Τα 15 ΠΙΟ Επικίνδυνα και Τρομακτικά μέρη του Κόσμου. Με το Δάσος της Αυτοκτονίας, θα σας Σηκωθεί η Τρίχα!

Στον κόσμο μας υπάρχει και η σκοτεινή και τρομακτική πλευρά των πραγμάτων. Διαβάστε τα 15 πιο τρομακτικά μέρη στη Γη:

Το Πηγάδι του Ιακώβ

Το Πηγάδι του Ιακώβ είναι μια φυσική πηγή βάθους σχεδόν 4 μέτρων, που βρίσκεται στο Ουίμπερλυ του Τέξας. Το πηγάδι είναι από τα πιο τρομακτικά μέρη στη Γη, καθώς εκτείνεται σε βάθος 9 μέτρων σε υπόγειο σύστημα φυσικών τούνελ για μίλια. Μέχρι στιγμής, 8 δύτες έχουν πεθάνει προσπαθώντας να χαρτογραφήσουν υποβρυχίως την περιοχή και εξερευνώντας τις σπηλιές.

Τα πεδία σκοτωμών, Καμπότζη

Κατά τη διάρκεια του τέλους του εμφυλίου πολέμου στην Καμπότζη, από το 1975 μέχρι το 1979, σχεδόν 2 εκατομμύρια άνθρωποι ήταν θύματα της γενοκτονίας του δικτάτορα Pol Pot. Υπάρχουν χιλιάδες τέτοια μέρη σε όλη τη χώρα, όπου εκτελέστικαν μαζικά άνθρωποι και ξεπροβάλλουν μέχρι σήμερα τα οστά τους.

Νησί Poveglia, Ιταλία

Αυτό το νησί στις ακτές της Βενετίας θεωρείται το πιο στοιχειωμένο μέρος στην Ιταλία. Με το πέρασμα των ετών, υπήρξε χώρος απορριμάτων, νεκροταφείο και κλινική για ψυχικά ασθενείς, όπου γίνονταν παράξενα πειράματα. Το νησί έχει αφεθεί στη μοίρα του από το 1968 και δεν επιτρέπεται η είσοδος.

Ζώνη Θανάτου, Όρος Έβερεστ, Νεπάλ

Η Ζώνη του Θανάτου βρίσκεται 8.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και εδώ έχουν πεθάνει 200 άτομα, εξαιτίας της εξάντλησης, της έλλειψης οξυγόνου και του ακραίου ψύχους. Μιας και η διάσωση ή η μεταφορά ενός τραυματία πίσω στη βάση είναι κάτι αδύνατο, στην ουσία αφήνονται στη μοίρα τους να πεθάνουν. Μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί 150 πτώματα που έχουν παγώσει και πεθάνει από το κρύο.

Κατακόμβες του Παρισιού

Ένα δίκτυο από υπόγειες σήραγγες και σπηλιές που χρησιμοποιούνταν ως χώρος βασανιστηρίων, βρίσκονται κάτω από το Παρίσι. Το συνολικό τους μήκος, σύμφωνα με διάφορες πηγές, είναι κάπου μεταξύ 187 έως 300 χιλιομέτρων. Από το τέλος του 18ου αιώνα, τα λείψανα περίπου 6 εκατομμυρίων άνθρωποι έχουν ενταφιαστεί εκεί.

Ο Τοίχος, St. Croix, Παρθένοι Νήσοι

Ο Τοίχος είναι μία κάθετη πτώση βάθους 2 μιλίων μέχρι τον πάτο του ωκεανού. Η ακτή αρχικά είναι ρηχή και με διάφανα, ζεστά και καθαρά νερά, αλλά μισό χιλιόμετρο πιο μέσα, υπάρχει ένας απότομος γκρεμός που θυμίζει μαύρη άβυσσο.

Το δάσος της αυτοκτονίας, Ιαπωνία

Από τη δεκαετία του 1950, πάνω από 500 άτομα έχουν αυτοκτονήσει σε αυτό το δάσος. Οι μισοί αυτοκτόνησαν από το 2010 και μετά. Οι περισσότεροι κρεμιούνται ή παίρνουν υπερβολική δόση ναρκωτικών. Εξαιτίας της πυκνότητας των δέντρων, όσοι κάνουν τέτοιες απόπειρες είναι πιθανό να μη βρεθούν άμεσα, καθώς οι τοπικές αρχές καθαρίζουν το δάσος μια φορά το χρόνο.

Το νησί της κούκλας, Μεξικό

Το νησί στο Μεξικό είναι έρημο και κατοικείται μόνο από μια συλλογή από τρομακτικές κούκλες παιδιών. Το 1950, , ένας ερημίτης ο Julian Santana Barrera, λέγεται ότι έχει αρχίσει τη συλλογή από κούκλες και τις κρέμασε σε ένα νησί νότια της Πόλης του Μεξικού, σε μια προσπάθεια να φέρει την ειρήνη στην ψυχή ενός μικρού κοριτσιού που είχε πνιγεί. Ο ίδιος ο Barrera πνίγηκε στο νησί στις 17 Σεπτεμβρίου 2001. Η συλλογή από περίπου 1.000 κούκλες βρίσκονται ακόμα εκεί.

Darien Gap, Παναμάς

Πρόκειται για μια βαλτώδη περιοχή που διαχωρίζει την κεντρική και νότια Αμερική. Εδώ δεν υπάρχουν δρόμοι και δεν υπάρχουν ξεκάθαρες διαδρομές. Αν προσπαθήσετε να τη διασχίσετε με τα πόδια, κινδυνεύετε από δηλητηριώδη φυτά και επικίνδυνα ζώα. Παραμονεύουν και κακοποιοί και από τις δύο πλευρές, που είτε σκοτώνουν είτε απαγάγουν για οποιοδήποτε λόγο.

Η Τάφρος των Μαριανών, Ειρηνικός Ωκεανός

Ένα από τα βαθύτερα γνωστά σημεία στη Γη, που κανείς άνθρωπος δεν γνωρίζει τι βρίσκεται εκεί. Είναι πιο βαθιά από το αντίστοιχο ύψος που πετάνε τα αεροπλάνα και εδώ ζουν τα πιο τρομακτικά ψάρια της Γης. Έχουν γίνει απόπειρες με βαθυσκάφος να φτάσουν μέχρι τον πάτο, αλλά η πίεση ήταν τεράστια.

Η Γέφυρα Overtoun, Σκωτία

Στο δρόμο προς τον Οίκο Overtoun κοντά στο Dumbarton στη Σκωτία, υπάρχει μια γέφυρα που είναι τόπος έλξης για αυτοκτονίες, ειδικά για τα σκυλιά. Από τη δεκαετία του 1950 τουλάχιστον ένα σκυλί ανά έτος πηδάει από τη γέφυρα, στους καταρράκτες που είναι πιο κάτω. Οι ειδικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν αυτή τη συμπεριφορά των σκύλων. Όποιος πηγαίνει εκεί με τον σκύλο του, το ζώο προσπαθεί να πηδήξει.

Η Πύλη της Κολάσεως, Τουρκμενιστάν

Ολόκληρη η περιοχή Derweze είναι πλούσια σε φυσικά κοιτάσματα αερίου. Ενώ έκαναν γεωτρύσεις το 1971, σοβιετική γεωλόγοι τρύπησαν ένα κοίτασμα με φυσικό αέριο και προκλήθηκε ρήξη της φυσικής κοιλότητας, δημιουργώντας μια τεράστια τρύπα διαμέτρου 70 μέτρων. Για να μη μολύνει το αέριο τον αέρα, αποφάσισαν να του βάλουν φωτιά. Θεώρησαν ότι θα έκαιγε για μερικές μέρες, αλλά εδώ και 46 χρόνια δεν έχει παύσει.

Οι Πύλες της Κόλασης, Νιού Τζέρσεϊ

Αυτό είναι ένα θρυλικό πέρασμα που οδηγεί σε ένα δίκτυο υπόγειων τούνελ και και σύμφωνα με τις φήμες στον ίδιο τον Διάβολο. Ενώ άλλες αποχετεύσεις και τουνελ είναι τετράγωνα και γεμάτα με νερό, αυτό το τούνελ είναι φτιαγμένο από πέτρα, είναι πάντα στεγνό και γεμάτο με σατανιστικά σύμβολα, οστά και άλλα μυστηριώδη πράγματα. Υπάρχει ένας μύθος ότι αν ακολουθήσετε όλη τη διαδρομή, υπάρχει ένα δωμάτιο που μόνο λίγοι μπορούν να μπουν, με ένα κρανίο που λάμπει και τον ίδιο τον Διάβολο.

Οι κατακόμβες dei Cappuccini, Ιταλία

Αυτές οι κατακόμβες διατηρούν μια ατελείωτη σειρά από καλοδιατηρημένα πτώματα, πολλά από τα οποία είναι μικρά παιδιά ή μωρά και μοναχούς. Όταν τα νεκροταφεία γέμισαν, οι μοναχοί δημιούργησαν τις κατακόμβες για την ταφή τους και χρησιμοποιούσαν ένα ειδικό διάλυμα για να διατηρούν τα σώματα. Από το 1500 μέχρι το 1920 ήταν σύνηθες κάποιος να θάβεται εκεί ως σύμβολο. Εδώ βρίσκεται το πτώμα της Ροζαλίτα, ένα δίχρονο κοριτσάκι που το σώμα της έχει παραμείνει σε άριστη κατάσταση.

Θάλαμοι αερίου, Άουσβιτς, Πολωνία

Αυτό είναι από τα πιο τρομακτικά μέρη στη Γη, και αυτή η εικόνα είναι από τις πιο λυπηρές. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, υπολογίζεται ότι περίπου 2,1-2,5 εκατομμύρια Εβραίοι, Σοβιετικοί στρατιώτες, τσιγγάνοι και Πολωνοί και άλλες μειονότητες δολοφονήθηκαν στους θαλάμους αερίου στο Άουσβιτς. Αυτή η εικόνα δείχνει έναν εσωτερικό τοίχο και αυτές οι λευκές γραμμές είναι νυχιές των ανθρώπων που πέθαναν από δηλητηριώδη αέρια, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν.

Credit: 9gag

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta