10 Διάσημοι Star που έκαναν Τατουάζ τον Αγαπημένο τους αλλά μόλις Χώρισαν, το Μετάνιωσαν Οικτρά!

Angelina Jolie

Η Angelina έκανε τατουάζ το όνομα του πρώην άνδρα της μαζί με έναν δράκο στον ώμο της το 2000, αφού παντρεύτηκαν μετά από δύο μήνες γνωριμίας. Το 2002 έσβησε το τρατουάζ με λέιζερ και δήλωσε: “Έχω προχωρήσει – γι ‘αυτό το έσβησα.

Ύστερα το αντικατέστησε με τα αρχικά από τα ονόματα των παιδιών της και το όνομα του συζύγου της, Μπραντ Πιτ.

Laurence Fox

Όταν παντρεύτηκαν, ο ηθοποιός Laurence Fox, τώρα ετών 38 και η τραγουδίστρια Billie Piper, 33 χρονών, κάνανε τατουάζ και οι δύο την ημερομηνιά του γάμου τους και “Mr Fox“, “Mrs Fox” αντίστοιχα.

Χωρίσανε πριν από τέσσερις μήνες και μέσα στις πρώτες κιόλας εβδομάδες, ο διάσημος ηθοποιός κάλυψε το τατουάζ που είχε, με μία αλεπού.

Η πρώην σύζυγός του επέλεξε να το σβήσει και αυτή με λέιζερ, αλλά απ’ ότι δήλωσε δε, της άρεσε ποτέ: “Ήταν άσχημο. Ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι στο Μεξικό όταν τα κάναμε.

Denise Richards

Ένα από τα κοpίτσια του James Bond, η Denise Richards, πλέον ετών 45, είχε γράψει “Charlie” στον αστράγαλό της το 2002, τη χρονιά που παντρεύτηκε τον περιβόητο ηθοποιό Charlie Sheen. Χωρίσανε το 2005 και πολύ σύντομα ο Sheen έσβησε το δικό του, που έγραφε ‘Denise‘ και η Richards αντίστοιχα κάλυψε το δικό της με μία νεράιδα.

Melanie Griffith

Μετά από τέσσερα χρόνια γάμου με τον Antonio Banderas, η ηθοποιός Melanie Griffith έκανε το όνομά του τατουάζ γύρω από μία καρδιά, στο χέρι της.

Ο γάμος τους κράτησε 18 χρόνια, αλλά το καλοκαίρι του 2014, το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του. Μετά από λίγο, η διάσημη ηθοποιός άρχισε επεμβάσεις λέιζερ, ώστε να αφαιρέσει το τατουάζ που της θύμιζε τον πρώην άνδρα της.

Johnny Depp

Ο σταρ του “Πειρατές της Καραϊβικής“, Johny Depp, κατηγορείται από την πρώην γυναίκα του, Amber Heard – επίσης ηθοποιός – για ενδοοικογενειακή βία. Ενώ η γυναίκα του έχει καταθέσει τα χαρτιά του διαζυγίου τους από τον Μάϊο και περιμένουν να εκδικαστεί η υπόθεση, ο Depp πολύ πιο γρήγορα φρόντισε να αλλαξει τα τατουάζ που είχε εμπνευστεί από την πλέον πρώην γυναίκα του.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους, η λέξη “slim” στα δάχτυλά του – το χαϊδευτικό που αποκαλούσε τη γυναίκα του – άλλαξε σε “scum” και τα υπόλοιπα δύο τα κάλυψε με δυσδιάκριτα σχέδια. Δεν είναι η πρώτη φορά που μετανιώνει για τα τατουάζ του όμως. Το 1993, ύστερα από τον χωρισμό του με την ηθοποιό Winona Ryder, άλλαξε το τατουάζ που είχε κάνει γι’ αυτήν από “Winona Forever” σε “Wino Forever“.

Peter Andre

Ο δημοφιλής ποπ τραγουδιστής και τηλεπαρουσιαστής Peter Andre, παντρεύτηκε το γοητευτικό μοντέλο Katie Price το 2005 και έκανε τατουάζ το όνομά της στο δάχτυλο που φόρεσε τη βέρα κατά τη διάρκεια της τελετής.

Μετά από τον χωρισμό τους το 2009, δήλωσε πως δεν είχε σκοπό να αφαιρέσει το τατουάζ, αλλά αυτό άλλαξε όταν η πρώην του ξαναπαντρεύτηκε το 2010.

Katie Price

Η Katie Price από την άλλη, κατά τη διάρκεια που ήταν παντρεμένη με τον Andre, είχε γράψει στον καρπό της το όνομά του μαζί με το όνομα της κόρης τους. Αφού χωρίσαν το 2009 το αντικατέστησε με έναν μαύρο σταυρό και αργότερα το κάλυψε με ένα τριαντάφυλλο. Αλλά δεν έβαλε μυαλό, καθώς το 2001, έκανε το όνομα του καινούριου της φίλου Leonardo Penna.

Victoria Beckham

Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, Victoria Beckham, παρότι είναι ακόμη παντρεμένη με τον σύζυγό της, τα τατουάζ της γι’ αυτόν σιγά σιγά ξεθωριάζουν ύστερα από επεμβάσεις λέιζερ.

Credits: Daily Mail

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta