη για να ξεκαθαρίσετε τις αμφιβολίες σας.

8. Ο σύντροφος σας δίνει αόριστες απαντήσεις

Ο σύντροφός σας σας λέει τόσα πολλά ψέματα που στο τέλος, τα λεγόμενα του αποδεικνύονται ασαφή. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι σας απατά.

9. Ο σύντροφός σας ξοδεύει περισσότερο χρόνο στον υπολογιστή του

Αν ο σύντροφός σας ξοδεύει χρόνο σε gadgets και υπολογιστή κατά τη διάρκεια περίεργων ωρών, τότε είναι ένα σημάδι ότι σας απατά. Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο που επισκέπτεται για να βεβαιωθείτε.

10. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας

Εσείς και ο σύντροφος σας συνδέεστε με έναν εσωτερικό δεσμό, μόλις το άλλο σας μισό ξεκινήσει να σας εξαπατά, θα νιώσετε τη ρήξη του δεσμού σας. Θα δείτε μια αλλαγή στη συμπεριφορά του/της και θα περνάτε λιγότερο χρόνο μαζί. Αυτό μπορεί να είναι ένα σήμα συναγερμού.

Credit: WittyFeed

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta