10 Κωμικοτραγικές Ιστορίες Διασήμων που έπαθαν ξαφνικά διάρροια και δεν Πρόλαβαν να πάνε ούτε μέχρι την Τουαλέτα!

Ρωτήσαμε την κοινότητα του BuzzFeed για να μας πουν την αγαπημένη τους ιστορία διασημοτήτων που δεν εξελίχθηκε καλά και δεν πρόλαβαν να φτάσουν καν μέχρι την τουαλέτα. Αυτά είναι τα ξεκαρδιστικά αποτελέσματα:

1. Nick Kroll:

“Οδηγούσα και δεν άντεχα άλλο να μη πάω τουαλέτα. Συνέχισα να οδηγώ και είπα να αποσυμπιέσω λίγο την κατάσταση και να αεριστώ λίγο. Τελικά τα έκανα πάνω μου και γέμισα όλο το εσώρουχό μου. Μπήκα μέσα στο σπίτι, πλύθηκα και κοιμήθηκα ντροπιασμένος. ”
– karinadahl

2. Miriam Margolyes:

“Με προσκάλεσαν σε ένα υπέροχο δείπνο…Όταν έφτασα, πήγα τουαλέτα και έκανα μια τεράστια κουράδα. Τράβηξα το καζανάκι αλλά δεν έφευγε. Τότε έκανα ένα τεράστιο λάθος: ξανατράβηξα το καζανάκι. Όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά πλημμύρισε κιόλας και ανέβηκε στην επιφάνεια. Είμαι τόσο δειλή, που βγήκα από την τουαλέτα, έκλεισα την πόρτα, και αντί να πω ‘Καλησπέρα, τι κάνετε;’, είπα ‘Βούλωσα την τουαλέτα και δε ξέρω τι να κάνω.’ ”
– spenceralthouse

3. Serena Williams:

“Έφαγα μια κουταλιά της τροφής του σκύλου μου. Μη με κρίνετε. Δύο ώρες μετά έτρεξα στην τουαλέτα και νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω. Είχε περίεργη γεύση, ζορίστηκα να το καταπιώ. Πραγματικά δεν ένιωθα καλά μετά.”
-jocelynr4f

4. Jack Whitehall:

“Ήμουν στην Ισπανία και σε ένα εστιατόριο και χρειαζόμουν να πάω τουαλέτα. Πήγα να τραβήξω το καζανάκι και δεν δούλευε. Δοκίμασα 6-7 φορές. Ήθελα να κάνω το σωστό και έτσι βρήκα ένα σερβιτόρο, και εκείνος δεν μιλούσε αγγλικά, και έτσι του έκανα νοήματα. Τον πήγα στη τουαλέτα, του έδειξα τι είχα κάνει, δοκίμασα να τραβήξω το καζανάκι και αμέσως έτρεξε το νερό. Πόσο περίεργος φαινόμουν; Σαν να τον προσκάλεσα στην τουαλέτα για να πούμε αντίο στην κουράδα μου! ”
– ft7718

5. Ed Sheeran:

“Μια φορά έκρινα λάθος όταν αερίστηκα, που τελικά έπρεπε να πάω τουαλέτα. Ήταν στη μέση της παράστασης, και τα έκανα πάνω μου. Έμεινα ακίνητος για το υπόλοιπο και ήλπιζα σύντομα να τελειώσει για να πάω σπίτι και να πετάξω τα ρούχα.”

6. Jennifer Lawrence:

“Ήμουν στα επείγοντα. Είχα έντονο πόνο στη κοιλιά και πήγαινα πολλές φορές στην τουαλέτα για τρεις εβδομάδες. Μου έκαναν ενδοσκόπηση. Μου έκαναν ηρεμιστική ένεση και ο γιατρός μου είπε, ‘Σκέψου κάτι γαλήνιο, σκέψου ένα νησί. Πολλοί έχουν ευχάριστα όνειρα.’ Το τελευταία πράγμα που είπα ήταν ‘Έχω παραλύσει’ και μετά αποκοιμήθηκα. Όταν ξύπνησα, με ρώτησε αν είδα κάποιο όνειρο. Και απάντησα, ‘Ονειρεύτηκα… πυρηνικές βόμβες!’”

7. Tyler Oakley:

“Ένα βράδυ στο κολέγιο ήπια πολλή βότκα. Ξύπνησα την επόμενη μέρα σκεφτόμενος ότι έχω να πάω σε μάθημα. Περπατούσα στο διάδρομο και ένιωθα χάλια. Τότε ένιωσα ότι έπρεπε να αεριστώ. Τελικά τα έκανα πάνω μου, ήταν σαν έκρηξη. Κατάφερα να φτάσω στο δωμάτιό μου, έκανα ντους και ποτέ δεν είπα τίποτα σε κανέναν.”
– jmccune0908

8. Louis C.K.:

“Μου ζήτησαν να παρουσιάσω μια εκδήλωση όπου θα ήταν και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης. Ζήτησα να πάω στην τουαλέτα, αλλά μου είπαν να κάνω γρήγορα. Τρέχω στην τουαλέτα, αλλά ζορίστηκα. Από την πίεση, χέστηκα πάνω μου και βράχηκα! Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα εκείνη την ώρα και ο δήμαρχος με περίμενε. Ακολούθησα τον βοηθό και με έβαλε σε αίθουσα αναμονής και στεκόμουν για 45 λεπτά. Έτσι στάθηκα δίπλα στον δήμαρχο, έχοντας λερώσει το παντελόνι μου. ”
– kaelintully

9. Al Roker:

“Όταν έκανα μπάιπας δεν είχα φάει τίποτα. Τότε έφαγα κάτι που μάλλον δεν έπρεπε. Καθώς περπατούσα μόνος προς την αίθουσα τύπου αερίστηκα, αλλά τελικά τα έκανα πάνω μου. Όχι κάτι τρομερό, αλλά τρομοκρατήθηκα. Πήγα στην τουαλέτα, πέταξα το εσώρουχο, και βγήκα ξανά έξω.”
– munchymann

10. H. Jon Benjamin:

“Είχα τρομερή διάρροια στο αυτοκίνητο που είχα νοικιάσει. Όχι μόνο τα έκανα πάνω μου, αλλά γέμισα και όλο το αμάξι. Δεν πρόλαβα καν να μπω σε κάποια τουαλέτα. Ήταν τραγικό.”
– scotjena

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta