10 Κρυφές Αλήθειες για τους Ανθρώπους που είναι Ευγενικοί αλλά Πάσχουν από Προβλήτα Άγχους. Δώστε βάση στη 7η!

Η καλοσύνη και το άγχος, συχνά είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Οι δυσκολίες της ζωής προσφέρουν το μάθημα της εμπάθειας, το οποίο είναι καλό, αλλά μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε μια ζωή με άγχος. Ωστόσο, ο φόβος για το τι θα μπορούσε να συμβεί, ταυτίζεται με τα συναισθήματα της εμπάθειας. Και μερικές φορές οι άνθρωποι που είναι υπερβολικά ευγενικοί, είναι λόγω του άγχους που τους περιβάλει.

Ένας αγχώδης άνθρωπος, νιώθει επιτακτική την ανάγκη να ευχαριστήσει τους άλλους, τόσο που το άγχος του υπερχειλίζεται. Αλλά η ευαισθησία τους για τις ανάγκες των άλλων, επίσης σημαίνει ότι είναι από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που συναντήσατε ποτέ.

10 αλήθειες για τους ανθρώπους που είναι πολύ ευγενικοί και πολύ αγχωμένοι:

1. Ανησυχούν για τους άλλους

Οι άνθρωποι που είναι πολύ ευγενικοί, ανησυχούν συνεχώς για τους άλλους ανθρώπους και συχνά εις βάρος των δικών τους αναγκών. Το βλέπουν εγωιστικό, να καλύπτουν τις δικές τους ανάγκες πρώτα.

2. Είναι πολύ οξυδερκείς

Έχουν έντονο το αίσθημα της ενσυναίσθησης και καταλαβαίνουν αμέσως τα συναισθήματα των άλλων ατόμων. Ανοιχτείτε τους!

3. Η συμπεριφορά προσκόλλησης που έχουν προέρχεται από το φόβο της εγκατάλειψης

Αν έχετε κάποια σχέση με κάποιο άτομο που είναι πολύ ευγενικό και έχει πολύ άγχος, μην φοβάστε από την προσκολλημένη συμπεριφορά του. Αυτή θα εξασθενίσει, όσο θα μεγαλώνει η εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό σας.

4. Δεν θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να νιώσετε ένοχοι

Εάν έχουν κάποιο πρόβλημα μαζί σας, θα προσπαθήσουν να το συζητήσουν. Χρειάζεται πολύ θάρρος από την πλευρά τους για να έρθουν σε αυτή τη θέση και σημαίνει ότι εκτιμούν τη σχέση που έχουν μαζί σας. Πάρτε το σαν κομπλιμέντο!

5. Θα έμεναν με ένα κακό ραντεβού για ώρες

Τους είναι πιο εύκολο, από το να είναι ειλικρινής και να ρισκάρουν να πληγώσουν. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει και ότι δεν φεύγουν εύκολα από μια κακή σχέση, στην οποία απουσιάζουν τα έντονα συναισθήματα.

6. Το να κάνουν σχέδια με τους ανθρώπους είναι εφιάλτης για αυτούς

Όταν έχουν να κάνουν με κοινωνικές εκδηλώσεις, το άγχος τους χτυπάει κόκκινο. Οι ευγενικοί και πολύ αγχώδεις, δεν θέλουν να παίρνουν τις τελικές αποφάσεις, εκτός και αν ξέρουν ότι είναι όλοι ευχαριστημένοι.

7. Βγαίνουν από την πορεία τους για να μην πληγώσουν τους άλλους

Θα έκαναν τα πάντα για τους άλλους, ακόμη και για αυτούς που δεν θα τους ξεπλήρωναν ποτέ τη χάρη.

8. Μερικές φορές δειλιάζουν να εκφράσουν τη γνώμη τους

Αυτοί οι άνθρωποι, συνήθως συμφωνούν με όλους. Ακόμη και αν ουσιαστικά διαφωνούν σε κάτι, δεν θα εκφράσουν τη γνώμη τους για να μη φέρουν αναστάτωση στην παρέα.

9. Η ανησυχία δεν τελειώνει ποτέ

Καταλαβαίνουν ότι οι φόβοι τους δεν είναι λογικοί, αλλά αυτό δεν τους απαλλάσσει από το άγχος.

10. Συγχωρούν εύκολα και συχνά

Αυτοί οι άνθρωποι, θα παραδεχτούν εύκολα τα λάθη τους και σχεδόν πάντα θα ζητήσουν πρώτοι συγγνώμη. Δεν θέλουν να κάνουν τους άλλους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα, για αυτό και συγχωρούν ξανά και ξανά.

Credit: DavidWolfe

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta