Τα 10 Χειρότερα Κουρέματα Αθλητών στους Ολυμπιακούς του Ρίο! Ειδικά ο 3ος δεν έπρεπε να Κατέβει τους Αγώνες…

Μπορεί να είναι κορυφαίοι στο άθλημα τους, αλλά αν το Ρίο έχει αποδείξει κάτι, είναι ότι μερικοί αθλητές πρέπει να βρουν νέους κομμωτές.

Παρ’όλο που έχουν μεγάλο ταλέντο, πολλοί αθλητές έχουν εμφανιστεί με πολύ παράξενα χτενίσματα.

Τα κοινωνικά δίκτυα πήραν φωτιά από τα σχόλια των χρηστών για τις κομμώσεις αθλητών – πολλοί επισημαίνουν πρέπει να περάσουν αυτό τον κομμωτή της γειτονιάς τους όταν γυρίσουν στην πατρίδα τους.

Η Sally Conway, αθλήτρια τζούντο της Μεγάλης Βρετανίας η οποία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας την Αυστριακή Bernadette Graf, είναι αρχηγός στις παράξενες κομμώσεις.

Η 29χρονη Conway νίκησε με 1-0 και έχασε για πολύ λίγο την ευκαιρία να συμμετάσχει στον τελικό για το χρυσό.

Η ίδια κέρδισε το χάλκινο, τα μαλλιά της πάλι έμειναν λίγο πίσω. Επέλεξε μικρές πλεξούδες γύρω από το πρόσωπο και άφησε τα υπόλοιπα μαλλιά της ελεύθερα – προφανώς το χτένισμα είχε σκοπό να μην μπαίνουν τούφες στο πρόσωπο της την ώρα που διαγωνιζόταν.

Ωστόσο, δεν ήταν η Sally αυτή που επέλεξε να κάνει κότσο στα μαλλιά της, αλλά ο Louis Smith, ένας αθλητής ενόργανης γυμναστικής.

Ο πρώην της Lucy Mecklenburgh, το γλίστρημα του οποίου κόστισε στην Μεγάλη Βρετανία το χάλκινο μετάλλιο, είχε κάνει στα μαλλιά του έναν σφιχτό κότσο.

“Υπάρχει άμεση συσχέτιση ανάμεσα στο λάθος του Louis Smith που του κόστισε το μετάλλιο και στον κότσο που επέλεξε σαν χτένισμα.”

Η Blair Ruxton πρόσθεσε: “Ο κότσος του Louis Smith τον έκανε να χάσει την ισορροπία του.”

Ένας ακόμα αθλητής της ενόργανης γυμναστικής, ο Sam Mikulak από τις ΗΠΑ, προκάλεσε πολλά χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter. “Ο Sam Mikulak έκανε λάθος στα μαλλιά του”, γράφει κάποιος, ενώ ένας άλλος παρατήρησε ότι “τα μαλλιά του Sam Mikulak αψηφούν του νόμους της βαρύτητας και τα λατρεύω”.

Άλλα ασυνήθιστα αντρικά χτενίσματα περιλαμβάνουν τον Casey Patterson, αθλητή βόλεϊ από τις ΗΠΑ. Ο ξανθός αθλητής επέλεξε ένα κούρεμα σε στιλ μοϊκάνας από το ’90.

Ο Kyle Chalmers από την Αυστραλία μπορεί να κέρδισε το χρυσό για τα 100 μέτρα ελεύθερης κολύμβησης, αλλά τα μαλλιά του δεν του έφεραν κανένα βραβείο.

“Kyle Chalmers. Πρωταθλητής στους Ολυμπιακούς (στα 100 μέτρα ελεύθερο ανδρών, όχι για τα μαλλιά του!)”

Στο μεταξύ ο Rickie Fowler, Αμερικανός αθλητής του γκολφ, έγινε viral για λάθους λόγους με την εμφάνιση του στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Fowler, ο οποίος εμφανίστηκε με νέο χτένισμα στους Ολυμπιακούς, ήταν το αντικείμενο πολλών χιουμοριστικών σχόλιων στο διαδίκτυο. “Δεν έχω ξαναδιχαστεί τόσο πολύ για κάποιο χτένισμα όσο με αυτό του Rickie Fowler. Μάλλον το μισώ”, έγραψε κάποιος. “Όποιο κι αν είναι το αντίθετο του χρυσού μετάλλιου, αυτό πρέπει να πάρει ο Rickie Fowler για το κούρεμα του”, προσθέτει κάποιος άλλος.

“Εύχομαι ο Fowler να κερδίσει το χρυσό για να σταματήσουν όσοι σχολιάζουν αρνητικά! Τα μαλλιά του είναι απίθανα!” γράφει ένας και ένας άλλος προσθέτει: “Ο Rickie Fowler κάνει πολύ δυνατό παιχνίδι.”

Η Marjory Nyaumwe, ποδοσφαιρίστρια από την Ζιμπάμπουε, κέρδισε τον τίτλο “χτένισμα του Ρίο 2016” από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων για το τρελό της χτένισμα, ενώ ο κόσμος παρατήρησε και τα πλούσια μαλλιά του Ιάπωνα αθλητή ενόργανης, Ryohei Kato.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta