Το Γνωρίζατε; Ο Απίστευτος λόγος που η Βασίλισσα της Αγγλίας κουβαλάει ΠΑΝΤΑ αυτήν την Τσάντα μαζί της! Δείτε ΤΙ έχει Μέσα!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί η Αυτής Μεγαλειότης Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ πάντα κουβαλάει μαζί της δημόσια μια τσάντα; Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε την αλήθεια, που κρύβεται πίσω από αυτό το βασιλικό μυστήριο.

Η Sally Bedell Smith, βιογράφος της βασιλικής οικογένειας, αναφέρει ότι μέσα στην τσάντα της η βασίλισσα πάντα κουβαλάει έναν καθρέφτη, κραγιόν, στυλό, μερικές μέντες και τα γυαλιά οράσεως. Τις Κυριακές, παίρνει και μερικούς φακέλους με χρήματα για δωρεές της εκκλησίας.

Ωστόσο, τις περισσότερες φορές η Βασίλισσα χρησιμοποιεί αυτό το αξεσουάρ ως ειδοποιητήριο και με αυτό ενημερώνει το προσωπικό της ότι θα ήθελε να φύγει από μια κοινωνική εκδήλωση. Για παράδειγμα:

  • Αν η Βασίλισσα την ώρα που μιλάει σε κάποιον, αλλάξει το χέρι με το οποίο κρατάει την τσάντα, τότε οι συνοδοί της αντιλαμβάνονται ότι είναι έτοιμη να ολοκληρώσει αυτή τη συγκεκριμένη συζήτηση. Ωστόσο, ο συνομιλητής της δε αντιλαμβάνεται το παραμικρό, καθώς όλα γίνονται διακριτικά. Για παράδειγμα, κάποιος θα τον πλησίαζε και θα έλεγε ότι ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ θα ήταν στην ευχάριστη θέση να συνομιλήσει μαζί του.
  • Αν η Βασίλισσα βάλει την τσάντα στο τραπέζι του δείπνου, τότε σημαίνει ότι η τρέχουσα εκδήλωση πρέπει να τελειώσει μέσα στα επόμενα 5 λεπτά.
  • Βάζοντας την τσάντα στο πάτωμα, η Βασίλισσα δείχνει ότι δεν απολαμβάνει καθόλου την συζήτηση και θα ήθελε μια κυρία σε αναμονή να την βοηθήσει.
  • Η πιο δραματική κίνηση είναι να γυρίσει το δαχτυλίδι της. Αυτό σημαίνει ότι η Βασίλισσα θέλει να την «σώσουν» αμέσως.

Ας ελπίσουμε ότι αν σταθείτε ποτέ τυχεροί και συνομιλήσετε με την Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας, δε θα δείτε ποτέ ένα τέτοιο σινιάλο και θα βρει την παρέα σας ευχάριστη. 

Credit: BrightSide

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta