Τρέχοντας με 1.000 στον κεντρικό δρόμο μιας μικρής επαρχιακής πόλης ένας μηχανόβιος, για κακή του τύχη τον σταματάει ένας τροχονόμος.

Τρέχοντας με 1.000 στον κεντρικό δρόμο μιας μικρής επαρχιακής πόλης ένας μηχανόβιος, για κακή του τύχη τον σταματάει ένας τροχονόμος.

-Κύριε πόλισμαν, άρχισε ευγενέστατα ο τύπος, να σας εξηγήσω…

-Δεν θα μου εξηγήσεις τίποτα, τον κόβει αγριεμένος ο αστυνομικός. Παρκάρισε τη μηχανή σου και γραμμή για το τμήμα.

-Μα, ήθελα απλώς να σας πω…, συνεχίζει στον ίδιο τόνο.

-Σκασμός και ακολούθησέ με, ανένδοτος ο τροχονόμος.

Με τα πολλά, έφτασαν στο τμήμα, όπου ο τροχονόμος διέταξε τον τύπο να μπει σ’ ένα κελί μέχρι να γυρίσει ο διοικητής.

Πέρασε μια ώρα, δύο, τρεις ώρες. Κάποια στιγμή πλησιάζει ο αστυνομικός το κελί και σε μια έκρηξη αβροφροσύνης, λέει στον τύπο:

– Άντε, είσαι και τυχερός. Ο διοικητής λείπει στο γάμο της κόρης του και όταν γυρίσει θα έχει τα κέφια του.

-Μπα, δε νομίζω… απαντάει ο οδηγός.

Εγώ είμαι ο γαμπρός!

Related posts

Η ηχηρή απουσία από τον γάμο της Οικονομάκου που λίγοι πρόσεξαν – Ήταν πολύ φίλες

Γιώτα Κηπουρού: Παντρεύτηκε η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα – Το εντυπωσιακό νυφικό και ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

Δάκρυσαν όλοι οι καλεσμένοι με τους όρκους που αντάλλαξαν Τσερέλα – Οικονομάκου – Η συγκίνηση της ηθοποιού και η αναφορά στα παιδιά της