ΧΑΜΟΣ στο Διαδίκτυο με την ψεύτικη ΕΙΔΗΣΗ του θανάτου της Britney Spears!

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του George Michael, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένας ακόμη θάνατος, αυτός της Britney Spears.

«Η Britney Spears σκοτώθηκε σε δυστύχημα. Θα σας πούμε περισσότερα σύντομα» έγραφε το tweet που εμφανίστηκε στον επίσημο λογαριασμό της Sony Music.

Το επίμαχο tweet βεβαίως δεν ήταν αληθινό αλλά αποτέλεσμα της επίθεσης από χάκερ που δέχτηκε ο λογαριασμός της δισκογραφικής εταιρίας στο twitter. Είχε προηγηθεί ένα tweet που έγραφε μόνο «RIP @britneyspears.»

Η Sony δεν άργησε να καταλάβει πως είχε δεχτεί επίθεση και αμέσως εξαφάνισε το tweet και ζήτησε συγγνώμη από την διάσημη τραγουδίστρια. «Αυτό διορθώθηκε. Η Sony Music ζητάει συγγνώμη από την Britney Spears και τους θαυμαστές της για τη σύγχυση που προκάλεσε» έγραψε στη συνέχεια η Sony.

Η Anne Claire Stapleton έγραψε στο twitter της πως η Britney είναι ζωντανή και καλά.

Πίσω από την επίθεση στη Sony Music είναι η ομάδα χάκερ OurMine, που έχει ξανακάνει παραβιάσεις λογαριασμών στο twitter. Μόνο μέσα στο 2016, οι χάκερ της συγκεκριμένης ομάδας κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στους λογαριασμούς του CEO της Google Sundar Pichai, του ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg, του CEO του Twitter Jack Dorsey και πολλών άλλων.

Τον περασμένο Οκτώβριο κατάφεραν και πήραν τη διαχείριση της σελίδας του BuzzFeed, ενώ την περασμένη εβδομάδα απέκτησαν πρόσβαση στους λογαριασμούς της Netflix και της Marvel στο Twitter.

via

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta