Όλη η Αλήθεια πίσω απο τις ‘Τέλειες’ Φωτογραφίες του Instagram!

το ισχυρό’Instagram εναντίον της πραγματικότητας ‘αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από όλες αυτές τις «τέλειες» φωτογραφίες

Γνωρίζουμε ήδη ότι οι καθημερινοί άνθρωποι  που απεικονίζονται στο Instagram είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα όσο κάποιος μπορεί να φανταστεί.

Αντί για τη ζωή του ατόμου, το Instagram απεικονίζει αυτό που θέλουν οι άνθρωποι να μοιάζουν με τη ζωή τους. Και, φυσικά, οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να μοιάζουμε σαν να είμαστε τέλειοι και να ζήσουμε την καλύτερη ζωή μας.

Αυτό το νήμα ‘Instagram εναντίον Πραγματικότητας’ στις μονάδες Reddit οδηγεί στο σπίτι σαν να μην υπάρχει κανένας άλλος – και με έκανε να αισθάνομαι τόσο πολύ καλύτερα για τη δική μου όχι τόσο τέλεια ζωή.

Πολύ συχνά αναγκάζουμε να σκεφτόμαστε αν περνούσαμε περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο, έτρωγαν λιγότερη Doritos ή αγόραζαν πιο ακριβό μακιγιάζ, κι εμείς μπορούσαμε να φανεί τόσο καλό όσο οι άνθρωποι που βλέπουμε να κυλούν στο Gram.

Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι τέλειες φωτογραφίες δεν είναι φυσικές, γίνονται χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά αδυνατίσματος στην εφαρμογή FaceTune ή το αποτέλεσμα εξομάλυνσης του δέρματος των φίλτρων Snapchat. Δείτε τι εννοούμε παρακάτω …

Αυτό φαίνεται να είναι μια περιστασιακή εικόνα που σπάει στην παραλία δύο γυναικών με τέλεια σώματα … ελέγξτε τα ετικέτα με φωτογραφίες για την πραγματικότητα της κατάστασης – απόλυτα φυσιολογικά σώματα.

Ποτέ μην πιστεύετε τι βλέπετε στο Instagram! Οι διαφορές είναι απίστευτες …
Πριν να δείτε την «πραγματική ζωή», ίσως  αθέμιτα να συγκρίνετε τον εαυτό σας με αυτή τη γυναίκα – αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορείτε να πάρετε μια επίπεδη κοιλιά σαν τη δική της μαζί με κάποιους χυμώδεις μηρούς και γεμάτα στήθη.

Μπορεί να έχετε κατηγορήσει την ανικανότητά σας να πραγματοποιήσετε πλαστική χειρουργική – σκεφτείτε και πάλι, εσείς επίσης θα μπορούσατε να μοιάζετε με αυτό ακριβώς τώρα – το μόνο που χρειάζεστε είναι να θέσετε σωστά και να αγοράσετε τις σωστές εφαρμογές επεξεργασίας $ 5.

Πίσω από κάθε φωτογραφία όπως αυτή είναι οι ώρες μακιγιάζ, φίλτρα και επεξεργασίες
Και όμως ήταν όμορφη – αναμφισβήτητα πιο όμορφη – πριν έκανε τον εαυτό της να μοιάζει με μια ανατριχιαστική, ψεύτικη κούκλα.

Η εμμονή μας με την εμφάνιση ‘τέλεια’ έχει παραβιαστεί σε 100% αφύσικα ανατριχιαστικό ποσοστό
Κανείς δεν πρέπει να έχει παπούτσια μεγαλύτερα από το κεφάλι ή τα πόδια που φαίνονται χωρίς κόκαλα.

Δεν είναι μόνο γυναίκες που πέφτουν θύματα της τρέλας – οι άνδρες βρίσκονται στην παγίδα επίσης.

Όσο ο καθένας θέλει να φανεί τέλειος – οι άνθρωποι πραγματικά σας αρέσουν περισσότερο όταν φαίνονται αληθινοί

Είναι αναζωογονητικό να βλέπουμε τις διασημότητες που θαυμάζουμε να μοιάζουν με κανονικούς ανθρώπους – γι ‘αυτό και το US Magazine έχει ένα ολόκληρο τμήμα του μαγικού τους αφιερωμένο σε «διασημότητες είναι ακριβώς όπως εμάς».

Εμείς ειδωλοπούμαστε και σεβόμαστε διασημότητες, και έτσι είναι καθησυχαστικό να δούμε ότι είναι άνθρωποι όπως ακριβώς είμαστε.

Τα περιοδικά με διαφημιστικά μηνύματα “το δέρμα της Kim Kardashian” ή “η μάχη βάρους της Oprah” πωλούν γιατί γνωρίζουν ότι ακόμη και οι διασημότητες έχουν προβλήματα, όπως και εμείς.

Ακόμα και η πρώτη κυρία είναι ένα «θύμα» του Photoshop

απο τη συντακτικη ομάδα του fanpage.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta