10 Διάσημοι Αστέρες του Χόλιγουντ που έπαιξαν Σπουδαίους Ρόλους αλλά ΔΕΝ έβγαλαν Δεκάρα!

Πολλοί ηθοποιοί έχουν δεχτεί μειώσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά οι παρακάτω διάσημοι ηθοποιοί πήραν ελάχιστα χρήματα για το διάσημο ρόλο που ενσάρκωσαν.

1. Jamie Dornan – 50 Αποχρώσεις του Γκρι

O Dornan πήρε 125.000 δολάρια για τον διάσημο ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι. Ωστόσο, λέγεται ότι στο δεύτερο μέρος της ταινίας, ο μισθός του θα φτάσει τα 12 εκατομμύρια δολάρια!

2. Tom Cruise – Μανόλια

Ένας από τους πιο πλούσιους ηθοποιούς του κόσμου πήρε δραματική μείωση μισθού στην ταινία του 1999 Μανόλια. Ο διάσημος ηθοποιός πήρε μόλις 100.000 δολάρια για το ρόλο του.

3. Jonah Hill – Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ

Ο Jonah Hill προσφέρθηκε να δεχτεί μεγάλη μείωση στο μισθό του, ώστε να πρωταγωνιστήσει ο φίλος του Leonardo DiCaprio στη ταινία. Θέλοντας απελπισμένα να συνεργαστεί με τον Scorsese και τον Leonardo, o Hill πληρώθηκε μόλις 65.000 δολάρια για το ρόλο του.

4. Barkhad Abdi – Captain Phillips

Αν και ο Tom Hanks ήταν ο σταρ της ταινίας, όσοι είδαν την ταινία εντυπωσιάστηκαν με την ερμηνεία του Barkhad Abdi. Πληρώθηκε μόλις 65.000 δολάρια για το ρόλο του, αλλά υπάρχουν πιθανότητες ότι οι επόμενες δουλειές του θα του αποφέρουν περισσότερα.

5. Oprah Winfrey – Το Πορφυρούν Χρώμα

Ένα χρόνο πριν σταματήσει τη καριέρα της παρουσιάστριας, η Oprah Winfrey δοκίμασε τις δυνάμεις της στη μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, πήρε μόλις 35.000 δολάρια, αν και η ταινία είχε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ!

6. Ryan Gosling – Half Nelson

Ο Gosling πριν από αυτή τη ταινία δεν είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ολόκληρος ο προϋπολογισμός αυτής της ανεξάρτητης ταινίας ήταν 700.000 δολάρια και ο ηθοποιός πήρε μόνο 25.000 δολάρια. Ωστόσο, τον εκτόξευσε στη κορυφή της λίστας με τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς.

7. Bill Murray – Ο αρχάριος

Όταν ο Wes Anderson έδωσε το ρόλο στον Billy Murray, ήλπιζε ότι το διάσημο όνομά του θα βοηθούσε να φέρει πολλά έσοδα. Ωστόσο, η ταινία δε τα πήγε καλά στις εισπράξεις, και ο Murray πήρε μόλις 9.000 δολάρια ως μισθό.

8. Brad Pitt – Θέλμα και Λουίζ

Ο πρώτος μεγάλος ρόλος του Brad Pitt ήταν σε αυτή τη ταινία, και πληρώθηκε αμοιβή μόλις 6.000 δολάρια. Αυτή ήταν μόνο η αρχή της καριέρας του…

9. Lindsay Lohan – The Canyons

Η Lohan συμφώνησε να κάνει αυτή τη ταινία και δέχτηκε να πάρει χαμηλή αμοιβή σε αντάλλαγμα να πάρει μέρος των εισπράξεων. Ωστόσο, η ταινία τα πήγε πολύ άσχημα στο box office και η Lindsay πήρε μόλις 2.300 δολάρια.

10. Jon Voight – Ο Καουμπόι του Μεσονυχτίου

Ως νεαρός ηθοποιός που πάλευε να γίνει γνωστός τη δεκαετία του 1969, ο  Voight ήταν πρόθυμος να κάνει οτιδήποτε για να αποκτήσει φήμη. Δέχτηκε 1.000 δολάρια για να πρωταγωνιστήσει στη πλέον θρυλική ταινία με συμπρωταγωνιστή τον Dustin Hoffman. Ο Voight χρεωνόταν και 15 δολάρια για τα γεύματά του!

Credit: Diply

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta