Τρελός Επιστήμονας που έκανε Ενέσεις με Βακτήρια ηλικίας 3,5 Εκατομμυρίων ετών Ισχυρίζεται ότι τον Μετάλλαξαν σε Αθάνατο Ον!

Αλλά γιατί να θέλει κάποιος να ζήσει για πάντα; Φανταστείτε για αρχή πόσο χρέος θα είχατε. Ένας ‘τρελός επιστήμονας’ από την Ρωσία ισχυρίζεται πως κάνοντας ένεση με βακτήρια 3.5 εκατομμυρίων ετών που βρήκε παγωμένα στη Σιβηρία, έχει χρόνια να αρρωστήσει και πιστεύει πως ίσως εκεί βρίσκεται το μυστικό της αθανασίας.

Ο Anatoli Brouchkov, που είναι επικεφαλής του Τμήματος Γεωκρυολογίας στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας, είπε πως πλέον έχει πολύ περισσότερη ενέργεια και πιο δυνατό ανοσοποιητικό από τότε που άρχισε να κάνει ενέσεις στον εαυτό του με το βακτήριο Bacillus F, αφού είχε καλά αποτελέσματα σε ποντίκια και μύγες.

‘Άρχισα να δουλεύω πιο πολύ και δεν έχω αρρωστήσει εδώ και 2 χρόνια.’ Λέει όμως πως πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά πειράματα. Πρέπει να καταλάβουμε πώς αυτό το βακτήριο σταματάει τη γήρανση και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας.

Το «πάντα νέο» βακτήριο ονομάζεται «Bacilus F», ενώ ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2009 μέσα σε ένα κομμάτι πάγου στη Σιβηρία, δίνοντας την ευκαιρία σε επιστήμονες να πειραματιστούν μαζί του σε ποντίκια και μύγες, προκειμένου να διαπιστώσουν την επίδρασή του στη μακροζωία και τη γονιμότητα.

«Σε όλα τα πειράματα, το Bacillus F δείχνει ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Εκτός από πειραματόζωα, τα πειράματα σε ανθρώπινα ερυθροκύτταρα και λευκοκύτταρα ήταν επίσης πολύ αισιόδοξα», συμπλήρωσε ο Μπρουτσκόφ.

Πειράματα μάλιστα σε γερασμένα ποντίκια, έδειξαν ότι κάποια απ΄ αυτά όχι μόνο… ένιωσαν ξανά, αλλά κατάφεραν να τεκνοποιήσουν!

Βέβαια με την επιλογή της αθανασίας ανοίγει μία εντελώς διαφορετική κουβέντα: θέλουμε όντως να ζήσουμε για πάντα; Δεν ξέρουμε για σας, αλλά εμείς πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο πιο πολύ με βασανιστήριο μοιάζει, παρά με ευλογία.

Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: vice.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta