Όταν σήκωσε ΑΥΤΕΣ τις Φωτογραφίες στο Facebook, τα σχόλια πήραν Φωτιά. Δείτε τις Ολόκληρες και θα καταλάβετε Γιατί!

Μία νέα μητέρα έχει δεχτεί πολλά θετικά σχόλια επειδή ανέβασε φωτογραφίες που αποτυπώνουν το πραγματικό πρόσωπο της μητρότητας. Η Amanda Bacon, που ζει στη Βόρεια Καρολίνα με τον άντρα της και τα δύο μικρά παιδιά της, ανέβασε μία φωτογραφία την Πέμπτη φορώντας μία τεράστια πάνα στο νοσοκομείο, λίγο μετά τη γέννα της.

Η φωτογραφία αυτή έχει αγγίξει μητέρες από όλο τον κόσμο και μέσα σε 10 ώρες πήρε περισσότερα από 212,000 likes και 69,106 κοινοποιήσεις.

Η ειλικρινής αυτή εικόνα αποτυπώνει την πραγματικότητα μίας γέννας – δείχνοντας και την χαρά της άφιξης ενός μωρού και το αντίκτυπο που έχει ο τοκετός στο γυναικείο σώμα.

Είπε: ΄Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι πραγματική. Αυτή είναι η μητρότητα, ωμή, εκπληκτική, ακατάστατη και ξεκαρδιστική, όλα σε ένα. Το να γεννάς ένα μωρό είναι μία πανέμορφη εμπειρία, αλλά οι περισσότεροι αποφεύγουν να δείξουν την πραγματικότητα μετά από έναν τοκετό. ‘

Συνεχίζει λέγοντας πως ήξερε την στιγμή που ανέβαζε τη φωτογραφία πως κάποιοι θα ενοχληθούν και θα νιώσουν άβολα, αλλά λέει πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί να είναι ταμπού αυτό το θέμα.

‘Όλοι θα πρέπει να μορφωθούμε και να αποδεχτούμε κάθε πλευρά ενός τοκετού, όπως στιγμές σαν και αυτές.’

Η ανάρτησή της αυτή έχει καταφέρει να ανοίξει διάλογο ανάμεσα σε μητέρες και μέλλουσες μαμάδες.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta