10 ζευγάρια που πιστεύαμε πως θα παντρευτούν αλλά τελικά χώρισαν!

Ç ÂïõëåõôÞò ôçò ÍÄ ¸ëåíá ÑÜðôç (Á) êáé ï Äéêçãüñïò ÃéÜííçò ÌáñáêÜêçò (Ä) óôï 7ï ôáêôéêü óõíÝäñéï ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò ðïõ îåêßíçóå ôéò åñãáóßåò ôïõ óÞìåñá ÐáñáóêåõÞ 6 Éïõëßïõ 2007, óôï ÓôÜäéï ÅéñÞíçò êáé Öéëßáò.

Βρέθηκαν ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά οι σχέσεις τους δεν προχώρησαν τελικά. Κι αντί για γάμος, ήρθε ο χωρισμός για 10 ζευγάρια που πολύ μας στεναχώρησαν.

Ήταν μάλιστα ζευγάρια, που περιμέναμε να έχουν το πολυπόθητο happy end.

Έλενα Ράπτη- Γιάννης Μαρακάκης: Πέντε χρόνια σχέσης, σχέσης ζωής όπως την χαρακτήρισαν, η πολιτικός και ο δικηγόρος δεν μας έκαναν τη χάρη να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κατερίνα Καινούργιου- Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: μετά από τρία χρόνια σχέσης, από τη συγκατοίκηση στον πρώτο μήνα του δεσμού, κι ενώ ετοιμαζόμασταν για κουφέτα, ήρθαν τα χαρτομάντηλα του χωρισμού.

Έδειχναν ιδανικά φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Αθλούνταν μαζί, διασκέδαζαν μαζί κι όμως, ο Χρήστος Χολίδης και η Χριστίνα Μουστάκα χώρισαν ξαφνικά!

Στη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, ο Γιώργος Σαμαράς και η Ελένη Φουρέιρα έκαναν σχέδια γάμου, που λίγο αργότερα ακυρώθηκαν, μιας και η Ελένη ερωτεύτηκε σφόδρα τον Σπυράγγελο Λυκούδη. Με το Λυκούδη επίσης έκαναν σχέδια γάμου, μέχρι που χώρισαν!

Ιδανικό ζευγάρι έμοιαζε ο Νίκος Οικονομόπουλος με τη Βίκυ Κάβουρα κι όλοι μιλούσαν για επικείμενο γάμο ενώ φτάσαμε τελικά σε επεισοδιακό χωρισμό.

Έτοιμοι να περάσουν τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν ο Ηλίας Βρεττός και η Ευαγγελία Αραβανή αλλά η παρουσιάστρια βρήκε άλλο αγόρι και έφυγε μακριά.

Και νυφικό είχε βρει η Αγγελική Ηλιάδη και πρόβα γάμου είχε κάνει και ημερομηνία γάμου είχε ορίσει όταν ήταν ζευγάρι με τον Κώστα Μηλιωτάκη. Παρόλα αυτά, ο γάμος ακυρώθηκε, η σχέση τέλειωσε άδοξα.

Ράιαν Γκόσλινγκ- Ρέιτσελ Μακ Άνταμς: το ζευγάρι της πιο ρομαντικής ταινίας ever, ήταν ζευγάρι και εκτός σκηνής για χρόνια. Όλοι πιστεύαμε πως θα έχουν happy end αλλά τελικά ο Γκόσλινγκ κατέληξε με την Εύα Μέντες.

Μπράντλει Κούπερ- Ρενέ Ζελβέγκερ: Υπήρξαν ταιριαστό ζευγάρι για χρόνια με σκοπό το γάμο αλλά ο εργένης Μπράντλει δεν σκλαβώθηκε ποτέ.

Μπεν Άφλεκ- Τζένιφερ Λόπεζ: Μέχρι και προσκλητήρια για το γάμο τους τυπώθηκαν, κι όμως κατάφεραν να χωρίσουν λίγο πριν το Yes I Do!

Πηγή: womenonly.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta