Τι άλλο θα δούμε; Αυτή η 22χρονη κάνει ντουζ με μάσκα θαλάσσης για να ΜΗΝ χαλάει το μακιγιάζ της!

H Lauren είναι μια 22χρονη φοιτήτρια από την Καλιφόρνια που μένει και εργάζεται στο Houston του Τέξας.

Αυτή την στιγμή ετοιμάζεται να γραφτεί στο πανεπιστήμιο και θέλει να γίνει σχεδιάστρια παιχνιδιών και ζωγράφος.

Η Lauren χρησιμοποιεί το Tumblr και το Instagram για να μοιραστεί τα έργα της. Στις αρχές του Μαΐου ανέβασε μερικά screenshot από το Snapchat στο Tumblr. Οι φωτογραφίες έδειχναν την πανέξυπνη τεχνική της: χρησιμοποίησε μάσκα θαλάσσης για να μην χρειαστεί να επαναλάβει το μακιγιάζ της.

Την επόμενη μέρα, παρατήρησε ότι οι φωτογραφίες της είχαν γίνει viral στο Tublr.

«Στην κυριολεξία εκτοξεύθηκε το βράδυ», είπε η Lauren. «Το επόμενο πρωί είχα περίπου 5.000 notes.» (Τα notes δείχνουν ότι κάποιος σχολίασε ή κοινοποίησε μια δημοσίευση στο Tumblr.) «Την επόμενη εβδομάδα είχα 22.000 notes και τώρα έχω σχεδόν 100.000 στην αρχική δημοσίευση.» Η Lauren είπε ότι οι αντιδράσεις ήταν κυρίως θετικές, αλλά υπήρχαν και κάποια ενοχλητικά σχόλια.

«Υπήρχαν κάποια σχόλια από κόσμο που νόμιζε ότι είμαι χαζή, του τύπου “Δεν έχεις ακουστά το ξηρό σαμπουάν;”», είπε. «Δεν είναι και καλή ιδέα όταν έχεις περμανάντ.» Άλλοι είπαν ότι θα μπορούσε να είχε χρησιμοποίησε τον νιπτήρα αντί να φορέσει την μάσκα.

«Ακούσετε, αν νομίζετε ότι θα στριμώξω το κεφάλι μου σε έναν νιπτήρα αντί να κάνω ολόκληρη μπάνιο, τότε κάνετε λάθος.» «Τα μαλλιά μου είναι λιπαρά και στο τέλος της μέρας είχα έτοιμο το μακιγιάζ μου και ήθελα να βγω με φίλους, αλλά δεν σκόπευα να χαλάσω κι άλλες βλεφαρίδες και να περάσω 45 λεπτά αναμιγνύοντας σκιές.»

Υπήρξαν πολλές ερωτήσεις για τα κόκκινα σημάδια που άφησαν τα γυαλιά στο πρόσωπο της Lauren.

«Αυτή η κόκκινη γραμμή εξαφανίστηκε όταν ντύθηκα», είπε. «Απλά μοιράστηκα την παράξενη ιδέα μου, δεν έκανα μάθημα για το μακιγιάζ. Για όσους ρωτάνε που ήταν το λάστιχο της μάσκας, δεν υπήρχε λάστιχο, τα κόλλησα σαν βεντούζα στο πρόσωπο μου.»

Η Lauren είπε ότι κάποιοι της έστειλαν τις φωτογραφίες χωρίς να ξέρουν ότι ήταν η ίδια, αλλά και πολλοί την είδαν και δεν την αναγνώρισαν.

«Το ανέφερα σε κάποιους στην καινούρια μου δουλειά και τους έδειξα τις φωτογραφίες. Μου είπαν, “Αυτή ήσουν εσύ; Το είδα στο Tumblr!”.»

Πώς σας φαίνεται η ιδέα της;

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta