Όταν είδαμε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με Σάπια Δόντια & Παραμορφωμένο Πρόσωπο, παγώσαμε. Ο Λόγος που έγινε έτσι; Δε Φαντάζεστε!

Ο David Beckham, έχει κοινοποιήσει μια νέα φωτογραφία του στο Instagram. Ο 41χρονος ποδοσφαιριστής, αποκάλυψε την εμφάνισή του για την επερχόμενη ταινία του «Βασιλιάς Αρθούρος». Δείχνει δαιμονικός και είναι σχεδόν αγνώριστος, καθώς έχει υποστεί ένα ολοκληρωτικό makeover.

Τέλεια ανδροπρεπής εμφάνιση. Δαιμονικός!

Η ουλή που του έχουν κάνει με το μακιγιάζ, είναι φρικιαστική. Τα δόντια του είναι μαυρισμένα και δείχνει τρομακτικός.
Ο ίδιος χαριτολογώντας, έγραψε για λεζάντα: «Βίαιη μέρα στο γραφείο @kingarthurmovie @guyritchie.»
Οι θαυμαστές του έχουν αφήσει μερικά απίστευτα σχόλια για την εμφάνισή του…

Τα σχόλια είναι αστεία και παρορμητικά! Ένας χρήστης του Instagram σχολίασε: «OMG, μισώ αυτό το πρόσωπο.» Ενώ ένας άλλος είπε: «Τι στο καλό εσύ είσαι αυτός!;!;».

Ένας από τους θαυμαστές του, ο οποίος δεν γνώριζε ότι αυτή η εμφάνιση προορίζονταν για τη νέα του ταινία έγραψε: «Omg Νόμιζα ότι είχες τρακάρει.»

Εκτός από το makeover που έχει αναλάβει ο Guy Ritchie, ο ίδιος έχει επίσης σκηνοθετήσει την ταινία με τον Charlie Hunnam να παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βασιλιά Αρθούρου.

Η ταινία αναμένεται να βγει το Μάιο αυτού του έτους.

Ο Βασιλιάς Αρθούρος, επίσης διαθέτει μερικούς από τους πιο διάσημους Ιρλανδούς ηθοποιούς όπως είναι η Katie McGrath μαζί με την Poppy Delevingne και τον Jude Law.

Το όνομα του χαρακτήρα του David στην ταινία είναι «Blackleg».

«Ο David θα υποδυθεί έναν δυσαρεστημένο ιππότη που είναι ανήμπορος να διεκδικήσει εκ νέου το σπαθί του βασιλιά Αρθούρου, που ονομάζεται Excalibur, από την πέτρα του», ανέφερε ο Guardian.

Ο David λέει, ότι ακόμη χρειάζεται να ασκήσει τις υποκριτικές του ικανότητες με μικρούς ρόλους.

«Είμαι πολύ γνώστης, του ότι πολλοί αθλητές και άλλες διασημότητες παίζουν και αποτυγχάνουν. Τι έχω κάνει μέχρι τώρα, έχω αγαπήσει. Μπορώ να ασχοληθώ με τα περισσότερα πράγματα. Είμαι ένα πολύ γνωστό πρόσωπο, γι’ αυτό και έχω συνηθίσει στην κριτική», λέει ο David Beckham.

Η Victoria Beckham αποκαλύπτει, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο David συνεργάζεται με τον καλύτερό του φίλο Guy Ritchie.

Είχαν συνεργαστεί στις διαφημίσεις της H&M, το 2013. Καλή επιτυχία παιδιά!

Credit: WittyFeed

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta