Τα 5+1 είδη “Ματάκια” που θα συναντήσεις και φέτος στις πανέμορφες παραλίες μας.

Ματάκιας… Ο κλασσικός τύπος που συναντάς σε όλες τις παραλίες, κάθε καλοκαίρι. Τι τραβάνε και αυτά τα παλικάρια…Μαχητές πραγματικοί! Κάθε χρόνο, η ίδια μάχη για λίγο κ@λαράκι…

Ο Ματάκιας όμως είναι Τέχνη! Είναι μία Τέχνη που χωρίζεται σε κατηγορίες ανάλογα με το είδος scouting που κάνει ο καθένας. Το πράγμα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Θέλει Timimg, καμουφλάζ και σχέδιο άμεσης διαφυγής από το φουσκωτό που άμα σε πάρει χαμπάρι ότι χαλβαδιάζεις τη δικιά του… την γ@μ..σες!

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στις κατηγορίες του ματάκια, για να καταλάβετε ότι αυτό το σπορ, δεν είναι απλό.

1. Ο Κουλτουριάρης ματάκιας. Ο τύπος που κάθεται διαβάζει το βιβλιαράκι του, φορώντας ΠΑΝΤΑ το γυαλί και το καπέλο και προσπαθεί να σκανάρει οτιδήποτε κινείται.

2. Ο υποθαλάσσιος ματάκιας. Ο τύπος που παίρνει μαζί του μάσκα, γυαλάκια και αναπνευστήρα, και θερίζει όλη την παραλία παριστάνοντας το Μάικλ Φελπς.

3. Ο Inside Out Ματάκιας. Ο τύπος που κάθεται με τις ώρες μέσα στη θάλασσα, στα ρηχά ασφαλώς, και θερίζει τα ροδαλά και λαδωμένα κορμιά μέχρι να παπαριάσει και το τελευταίο εκατοστό δέρματος.

4. Ο ματάκιας θάμνος. Δύσκολη κατηγορία…(λόγω ήλιου) Μιλάμε για βαρέα και ανθυγιεινά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο τύπος που κρύβεται στους θάμνους και στα δέντρα για να απολαμβάνει με ηρεμία τα “ωραία της ζωής”

5. Ο ματάκιας Μασέρ. Το συγκεκριμένο είδος είναι μία βαθμίδα πάνω από τα άλλα. Μετά από πολύ αγώνα το χειμώνα, παρακολουθώντας μασάζ tutorials στο youtube, παίρνει επιτέλους το μπουκαλάκι με το λάδι και κόβει βόλτες στην παραλία, περιμένοντας το 10 το καλό. Είναι η μόνη κατηγορία που συνδυάζει εργασία και διασκέδαση

6. Ο ζαμανφού Ματάκιας. Η πιο δύσκολη περίπτωση… Ο τύπος που ακονίζει δόντι, φοράει το κοφτό μαγιουδάκι και βγαίνει στην παραλία έτοιμος για όλα, χωρίς καμία κάλυψη και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Δυστυχώς οι περισσότεροι αυτής της κατηγορίας καταλήγουν στα νοσοκομεία…

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta