Τη στιγμή που πετούσε τις στάχτες του σκύλου της, ένας φίλος τη φωτογράφισε. Προσέξτε τη φωτογραφία!

Όταν η Άσλει συνάντησε τον Βάγκνερ ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά». Από εκείνη τη στιγμή η κοπέλα γνώριζε ότι αυτό το σκυλί θα ήταν ο πιστός της φίλος για μια ζωή.

Τελικά η δυνατή φιλία τους διήρκεσε 12 καταπληκτικά χρόνια, μέχρι δηλαδή τη μέρα που το Golden Retriever, πέθανε από φυσικά αίτια.

Η Άσλει αποφάσισε να αποτεφρώσει το σώμα του φίλου της και να σκορπίσει τις στάχτες του σε ένα από τα αγαπημένα του μέρη (που ταυτόχρονα είχε και το κατάλληλο όνομα): Στο Βάγκνερ Πάρκ που βρίσκεται στο Άσπεν.

Βάδισε μέχρι το σημείο που είχε επιλέξει και πέταξε τη στάχτη στον ουρανό. Για να θυμάται για πάντα το τελευταίο αντίο στον Βάγκνερ, ζήτησε από έναν φίλο της να αποθανατίσει τη στιγμή με τη φωτογραφική του μηχανή.

Αλλά αργότερα, όταν η Άσλει μαζί με τον φίλο της πρόσεξαν καλύτερα τη φωτογραφία, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Η στάχτη με τη βοήθεια του ανέμου είχε πάρει τη μορφή του σκύλου της. Έμοιαζε σαν να έπαιζε μαζί της για τελευταία φορά.

Η Άσλει είπε στο CBS:

«Είναι αρκετά περίεργο … η ουρά, τα πόδια του, το σώμα.. μοιάζει σαν να πηδάει για να φτάσει ψηλά. Όλοι λένε ότι είναι ο σκύλος μου που έγινε άγγελος..»

Πηγή: dinfo.gr

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta