Συγκλονιστική Εξομολόγηση: “10 Πικρές Αλήθειες που έμαθα Βλέποντας ΟΛΟΥΣ τους Φίλους μου να Παντρεύονται”

1. Ο “τύπος” σας, αλλάζει δραστικά όσο περνάει ο καιρός. Ειδικά στα μέσα έως τα τέλη των 20. Αρχίζετε να ψάχνετε για πιο ουσιαστικές και σταθερές ποιότητες, όπως η ευθύνη, η τιμιότητα και η ακεραιότητα αντί για διασκέδαση και γοητεία. Μπορεί να αρχίσετε να εκτιμάτε έναν σύντροφο με τον οποίο μπορείτε να μιλήσετε για σημαντικά πράγματα, για τα προβλήματά σας, για την οικογένειά σας και για τη δουλειά σας.

2. Η εύρεση της ιδανικής καριέρα είναι πιο σημαντική από τον γάμο. Η εξεύρεση της σωστής σταδιοδρομίας για εσάς, είναι το πιο ικανοποιητικό δώρο που μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας. Θα σας δώσει κάτι στο οποίο θα προσβλέπετε και πάντα θα σας παρακινεί για να εξελιχθείτε και να μάθετε νέα πράγματα. Θα σας κάνει καλύτερο άνθρωπο και πιο ευτυχισμένο.

3. Τα σημερινά ραντεβού είναι χάλια, αλλά σας διδάσκουν πραγματικά πολλά πράγματα. Μετά από κάθε αποτυχημένο ραντεβού, μπορείτε να μάθετε κάτι ακόμα για τον εαυτό σας και για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε επίσης να μάθετε πως να αγαπάτε τον εαυτό σας και ότι μερικές φορές πρέπει να επιλέξετε να είστε μόνοι, αντί με κάποιον που δεν σας φέρεται σωστά.

4. Επενδύστε σε λίγους, καλούς φίλους. Οι φίλοι σας θα είναι η υποστήριξή σας για πάντα. Όσο καλύτερους φίλους έχετε, τόσο πιο εύκολη θα είναι η ζωή σας. Διαλέξτε τους με σύνεση και θα βρείτε πάντα κάποιον για να στηριχθείτε πάνω του όταν η ζωή έχει ανηφόρες.

5. Μην επαναπαύεστε. Μην βγαίνετε με κάποιον μόνο και μόνο επειδή είστε μόνοι πολύ καιρό ή επειδή όλοι οι φίλοι σας είναι παντρεμένοι. Μην μείνετε σε μια σχέση που δεν σας κάνει καλό απλά και μόνο επειδή είναι βολική και μην μένετε με κάποιον που δεν σας αγαπάει όπως σας αξίζει.

6. Πρέπει να ξέρετε τον εαυτό σας πριν αποφασίσετε να παντρευτείτε. Το να παντρεύεστε όταν είστε σε μια ασταθή περίοδο στη ζωή σας θα σας κάνει να στηρίζεστε στη σχέση ως την κύρια πηγή της ευτυχίας σας και θα σας κάνει να ακολουθείτε πιστά τα βήματά του συντρόφου σας, χωρίς να αναλογιστείτε αν είναι αυτό που πραγματικά θέλετε.

7. Τα παιδιά δεν είναι η λύση. Το να αποκτήσετε παιδιά δεν σημαίνει ότι εξασφαλίσατε μια θέση στον παράδεισο του γάμου. Αν μη τι άλλο, είναι η τελική δοκιμή που θα καθορίσει πόσο ισχυρός είναι ο γάμος σας. Οι άνθρωποι που αποκτούν παιδιά όταν δεν είναι έτοιμοι είναι πραγματικά, σχεδόν πάντα καταλήγουν σε διαζύγιο.

8. Δεν θα “χάσετε” τους παντρεμένους φίλους σας. Νομίζω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη παρανόηση – ότι δεν θα πρέπει να μιλάτε με τους φίλους σας που παντρεύτηκαν. Μόλις ξεπεράσουν το στάδιο του μήνα του μέλιτος, τα πάντα γυρίσουν πίσω σε κανονικό και θα είναι ένα τηλεφώνημα μακριά.

9. Μπορείτε και μόνοι σας να κάνετε πράγματα. Μπορείτε να αποκτήσετε τη δουλειά των ονείρων σας ή να αγοράσετε εκείνο το σπίτι που θέλατε ή να πάτε επιτέλους ένα ταξίδι χωρίς την βοήθεια ή την έγκριση κανενός. Όταν μεγαλώνετε χωρίς να δεσμεύεστε από κάποιον, πραγματικά έχετε όλο τον κόσμο στα χέρια σας και μπορείτε απλά να κάνετε ό,τι θέλετε και να γίνετε όποιος θέλετε. Η ανεξαρτησία είναι ένα θαυμάσιο πράγμα που θα σας κάνει πλούσιους με τόσους πολλούς τρόπους.

10. Ο γάμος δεν είναι η απάντηση. Ανέφερα προηγουμένως ότι τα παιδιά δεν είναι η απάντηση, αλλά ούτε και ο γάμος. Αν δεν μάθετε να βρίσκετε την ευτυχία και μόνοι σας, δεν θα την βρείτε στο γάμο σας. Αν δεν μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας όταν είστε μόνοι, δεν θα τον αγαπήσετε όταν παντρευτείτε. Αν δεν βρήκατε τον εαυτό σας πριν από τον γάμο, δεν θα τον βρείτε μετά.

Credits: Lessons Learned in Life

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta