10 Πράγματα που Μόνο οι Αυθεντικοί Άνθρωποι Κάνουν και πως να τους Αναγνωρίσετε

Έχετε συναντήσει ποτέ κάποιον που να σας έκανε να πείτε: “Ε, ναι! Αυτός είναι αυθεντικός!“; Μοιάζει σπάνιο σήμερα να βρούμε ένα πραγματικά αυθεντικό πρόσωπο που μπορεί να ζει άνετα – εώς και προκλητικά – με αυτό που είναι. Μπορεί να σας μοιάζει με μεγάλη πρόκληση, αλλά είναι εφικτό να γίνετε ένα τέτοιο πρόσωπο.

Οι αυθεντικοί άνθρωποι είναι ασφαλείς με τον εαυτό τους και δεν αμφιβάλλουν για τα ένστικτά τους. Δεν επηρεάζονται έντονα από την κοινωνία και τις πιέσεις και δεν τους απασχολεί να αλλάξουν προκειμένου να ευχαριστήσουν τους άλλους. Αρχικά, το να αποφασίσετε να ζήσετε με έναν τρόπο που σας επιτρέπει να είστε αυθεντικοί, μπορεί να είναι αποκαρδιωτικό και να ακούγεται άβολο. Μεγάλες αλλαγές μπορεί να χρειαστεί να γίνουν, ορισμένες συνήθειες θα είναι δύσκολο να αλλάξουν και μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να σχετίζεστε με ορισμένους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο πια.

Τμήματα της παλιάς ζωής σας μπορεί απλά να μην ταιριάζουν στο ποιος είστε πλέον, αλλά δεν πειράζει. Όλες αυτές οι θυσίες θα είναι πιο εύκολες μακροπρόθεσμα, ειδικά τη στιγμή που θα βιώσετε την απελευθέρωση και την ευτυχία που μόνο ο αυθεντικός εαυτό σας μπορεί να σας χαρίσει.

1) Μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους ανοιχτά και ξεκάθαρα. Μιλούν με γνώση και βεβαιότητα, αλλά ποτέ με θυμό.

2) Αποφασίζουν τι να κάνουν με τη ζωή τους με βάση τα δικά τους πάθη και συμφέροντα. Μπορούν να επιλέξουν σταδιοδρομίες που οδηγούν προς την προσωπική τους εκπλήρωση, όχι μόνο τις προσοδοφόρες ή τις ευχάριστες για γονείς και εταίρους.

3) Δεν δειλιάζουν μπροστά στο άγνωστο. Παίρνουν τον αρχικό φόβο και τον χρησιμοποιούν προς όφελός τους. Βλέπουν τα πάντα σαν μια συναρπαστική πρόκληση και όχι ως ένα τρομακτικό εμπόδιο.

4) Αγαπούν και συγχωρούν τον εαυτό τους. Δεν ζητούν έγκριση ή άδεια για να είναι ακριβώς αυτό που είναι και αυτό τους καθιστά καλύτερους συντρόφους όταν είναι έτοιμοι να τα μοιραστούν όλα αυτά με κάποιον άλλον.

5) Επιλέγουν ό,τι λειτουργεί καλύτερα γι’ αυτούς. Δεν επαναστατούν για χάρη της επανάστασης, αλλά ούτε συμβιβάζονται για χάρη των ανέσεων.

6) Δεν γίνονται συναισθηματικοί με τις επικρίσεις. Δεν είναι ότι δεν τους νοιάζει τι έχουν να πούνε οι άλλοι, απλά ξέρουν να εμπιστεύονται τον εαυτό τους και αναγνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ εποικοδομητικής κριτικής και προσωπικών προσβολών.

7) Θέλουν οι συνεργάτες και οι φίλοι να είναι άνθρωποι με ουσία. Οι με βάθος και ειλικρινής συνομιλίες είναι αυτό που αναζητούν στους συντρόφους τους.

8) Ακολουθούν τον δικό τους ρυθμό. Αν θέλετε να περπατήσετε δίπλα τους στο ταξίδι τους, μπορείτε, αλλά μην περιμένετε να αλλάξουν την κατεύθυνσή τους. Έχουν επιλέξει την πορεία τους και θα επιμείνουν σε αυτήν.

9) Δεν ψάχνουν απλά να είναι το νούμερο ένα. Θέλουν να αναπτυχθούν και να είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους και ξέρουν ότι βοηθώντας αυτούς για τους οποίους νοιάζονται, να πετύχουν τον ίδιο στόχο, θα ωφελήσει τους πάντες. Αν θέλουν να πετύχουν, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το θέλουν και για εσάς.

10) Βλέπουν τους άλλους γι’ αυτό που είναι, όχι μόνο τα φυσικά ή επιφανειακά χαρακτηριστικά. Δεν τους τραβάνε οι άνθρωποι λόγω ενός όμορφου προσώπου, μιας ωραίας εικόνας ή ακόμα και μιας ευχάριστης συνομιλίας. Έλκονται από έναν όμορφο χαρακτήρα, μια ισχυρή ψυχή…

Credits: Daily Vibes

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta