Υπάρχει Κάτι Απίστευτα Περίεργο που Κρύβεται σε Αυτή τη Φωτογραφία και Δε θα μπορέσετε να το Ξεχάσετε Μετά

Να μια φυσιολογική φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1900 στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας, που δείχνει νεαρές κοπέλες με τις στολές εργασίας τους. Μια αναγνώστρια της ιστοσελίδας Belfast Live με το όνομα Lynda αναγνώρισε τη γιαγιά της, την τέταρτη κοπέλα στα δεξιά της δεύτερης σειράς στη φωτογραφία.

Τι έχει τρομάξει τόσο πολύ το διαδίκτυο; “Παρατήρησε κανείς το μυστηριώδες χέρι στον δεξί ώμο της κοπέλας;” αναρωτήθηκε η εγγονή της Donnelly.

Υπάρχει κάτι ανατριχιαστικό σε αυτή τη φωτογραφία, που τραβήχτηκε πριν από περίπου 100 χρόνια. Αλλά τίποτα δεν εξηγεί το χέρι στον ώμο της κοπέλας.

Παρόμοια περιστατικά έχουν εμφανιστεί και σε άλλες φωτογραφίες. Τι είναι λοιπόν; Παιχνίδισμα του φωτός Ένα πραγματικό φάντασμα;

Ό, τι και να είναι η γυναίκα δεν φαίνεται να ανησυχεί. Ούτε στο παραμικρό.

Ναι, κοιμηθείτε ήσυχα το βράδυ γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές απαντήσεις για πράγματα, όπως ότι υπάρχει ένα φάντασμα ενός μικρού αγοριού στο παράθυρο της έπαυλης Pen-Y-Lan στη Βόρεια Ουαλία. Η έπαυλη του 17ου αιώνα λέγεται ότι έχει ένα σωρό φαντάσματα.

Ή το σπίτι Winchester, που σχεδιάστηκε με εκατοντάδες δωμάτιο από την Sarah Winchester για να μπερδέψουν τα φαντάσματα που πίστευε ότι την κυνηγούσαν. Υπάρχει κάποια εξήγηση για τα φαντάσματα που έχουν ειδωθεί εκεί;

Ό, τι και να συμβαίνει σε αυτές τις φωτογραφίες, κοιτάξτε κάτω από το κρεβάτι πριν κοιμηθείτε σήμερα. Άλλα ίσως και να μην υπάρχει και τίποτα! 

Credit: guff.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta