Τους είπε πως θα Ανέβει στον Ηλεκτρικό Πύργο και άρχισε να Σκαρφαλώνει. Όταν τον Χτύπησαν τα 30000 Volt Κάνείς δεν Πίστευε αυτό που Έβλεπε…

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ένας νεαρός άντρας τινάχτηκε στον αέρα από ύψος 30 μέτρων, όταν χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης σε ηλεκτρικό πύργο.

Ο άντρας επιβίωσε εκ θαύματος, όταν χτυπήθηκε με 30.000 βόλτ, όταν ανέβηκε στον ηλεκτρικό πυλώνα.

Το βίντεο του σοκαριστικού περιστατικού δείχνει μια έντονη λάμψη κοντά στην κορυφή του πυλώνα, πριν το σώμα του άντρα πέσει προς το έδαφος.

Πριν πέσει ο άντρας στο κενό, ακούγονται και δύο δυνατοί κρότοι. Παρά την πτώση από ύψος περίπου 30 μέτρων, κατάφερε να σηκωθεί και να περπατήσει, και φαινόταν αρτιμελής.

Ο άντρας βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να επανακτήσει την αναπνοή του, αλλά έχει τις αισθήσεις του και δεν έχει σπασμένα οστά.

Ωστόσο, η επαφή με το ηλεκτρικό ρεύμα του προκάλεσε έντονα εγκαύματα και το δέρμα του φαίνεται να ξεφλουδίζει.

Παραμένει άγνωστο που τραβήχτηκε το βίντεο, αλλά τη μέρα της δημοσίευσής του έχει γίνει viral και ήδη έχει 30.000 προβολές.

Κάποιοι χρήστες σχολίασαν ότι ο άντρας που εμφανίζεται μετά τη πτώση, δεν είναι το ίδιο άτομο που έπεσε από τον πυλώνα, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο.

Δείτε το απίστευτο βίντεο με την ηλεκτροπληξία και την πτώση:

Credit: DailyMail

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta