10 Τραγικά λάθη που κάνουν οι Άντρες και ξενερώνουν τις Γυναίκες τους. Το 7ο θέλει Τεράστια Υπομονή!

Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου, αν θέλετε να είστε ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της καρδιάς και του μυαλού της.

Δεν πρέπει να την αφήνετε πάντα μόνη στη άκρη του κρεβατιού σας. Να την αγκαλιάζετε πάντα, για να νιώθει το αίσθημα της ασφάλειας.

Μπορεί να μην είχε ποτέ της μια καλή σχέση και να νιώθει φοβισμένη. Δώστε της το χρόνο που χρειάζεται.

Η άγνοιά σας είναι η ευκαιρία κάποιου άλλου. Μην την αγνοείτε όταν σας ρωτάει για διάφορα μικρά πράγματα. Δείξτε την προσοχή σας σε εκείνη και προσπαθήστε να τη διαβάσετε πριν καν σας μιλήσει.

Μην κάνετε τόσο τον δύσκολο. Πρέπει να βρίσκετε τρόπους να της δείχνετε ότι την θέλετε κοντά σας, χωρίς καν να της το λέτε.

Πρέπει να ξέρετε πώς να της λέτε ότι την θέλετε. Χρειάζεται να νιώθει επιθυμητή από εσάς, διαφορετικά θα κοιτάξει αλλού.

Υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας; Αισθάνεται ασφαλείς μαζί σας και μπορεί να σας εμπιστευθεί τα μυστικά της; Οι περισσότερες ανεξάρτητες γυναίκες, γοητεύονται από το γεγονός ότι ο άνθρωπός τους είναι κάποιος που τις γνωρίζει μέσα και έξω, προνόμιο που έχει μόνο εκείνος.

Εάν κάποιος φλερτάρει με την κοπέλα σας, δεν πρέπει να ενοχληθείτε φανερά ή να την υποτιμήσετε. Όσο περισσότερο ψηλά την ανεβάζετε, τόσο περισσότερο θα είστε ο κυρίαρχος της καρδιάς της.

Δεδομένου ότι είναι ανεξάρτητη, δεν θέλει να βασίζεται σε κανένα για τα ζητήματα καριέρας και γενικότερα της ζωής της. Χρειάζεται το χρόνο της όταν πρόκειται για ζητήματα δουλειάς και χρειάζεται έναν δυνατό άντρα που θα τη στηρίζει μέχρι να ξεπεράσει το άγχος της.

Credit: WittyFeed

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta