Ο Χιού Γκραντ “Τα Πέταξε” και Σόκαρε το Διαδίκτυο. Τι Συμβαίνει με το Διάσημο Ηθοποιό;

Ο Βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ, γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε ρομαντικές ταινίες, όπως Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία και Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ, σήμερα στα 55 του φαίνεται να μην έχει το παλιό του γόητρο, που έκανε τις γυναίκες να τον ερωτεύονται.  

Εθεάθη να κάνει διακοπές στη Μαρμπέγια της Ισπανίας αυτή την εβδομάδα, και η φυσική του κατάσταση δεν ήταν πολύ κολακευτική, μιας και φαίνεται να έχει αφήσει τον εαυτό του.

Ίσως η αιτία της τωρινής του εμφάνισης να οφείλεται στη χαοτική εpωτική του ζωή, που θα πρόσθετε χρόνια σε κάθε άντρα. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, όλα κάτω των πέντε ετών, από δύο διαφορετικές γυναίκες που έμειναν σχεδόν ταυτόχρονα έγκυες.

Ο Χιου βρίσκεται σε διακοπές στην Ισπανία με την Σουηδή φίλη του Άννα Έμπερστάιν, που είναι μητέρα του τρίχρονου γιου του Τζον και της πέντε μηνών κόρης τους.

Αλλά έχει και δύο ακόμα παιδιά: την Τάμπιθα, τεσσάρων ετών, και τον Φίλιξ, τριών ετών με την κινέζικης καταγωγής Τίνγκλαν Χονγκ. Ο Φίλιξ και ο Τζον γεννήθηκαν με τρεις μήνες διαφορά.

Ίσως το άγχος, οι άυπνες νύχτες με μικρά παιδιά να οφείλονται στην αύξηση βάρους του διάσημου ηθοποιού. Ο Χιού Γκραντ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία Florence: Φάλτσο σοπράνο μαζί με την Μέρυλ Στριπ.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta