Φωτογράφισε 19 Ανθρώπους με εκ Γενετής Σημάδια για να αναδείξει την ξεχωριστή Ομορφιά τους. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό!

«Σε χτύπησε το αγόρι σου;» «Έριξες μπογιά στο πρόσωπο σου;» «Έχεις κραγιόν εκεί.» Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που έχουν ακούσει οι συμμετέχοντες στο πρότζεκτ της φωτογράφου Linda Hansen με τίτλο “Nevus Flammeus”. Το nevus flammeus είναι μια εκ γενετής αγγειακή δυσμορφία που προκαλεί σημάδια με ανοιχτό ροζ ή σκούρο κόκκινο χρώμα.

Είναι αγενές να κοιτά κανείς έντονα τα άτομα που πάσχουν από αυτή την πάθηση, αλλά οι φωτογραφίες της Hansen ενθαρρύνουν τον θεατή να κοιτάξει τα πορτρέτα και να επικεντρωθεί στο άτομο πίσω από το σημάδι.

«Θέλω να δημιουργήσω μια αντιπαράθεση», είπε η Hansen. «Πόση ώρα πρέπει να κοιτάτε; Πόσο σας παίρνει μέχρι να δείτε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες στην φωτογραφία; Την μύτη, τα ρούχα που κάθονται κάπως στραβά.

Όλες τις μικρές λεπτομέρειες που είναι πολύ σημαντικές. Όταν κοιτάτε αρκετή ώρα το άτομο, το σημάδι δεν είναι πια ενδιαφέρον. Το συγκρίνω με τατουάζ: είναι ένα παράξενο ή ιδιαίτερο σημάδι με ιστορία. Είναι όμορφο. Πώς γίνεται ένα σημάδι από την φύση να μην είναι εντάξει;»

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Πώς σας φάνηκε το έργο της;

Credit: boredpanda.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta