Τα 20 Χειρότερα Μαυρίσματα στην ιστορία της Ανθρωπότητας. Το 6ο και το 13ο ΔΕΝ Υπάρχουν!

Τώρα που ο καιρός ζεσταίνει, πιθανόν πολλές γυναίκες (αλλά και άντρες) θέλουν να αποκτήσουν ηλιοκαμμένη εμφάνιση, χωρίς όμως να τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας, και έτσι δοκιμάζουν προϊόντα τεχνητού μαυρίσματος. 

Επιλέξαμε για εσάς τα χειρότερα ψεύτικα μαυρίσματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, που θα σας χαρίσουν στιγμές γέλιου!

Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιοι απλοί κανόνες για να μη μοιάζετε σαν να ήρθατε από τη Σαχάρα! Η τακτική φροντίδα της επιδερμίδας, που συμπεριλαμβάνει απολέπιση και ενυδάτωση, καθώς και να θυμάστε να πλένετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή του προϊόντος μαυρίσματος, θα σας χαρίσει μία τέλεια μαυρισμένη εμφάνιση.

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες, ως παράδειγμα προς αποφυγή!

Πως να εφαρμόσετε σωστά προϊόντα τεχνητού μαυρίσματος:

  • Βεβαιωθείτε ότι κάνετε καλή απολέπιση το σώμα σας, δίνοντας μεγάλη προσοχή στα γόνατα, τους αγκώνες, τους αστραγάλους, τα πόδια, και άλλα σημεία που σας φαίνονται ξηρά.
  • Μην εφαρμόζετε λοσιόν μαυρίσματος κατευθείαν μετά από ένα μπάνιο ή ντους. Το δέρμα σας πιθανόν θα είναι αλκαλικό και το μαύρισμά σας θα καταλήξει να γίνει πορτοκαλί.
  • Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι καλά ενυδατωμένο, αλλά μη το παρακάνετε. Μεγάλη ποσότητα ενυδατικής κρέμας μπορεί να λειτουργήσει ως εμπόδιο για το προϊόν μαυρίσματος.
  • Εφαρμόστε μόνο μια μικρή ποσότητα σε επικίνδυνες περιοχές, όπως αγκώνες, γόνατα και καρπούς.
  • Αν κάνετε και το πρόσωπό σας, αναμείξτε λίγη ποσότητα του προϊόντος μαζί με την κανονική σας κρέμα για πιο φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα.
  • Έπειτα, βεβαιωθείτε ότι θα πλύνετε καλά τα χέρια σας και χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να καθαρίσετε καλά τα νύχια και τις πετσάκια σας.
  • Μη πλυθείτε ή μη κάνετε ντους μέχρι να δράσει το μαύρισμα. Αυτό συνήθως απαιτεί 2-4 ώρες, ανάλογα με το προϊόν.

Ακόμα και επαγγελματίες που εφαρμόζουν τεχνητό μαύρισμα κάνουν λάθη μερικές φορές και σε διασημότητες. Πολλοί bodybuilders βάζουν τεράστιες ποσότητες προϊόντων τεχνητού μαυρίσματος, καθώς τονώνει τους μύες τους, καλύπτει τις ραγάδες και δίνει την εντύπωση ενός πιο αδύνατου και γραμμωμένου σώματος.

Στο βίντεο που ακολουθεί ένας ειδικός προτείνει τη σωστή εφαρμογή ενός προϊόντος κατά τη διάρκεια ενός ντους.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta