Το Μυστήριο με τα Χέρια της Νικολ Κίντμαν: Δείτε ΠΩΣ χειροκροτούσε στα Χθεσινά Όσκαρ και θα Σοκαριστείτε!

Μια στο τόσο οι διάσημοι κάνουν κάτι που υπενθυμίζει στον κόσμο ότι ναι μεν είναι πάμπλουτοι, ταλαντούχοι και διάσημοι, αλλά κατά βάθος είναι παράξενοι και υπέροχοι όπως όλοι μας. Και αυτό είναι εντάξει. Την Κυριακή, η Nicole Kidman έστειλε στο σύμπαν μια μικρή υπενθύμιση του παράξενου και υπέροχου εαυτού της όταν προσπάθησε να χειροκροτήσει κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης των Όσκαρ.

Παρ’όλο που δεν ήταν αυτή η μεγάλη στιγμή της βραδιάς, το χειροκρότημα της Nicole έλαβε πολλή προσοχή. Ο κόσμος ήθελε απλά να μάθει γιατί δεν μπορεί να χειροκροτήσει η Nicole Kidman.

Σίγουρα υπάρχουν πολλές θεωρίες – δεν ήθελε να καταστρέψει τα ακριβά κοσμήματα της, δεν ήθελε να χαλάσει το μανικιούρ της, η κάμερα ήταν τοποθετημένη από λάθος γωνία – αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα χέρια της λαμβάνουν τόσο μεγάλη προσοχή.

Δείτε την στα Όσκαρ του 2015:

Και μιας και μιλάμε γι’αυτό το θέμα, το χειροκρότημα της Nicole βρίσκεται στην λίστα μαζί με άλλους σελέμπριτι που απλά δεν ξέρουν να χειροκροτούν ή δεν ενδιαφέρονται για το τι πιστεύουμε για τον τρόπο που δείχνουν την εκτίμηση τους για κάτι. Δείτε παρακάτω μερικά παράξενα χειροκροτήματα διασήμων.

Η Britney Spears στα People’s Choice Awards το 2014:

Ο Steve McQueen στα Όσκαρ το 2014:

Ο Sting στα Tony:

Credit: cosmopolitan.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta