10 Τραγικοί Τύποι Αντρών που ΔΕΝ έχουν ιδέα ΠΩΣ να συμπεριφερθούν σε μια Γυναίκα. Τον 6ο σίγουρα τον έχεις Συναντήσει!

Στον κόσμο των ραντεβού οι ισορροπίες είναι λεπτές. Αν και όλοι προσπαθούμε να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε τον άλλο, υπάρχουν κάποια πράγματα που μας βοηθούν να καταλάβουμε αν θέλουμε ή όχι να υπάρξει δεύτερο ραντεβού.

Όλοι έχουμε μοναδικά ή ακόμα και παράξενα χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να μην κάνουν καλή εντύπωση στο πρώτο ραντεβού. Υπάρχουν όμως και κάποιοι τύποι αντρών που σίγουρα έχουν τύχει στις περισσότερες γυναίκες και μάλλον δεν έχουν και πολλές ελπίδες για δεύτερο ραντεβού.

1. Αυτός που δηλώνει από μόνος του ότι δεν είναι αλκοολικός

Συνήθως στα πρώτα ραντεβού ο κόσμος πάει για ποτό. Είναι ένα τρόπος να σπάσει ο πάγος πιο εύκολα. Όταν όμως ο άλλος αναφέρει κάθε τρεις και λίγο ότι δεν είναι αλκοολικός, αλλά μετά παραγγέλνει το δέκατο πέμπτο ποτό του, τότε μάλλον δεν έχει και πολλές ελπίδες για δεύτερη συνάντηση.

2. Ο τύπος που θέλει να κρέμεσαι από τα χείλη του

Τελειώνει κάθε μήνυμα του με αποσιωπητικά. Σκέφτεσαι ότι θα είναι ένα καλούτσικο ραντεβού. Μέχρι που διαπιστώνεις ότι τα χρησιμοποιεί παντού. “Έφαγα σαλάτα για βραδινό…” λέει. Και μετά τι; Ήρθε ένας δεινόσαυρος και σου την άρπαξε;

3. Ο γαλατάς

Αποφασίζει να μοιραστεί από το πρώτο ραντεβού ότι πίνει μόνο γάλα. Με κάθε γεύμα. Οι παλιές συνήθειες δεν φεύγουν εύκολα. Μετά από αυτό όμως το μόνο που μπορεί να φανταστεί η κοπέλα είναι ένα μουστάκι από γάλα. Και μάλλον δεν θα θέλει να τον ξαναδεί.

4. Αυτός που δεν διαβάζει/δεν ταξιδεύει

Μπορεί να μην του αρέσουν οι μετακινήσεις και τα βιβλία. Έτσι όμως μειώνονται τα θέματα συζήτησης και τα κοινά ενδιαφέροντα με την κοπέλα.

5. Αυτός που χρησιμοποιεί πολλά emoji

Μπορεί να είναι γλυκά, αλλά αν ένας άντρας χρησιμοποιεί πάνω από 3 σε ένα μήνυμα, τότε είτε νομίζει ότι αρέσουν στις γυναίκες (και πέφτει έξω) ή του αρέσουν τόσο που δεν μπορεί να κρατηθεί. Όπως και να έχει, μάλλον πάει για άκυρο.

6. Αυτός που αφοσιώνεται υπερβολικά πολύ

Έχει ήδη διαλέξει τα ονόματα των παιδιών σας, επειδή του αρέσεις πραγματικά. Δεν πάει κάτι στραβά με σένα, ο τύπος είναι που προχωράει πολύ γρήγορα και μάλλον δεν θέλεις τόση πίεση στην ζωή σου από ένα και μόνο ραντεβού.

7. Αυτός που ξεπερνά τα όρια

Παρ’όλο που του λες ότι θες να το πάτε αργά, εκείνος συνεχίζει να σε πιέζει. Κάνει ότι συμφωνεί, οι κινήσεις του όμως άλλα δείχνουν. Και τότε σε πιάνει πανικός και του φωνάζεις. Τον έχεις προειδοποιήσει όμως. Συμβουλή: Αν δεν θες να φιλήσεις κάποιον, μην τον φιλάς.

8. Ο τύπος με το τατουάζ μουστάκι στο δάχτυλο

Δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Είτε το έκανε επειδή έχασε κάποιο στοίχημα, είτε επειδή του αρέσει να δείχνεται. Ή και τα δύο. Όπως και να έχει, δεν είστε πλέον 12 χρονών. Άρα, αντίο!

9. Ο μαμάκιας

Είναι αυτός που απαντάει το τηλέφωνο του ενώ είστε σε ραντεβού και της λέει ότι θα πάει το βράδυ για φαγητό, παρ’όλο που είστε ήδη έξω για βραδινό. Και ναι, φοράει το γαλάζιο πουκάμισο που του διάλεξε η μαμά του το πρωί.

10. Αυτός με την τρελή πρώην

Αυτός που σου λέει πόσο τρελή ήταν η πρώην του. Αν ξεκινάς με αυτό στο πρώτο ραντεβού, κατά 97% λες βλακείες και δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού.

Όλοι έχουμε κάτι που μας χαλάει. Το ότι δεν αρέσει σε μας όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα αρέσει και σε κάποια άλλη. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Όλοι είμαστε παράξενοι με τον τρόπο μας, αλλά είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε το παράξενο παιχνίδι των ραντεβού μέχρι να βρούμε το ταίρι μας.

Γι’αυτό μην σταματάτε να βγαίνετε ραντεβού και να ελπίζετε. Γιατί κάπου εκεί έξω μπορεί να υπάρχει κάποιος παράξενος, αλλά μπορεί και να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Credit: elitedaily.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta